- 13 Ocak 2020
- 44.649
- 168.461
- 33
Ay hiç cesaretim yok. ramazanda yenmiyo da bir sey zaten. 1 çorbayla kalkacaz neredeyse.Oysa sunumlarda iyi olmaya başladın neden sofranıda görmeyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hiç cesaretim yok. ramazanda yenmiyo da bir sey zaten. 1 çorbayla kalkacaz neredeyse.Oysa sunumlarda iyi olmaya başladın neden sofranıda görmeyelim
Kız korkma, kaçıncı oldun de hele ben en son baktığımda kendim sondan ikinciydim, yılmadım yine katılıyorum tatlımı yaptımSofralı mevzular diye ben bu fairy kısmına bakmadım bile yarışmacı arkadaslarımdan nasıl korkmuşsam.
Düzelir canım sıkma canını:)Aminnn karantina bizim eve iyi geldi diye düşünürken kendi kendimize nazar ettim. Neyse Allah büyüktür..
Hiç istemedim regl olmayı yaa. Benim çok saçma oluyor çünkü. İllaki 10 günü tamamlıyor duş aldıkça gelirya hani. Ramazandan bir şey anlamayacağım yine
İki yarismada 4 hafta olucak dimi?Aynen canım 3. konuya geçeriz:)
Nevroş sahurr,tatlı şimdi de ana yemek mi olur ki?Aynen canım 3. konuya geçeriz:)
Çok abartılı sofraya gerek yok diğer yarışmayı takip ettin mi:)Ay hiç cesaretim yok. ramazanda yenmiyo da bir sey zaten. 1 çorbayla kalkacaz neredeyse.
Allah bozmasın canım daha iyi ol inşaallah bize bile yansıyor canım
Rabbim daim etsin
Şimdilik öyle gibi canım :)İki yarismada 4 hafta olucak dimi?
Oda Allahın emri tabi ne yapalım. Son haftalara yetişirim inşallahDüzelir canım sıkma canını:)
O zaman kötü oluyor canım yaİnşaallah çabuk biter:)Hayırlısı canım nasip öyle demek:)
Ya abartmamak için nasıl zorlanıyorumÇok abartılı sofraya gerek yok diğer yarışmayı takip ettin mi:)
Hiç fikrim yok canım bende bugün yarın öğrenirim :)Nevroş sahurr,tatlı şimdi de ana yemek mi olur ki?
Aynen canım bende kadir gecesinden korkuyorum o sıralar gibi bekliyorum umarım tutabilirim:)Oda Allahın emri tabi ne yapalım. Son haftalara yetişirim inşallah
Ya biz 5 kişiyiz herkes oruç oğluma bile engel olamıyorum tutuyor.Mecburen çorba-ana yemek-pilav ve tatlı oluyor:)Ya abartmamak için nasıl zorlanıyorum
Canım ne olacak yanına salata al sana sofra , ben sehpada çektim kimse yok zaten bi ablam bi ben yedikAy hiç cesaretim yok. ramazanda yenmiyo da bir sey zaten. 1 çorbayla kalkacaz neredeyse.
Ben ilk yarışmaya katıldım. Değişik bir heyecan. Allah biliyor ya Hiç iddiam yoktu yinede 27 oy aldım. Verenlerin elleri dert görmesin :)) katıl sende bence zevkli oluyorYa abartmamak için nasıl zorlanıyorum
O ikisine de katılıyor:)Seni bekliyorum yok mu 2. yarışmaya sofra:)Ben ilk yarışmaya katıldım. Değişik bir heyecan. Allah biliyor ya Hiç iddiam yoktu yinede 27 oy aldım. Verenlerin elleri dert görmesin :)) katıl sende bence zevkli oluyor
Düşündüm bişiler bendeHiç fikrim yok canım bende bugün yarın öğrenirim :)
Acaba tekrar mı sahur diye düşündüm yada ana yemek olabilir:)Yoğurtlu kebapların hepsi olurMantı yaparız
Bizdede sorun benden başka oruç tutan olmaması. Kendim içinde sofra süslemek gelmiyor içimden. Ana yemek pilav çorba salata olur her daim ama sofra cicili bicili değil :)Ya biz 5 kişiyiz herkes oruç oğluma bile engel olamıyorum tutuyor.Mecburen çorba-ana yemek-pilav ve tatlı oluyor:)
Bende sonrakine katılırım diye diye yapamadım 3.ye umutluyumDüşündüm bişiler bende