- 19 Nisan 2019
- 1.445
- 1.317
- 37
-
- Konu Sahibi Jupiter neptun
Bosanacaksan nafakani al madem seni aldatti elinde delilin de var donuna kadar alkızlar çok fazla yargılamadan görüşlerinize ihtiyacım var;
2.evliliğim ve boşanmak üzereyiz, ikimizin de 2. evliliği ilk evliliklerden çocuk yok, yaklaşık 2 yaşında bir oğlum var .
eş kişisiyle zaten anlaşamıyoruz ikimizde anlaşmalı olarak boşanmak istiyoruz, ama onun beni aldattığını öğrendim ve elimde delillerde var, sorum şu; siz olsanız ne yapardınız, anlaşmalı olarak boşanır mıydınız, yoksa aldatma konusunu gündeme getirip öyle mi boşanırdınız, bu arada karşımdaki adam çok da normal değil aşırı sinirli, asabi, saçma sapan tuhaf tuhaf huyları olan bir kişi, bir yandan sessiz sedasız boşanmak istiyorum bir yandan da, yaptığının yanına kar kalmasını istemiyorum.
keşke bu siteyi önceden fark etseydim belki de 2.evlilik olmazdışimdiden teşekkürler yorumlarınız için
Cok sinirli diyorsunuz hazirda yanasmis verilmis sadakam var mis derdim direk bosardim parasini da istemezdim lanet grsin oylesinin parasinakızlar çok fazla yargılamadan görüşlerinize ihtiyacım var;
2.evliliğim ve boşanmak üzereyiz, ikimizin de 2. evliliği ilk evliliklerden çocuk yok, yaklaşık 2 yaşında bir oğlum var .
eş kişisiyle zaten anlaşamıyoruz ikimizde anlaşmalı olarak boşanmak istiyoruz, ama onun beni aldattığını öğrendim ve elimde delillerde var, sorum şu; siz olsanız ne yapardınız, anlaşmalı olarak boşanır mıydınız, yoksa aldatma konusunu gündeme getirip öyle mi boşanırdınız, bu arada karşımdaki adam çok da normal değil aşırı sinirli, asabi, saçma sapan tuhaf tuhaf huyları olan bir kişi, bir yandan sessiz sedasız boşanmak istiyorum bir yandan da, yaptığının yanına kar kalmasını istemiyorum.
keşke bu siteyi önceden fark etseydim belki de 2.evlilik olmazdışimdiden teşekkürler yorumlarınız için
Sal ipini gitsin,ne hali varsa görsünkızlar çok fazla yargılamadan görüşlerinize ihtiyacım var;
size de çok geçmiş olsun, aldatılmak beni çok etkilemedi açıkçası çünkü zaten karı-koca gibi değildik, sevgi filan olmayınca umrumda olmuyor, sadece üzülüyorum salak yerine konduğum için, sizin çocuğunuz var mı, parası pulu da yok tazminata verecekAnlaşmalı boşanmayın ortada bir çocuk var nafakanızı alın tazminatınızı alın, ben de boşanma aşamasındayım bende aldatıldım ve şiddet gördüm ekonomik olarak sömürüldüm anlaşmak istedi yanaşmadım yanaşmayacağımda, çekişmeli boşanmak aldatılmanın yaşattığı kadar yıpratmaz sanırım..
sizde de çocuk var mıydı, hayatıma birini almak mı tövbeanlaşmalı boşanma için şartlarımı maddeler halinde sıralardım..
nafaka, eşyalar, çocukla iletişim.... bunlarda bi uyum sağlayabilirsek anlaşmalı boşanır hayatıma bakardım.
geçenlerde bi konu vardı dava süreci 2 yıl sürecek ve ben tekrar hayatıma birini alamıyorum yoruldum yıprandım diye.. bunları da düşünün derim.
anlaşmalı boşandım gayet memnunum ama şimdiki aklım olsa nafakayı yüksek tutardım çünkü ölüyü gösterip sıtmaya razı ediyorlar..