- 20 Mayıs 2022
- 712
- 887
-
- Konu Sahibi kymetgenc12
Karısı 3 yıl önce ölmüş, 2 yaşındaki çocuk kimden? Ayrıca yaşınız çok genç iki küçük çocuklu bir aile için çok genç..2.evlilik yapmayı düşünüyorum ilk evliliğimden çocuğum yok birisinin vasitasiyla biriyle tanıştım adamın karısı üç yıl önce kovitten vefat etmiş adam okulda müdür yardımcısı durumu iyi iki evladı var biri 2 diğeri 4 yaşında 25 yaşındayım tavsiyelerinizi bana verebilirmisiniz rica etsem ne gibi zorlukları olacak böyle bir topa gitmelimiyim
Siz çocuk istemiyor musunuz? Doğurmak istemeyecek misiniz?Bende öğretmenim ve çocuğun gelişim dönemlerini biliyorum
Onlar bana emanet olarak göreceğim çocuk doğurmama bile gerek olmayacak artık bence güzel
25 yaşındasınız,sorunlu bir evliliği bitirip,büyük sorumluluk gerektiren bir evlilik yapmak istemeniz normal değil.Yasiniz çok genç,evlilik için acele etmeseniz mi?Hele ki çocuklu bir adamla asla evlenmeyin,çok zor.2.evlilik yapmayı düşünüyorum ilk evliliğimden çocuğum yok birisinin vasitasiyla biriyle tanıştım adamın karısı üç yıl önce kovitten vefat etmiş adam okulda müdür yardımcısı durumu iyi iki evladı var biri 2 diğeri 4 yaşında 25 yaşındayım tavsiyelerinizi bana verebilirmisiniz rica etsem ne gibi zorlukları olacak böyle bir topa gitmelimiyim
allah rahmet eylesin annesizlik zor hele ki o yaşlarda. Size adaptasyonları kuvvetli olur.Bilmiyorum öldüğünde 9 aylıkmış
Ay oda doğurur merak etme sonra eşimin diğer kadından olan çocuğu benim çocuğuma böyle yaptı der sonra babayı çocuklardan soyutlar. Ne benden olan çocuğuyla onlar arasında ayrım yapıyor diye konu bile açabilir.Siz çocuk istemiyor musunuz? Doğurmak istemeyecek misiniz?
Çok fazla senaryo yazdınız şu an ya bende böyleydimAy oda doğurur merak etme sonra eşimin diğer kadından olan çocuğu benim çocuğuma böyle yaptı der sonra babayı çocuklardan soyutlar. Ne benden olan çocuğuyla onlar arasında ayrım yapıyor diye konu bile açabilir.
Ama olacak olan o hayır bu çocuğa akıl veren biri yok mu onu merak ediyorum en çokÇok fazla senaryo yazdınız şu an ya bende böyleydimböyle böyle hiç yaşamayalım her şeyde her olasılık vardır
3 yil once esi olduyse 2 yaşında nasıl cocugu oluyor2.evlilik yapmayı düşünüyorum ilk evliliğimden çocuğum yok birisinin vasitasiyla biriyle tanıştım adamın karısı üç yıl önce kovitten vefat etmiş adam okulda müdür yardımcısı durumu iyi iki evladı var biri 2 diğeri 4 yaşında 25 yaşındayım tavsiyelerinizi bana verebilirmisiniz rica etsem ne gibi zorlukları olacak böyle bir topa gitmelimiyim
36 yaşındaBeyefendi kaç yaşında?
25 yaş ikinci evlilik
2 küçük çocuk çok büyük bir sorumluluk, insan kendi kanından canından çocuğunun bakımı vs de bile zorlanıyorken , başka çocukların sorumluluğunu alabilecek misiniz,