Hayırdır canım bir sıkıntı mı varEdelim vallahi modum çok düşük 2 gündür zaten
Ev halleri boşverHayırdır canım bir sıkıntı mı var
Rabbim feraha çıkarsın canım düzelir merak etme.)Ev halleri boşverorucada tam konsantre oldum regl girdi araya
Benimde araya tatil girdi, sanki daha yeni başlamış gibi hissediyordum ne kadar çabuk geçti yaRabbim feraha çıkarsın canım düzelir merak etme.)
Oda kötü oluyor ya:)Ne güzel gidiyoruz:)
Hiç anlamadan 15. oruca geldik çok şükür:)
Hoşgeldin canımEdelim bende buraya bakmaya gelmistim :) nasilNevreste senin icin sakin mi gunler oylamalar daha baslamadi falan :)
Sofralı mevzular diye ben bu fairy kısmına bakmadım bile yarışmacı arkadaslarımdan nasıl korkmuşsam.Hanımlar gelin iki muhabbet edelim
Elalis
N Nana
Blue_Peri
Kukrim
Jenna16
Canfeb
@MigiMadid
retro_hippo
ince bilek
deynepnaz
WunderLost
HayatSevinceGuzel
@Yasnaz
Bal0ncuk
Rakika
Elhan
Youlost16
Dahliadivin
pearlshine
TurkuazKrampon
Tenceresiz kaldim anne
evlaefe
merve
Feslegen Kokulu Nane
alimiyon
S Sabr-Sukur-Dua
Oysa sunumlarda iyi olmaya başladın neden sofranıda görmeyelimSofralı mevzular diye ben bu fairy kısmına bakmadım bile yarışmacı arkadaslarımdan nasıl korkmuşsam.
Aynen yarin aksam senin mesai baslarHoşgeldin canım
Oylama başlayıp ikinci konuya geçince haraeketleniyorum:)Oylamaya yaklaşınca sakinleşiyoruz.Hafta sonu hareketli geçer
Aminnn karantina bizim eve iyi geldi diye düşünürken kendi kendimize nazar ettim. Neyse Allah büyüktür..Rabbim feraha çıkarsın canım düzelir merak etme.)
Oda kötü oluyor ya:)Ne güzel gidiyoruz:)
Hiç anlamadan 15. oruca geldik çok şükür:)
Maşallahım var, çok şükür kendimi çok iyi hissediyorum nevroş ❤Çok şükür canım Allah iyilik versinKeyfin iyi değil mi:)Ben bu sıra senden o enerjiyi alıyorum:)
Aynen canım 3. konuya geçeriz:)Aynen yarin aksam senin mesai baslar
AynenBenimde araya tatil girdi, sanki daha yeni başlamış gibi hissediyordum ne kadar çabuk geçti ya
Rabbim daim etsinMaşallahım var, çok şükür kendimi çok iyi hissediyorum nevroş ❤