Allah bereket versin oylarınaSenin hiç sadece 5, beş, BEŞ oyun oldu mu? Benim oldu
Neyse ki Allah'tan sonra 7 nin altina dusmedim
Tamam canım ne zaman istersen:)Allah bereket versin oylarınaben bu sefer katılamam sanırım çünkü tek oruç tutanda tutamayınca erkenden yiyoruz iftar olmuyor yani. Kandırmış gibi iftar sofrası diye çekemem
Tatlı yarışması olur belki. Onda tarif veriliyor kandırma sayılmazTamam canım ne zaman istersen:)
N Nana bak alttan ikinci tarif benim oylamada ne almışımPopüler Konu - Marifetli ellerden "Kekler" oylaması
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. TARİFLERİMİZ Tarifler için resimlerin üzerindeki LİNKLERİ TIKLAYIN!!!! Yumurta Kabuğunda Kek " CP Yumurta Sponsorluğunda":KK56: Magma Kek - Pınar Labne Sponsorluğunda:KK56: Pudingli Kek- Halk Süt Sponsorluğunda:KK56: Elma...www.kadinlarkulubu.com
Yarın son gün canım ama pınar labne olması lazım alabilirsen bir tarif ayarlayalım:)Tatlı yarışması olur belki. Onda tarif veriliyor kandırma sayılmaz
Ay yarın alamam tühh tekrar başlar mı?Yarın son gün canım ama pınar labne olması lazım alabilirsen bir tarif ayarlayalım:)
ne zamana kadar katılabiliyoruz ?1.Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama
Hanımlar ilk yarışmadaki sofralara ve altındaki yazılara bakarsanız belki daha iyi anlarsınız:)
@Merve
LivreAmour
Canım 2 hafta daha labne var ama ne yaparız henüz belli değil :)Ay yarın alamam tühh tekrar başlar mı?
TamamCanım 2 hafta daha labne var ama ne yaparız henüz belli değil :)
Eğer tatlı olursa katılırsın canım:)
Gözümüzün önünde ol bir yere kaybolma seni unutmayalım o zaman katılırsın:)
Pazar günü iftar sonrasına kadar bana özelden gönderiyorsunuz.Sofraların kime ait olduğunu oylama bitiminde açıklıyoruz.Sofra resmi dışında birde sofranız ve tasarrufunuzla ilgili bir metin istiyoruz.Sana o konuda güveniyorum destan yazarsın:)ne zamana kadar katılabiliyoruz ?
özel mesajla size mi yolluyorum acaba nevreste hanım
Ortalığın bir tozunu attırsam mı acabağğğ yaaaPazar günü iftar sonrasına kadar bana özelden gönderiyorsunuz.Sofraların kime ait olduğunu oylama bitiminde açıklıyoruz.Sofra resmi dışında birde sofranız ve tasarrufunuzla ilgili bir metin istiyoruz.Sana o konuda güveniyorum destan yazarsın:)
Verdiğim linkte tariflerin altında var o tarz yazılar istiyorum:)
Taze gelinime bu yakışırOrtalığın bir tozunu attırsam mı acabağğğ yaaa
Beni gazlama, biliyorsun gazla çalışıyorumTaze gelinime bu yakışır
Acelemiz yok biz ramazan sonuna kadar devam edeceğiz:)Bu hafta olmaz haftaya olur:)Beni gazlama, biliyorsun gazla çalışıyorum
Uyumadan sunum ve yemek yaparım daaaaaa, çok üşeniyorum bu ara dur bakayım pazara kadar üşenmezsem
Bende diyorm nerde bu devlet nerde bu milletHanımlar gelin iki muhabbet edelim
Elalis
N Nana
@Blue_Perii
@kukrim27
@Jenna16
@Canfeb
@MigiMadid
@retro_hippo
ince bilek
deynepnaz
@Ozlemesra
@HayatSevinceGuzel
@Yasnaz
Bal0ncuk
@Rakika
@Elhan
@Youlost16
@Dahliadivin
@pearlshine
@TurkuazKrampon
@Minik Meleklerim
@evlaefe
@Merve
@Feslegen Kokulu Nane
@alimiyon
@Sabr-Sukur-Dua
Ben yine kol böreği yaparımHiç fikrim yok canım bende bugün yarın öğrenirim :)
Acaba tekrar mı sahur diye düşündüm yada ana yemek olabilir:)Yoğurtlu kebapların hepsi olurMantı yaparız