• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma 2.Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama

En başarılı bulduğunuz "Fairy ile Ramazan Sofrası" hangididir?

• Ankete Katılan
    425
  • Anket Kapalı .
Sofralı mevzular diye ben bu fairy kısmına bakmadım bile yarışmacı arkadaslarımdan nasıl korkmuşsam. :rolleyes:
Kız korkma, kaçıncı oldun de hele ben en son baktığımda kendim sondan ikinciydim, yılmadım yine katılıyorum tatlımı yaptım :confused:

Aminnn karantina bizim eve iyi geldi diye düşünürken kendi kendimize nazar ettim. Neyse Allah büyüktür..
Hiç istemedim regl olmayı yaa. Benim çok saçma oluyor çünkü. İllaki 10 günü tamamlıyor 😠😠😠 duş aldıkça gelirya hani. Ramazandan bir şey anlamayacağım yine
Düzelir canım sıkma canını:)
O zaman kötü oluyor canım ya:(İnşaallah çabuk biter:)Hayırlısı canım nasip öyle demek:)

Nevroş sahurr,tatlı şimdi de ana yemek mi olur ki?
Hiç fikrim yok canım bende bugün yarın öğrenirim :)
Acaba tekrar mı sahur diye düşündüm yada ana yemek olabilir:)Yoğurtlu kebapların hepsi olur:70:Mantı yaparız:70:

Ben ilk yarışmaya katıldım. Değişik bir heyecan. Allah biliyor ya Hiç iddiam yoktu yinede 27 oy aldım. Verenlerin elleri dert görmesin :)) katıl sende bence zevkli oluyor
O ikisine de katılıyor:)Seni bekliyorum yok mu 2. yarışmaya sofra:)

Ya biz 5 kişiyiz herkes oruç oğluma bile engel olamıyorum tutuyor.Mecburen çorba-ana yemek-pilav ve tatlı oluyor:)
Bizdede sorun benden başka oruç tutan olmaması. Kendim içinde sofra süslemek gelmiyor içimden. Ana yemek pilav çorba salata olur her daim ama sofra cicili bicili değil :)

Back