• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma 2.Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama

En başarılı bulduğunuz "Fairy ile Ramazan Sofrası" hangididir?

• Ankete Katılan
    425
  • Anket Kapalı .
N Nana bak alttan ikinci tarif benim oylamada ne almışım:70:

Senin hiç sadece 5, beş, BEŞ oyun oldu mu? Benim oldu 🥺

Neyse ki Allah'tan sonra 7 nin altina dusmedim :confused: :confused:
Allah bereket versin oylarına 💕💕 ben bu sefer katılamam sanırım çünkü tek oruç tutanda tutamayınca erkenden yiyoruz iftar olmuyor yani. Kandırmış gibi iftar sofrası diye çekemem😔😔😔

Allah bereket versin oylarına 💕💕 ben bu sefer katılamam sanırım çünkü tek oruç tutanda tutamayınca erkenden yiyoruz iftar olmuyor yani. Kandırmış gibi iftar sofrası diye çekemem😔😔😔
Tamam canım ne zaman istersen:)

N Nana bak alttan ikinci tarif benim oylamada ne almışım:KK70:

Herkese umut veren bir oylama olmuş , 5 lüks göründü :D

Ay yarın alamam tühh tekrar başlar mı?
Canım 2 hafta daha labne var ama ne yaparız henüz belli değil :)
Eğer tatlı olursa katılırsın canım:)
Gözümüzün önünde ol bir yere kaybolma seni unutmayalım o zaman katılırsın:)

ne zamana kadar katılabiliyoruz ?
özel mesajla size mi yolluyorum acaba nevreste hanım :KK49:
Pazar günü iftar sonrasına kadar bana özelden gönderiyorsunuz.Sofraların kime ait olduğunu oylama bitiminde açıklıyoruz.Sofra resmi dışında birde sofranız ve tasarrufunuzla ilgili bir metin istiyoruz.Sana o konuda güveniyorum destan yazarsın:)
Verdiğim linkte tariflerin altında var o tarz yazılar istiyorum:)

Pazar günü iftar sonrasına kadar bana özelden gönderiyorsunuz.Sofraların kime ait olduğunu oylama bitiminde açıklıyoruz.Sofra resmi dışında birde sofranız ve tasarrufunuzla ilgili bir metin istiyoruz.Sana o konuda güveniyorum destan yazarsın:)
Verdiğim linkte tariflerin altında var o tarz yazılar istiyorum:)
Ortalığın bir tozunu attırsam mı acabağğğ yaaa :cool:

Beni gazlama, biliyorsun gazla çalışıyorum :KK45:
Uyumadan sunum ve yemek yaparım daaaaaa, çok üşeniyorum bu ara dur bakayım pazara kadar üşenmezsem :KK49:
Acelemiz yok biz ramazan sonuna kadar devam edeceğiz:)Bu hafta olmaz haftaya olur:)

Back