2.Evlilik sorunsalı

Neden bu 19 ve 27 yaş arası gençler çocuğu olan biriyle evlenmek ister? Yaşın 25 adamın 2 tane küçük çocugu var eeee evlendin diyelim şimdi emanet olarak göreceğim yazmışsında o iş öyle olmuyor. Sen bile benim gözümde daha çocuksun birde ne ara evlilik yaptın ayrıldın. Şu hayatı bu kadar hızlı yaşamayın lütfen siz yaşınız 30 40 olunca erkek kıtlığı çıkmıyor ha. 30 yaşındayım kesinlikle böyle bir evlilik yapmam deli miyim acaba yeni bir hayata alışmaya çalışırken bide 2 tane daha bebeğin sorumluluğunu alayım. Ki gel gelelim bazen insanların kendi çocuguna tahammülü olmuyor kaldı ki başkasından olan çocuga olsun.Şimdi emanet olarak göreceğim dersiniz biraz zaman geçince buraya gelip eşimin çocuklarından bıktım eşimin çocukları şöyle yaptı vs diye konular açarsınız. Hadi siz böyle cahillik yapmayı düşünüyorsunuz acaba aileniz nasıl izin veriyor onuda anlamadım benim ablam eşini kaybetti çoçuğu yok ama karşısına çocuklu biri çıktığı zaman kabul etmiyor. Akıllı kadın vesselam çok yanlış yapıyorsunuz kendi denginizi bulursunuz merak etmeyin evde kalmazsınız.

Karısı 3 yıl önce ölmüş, 2 yaşındaki çocuk kimden? Ayrıca yaşınız çok genç iki küçük çocuklu bir aile için çok genç..

Cocuklara cok uzuldum ya. Once kendinizi ölçün tartin, nefsinize agir gelir mi, yapabilir misiniz karar verin. Cocuklar cok kucuk, ilgi ve bakima muhtaclar. Annesi olmadigi icin yemeğinden ozbakimlsrina kadar siz yapacaksiniz. Babasi 2 yasinda cocuga tuvalet egitimi veremez mesela. Birtanede siz dogursaniz evde 3 kucuk cocuk olacak, basedebilecek misiniz? Ben olsam 25 yasindayken 2 kucuk cocuklu adamla evlenmezdim. %99 cocuklarina bakacak birini ariyor, sizin cocuksuz olmaniz buyuk avantaj o kisi icin, sadece kendi çocuklarına bakilacak

25 yaşındasınız,sorunlu bir evliliği bitirip,büyük sorumluluk gerektiren bir evlilik yapmak istemeniz normal değil.Yasiniz çok genç,evlilik için acele etmeseniz mi?Hele ki çocuklu bir adamla asla evlenmeyin,çok zor.

Bilmiyorum öldüğünde 9 aylıkmış
allah rahmet eylesin annesizlik zor hele ki o yaşlarda. Size adaptasyonları kuvvetli olur.
eğer kendinize güveniyorsanız büyük sevap , anne olmak için doğurmak gerekmiyor inancındayım kimi karnında büyüttügüne gönlünde yer vermez, kimi gönlünde büyüttügüne gerçek annelik yapar

3 yıl önce vefat etmiş kadının nasıl 2 yaşında bebeği olabiliyor matematiğim yetmedi benim. lakin 32 yaşında 8 yıllık kocamdan bile isteye yaptığım iki çocuğum var. daha doğrusu ikinciye hamileyim ve benim bile ara ara kendimi bu konuda sakinleştirmem gerekiyor, gözüm korkabiliyor. bu ne cesaret yiğidim diyorum.

Yavrucaklar çok küçük annesiz kalmışlar kıyamam
Ama siz kendinizi düşünmelisiniz ilk önce,yaşınız genç, çocukların yaşları çok küçük tam bakıma muhtaç zamanları. Evlenince hayatınızın merkezinde onlar olacak. Sizden çok sey beklenecek haliyle. Evlenip eşimle şunu yaparım, bunu yaparım diyorsanız hayâl olarak kalır onlar. İşler istediğiniz gibi gitmeyince çocuklarda mağdur oluyor. Bunları düşünüp evlilik kararı almanız da pek mümkün olmaz.

Bende diğer arkadaşlara katılıyorum, çocuklu bir adamla evlilik sizin için bir değil üç farklı sorumluluk demek. Çocuk bakımı ve yetiştirmesi güzeldir ancak sıkıldığınızda, bunaldığınızda bırakıp gidebileceğiniz bir olay değildir. O özgüven sizde mevcut olabilir ancak eksisiyle artısıyla tekrar düşünün derim ben. Gençsiniz, istekleriniz, beklentileriniz, hayat enerjiniz sizi yerinde durdurmaz. Bu beyfendinin dengi daha olgun bir kadın, bana göre siz değilsiniz. Lütfen farklı algılamayın, sizi tanımıyorum, ama yaşınızı düşündükçe ve iki küçük meleği düşündükçe kafamda daha farklı bir anne figürü çıkıyor ortaya.

Çok fazla senaryo yazdınız şu an ya bende böyleydim böyle böyle hiç yaşamayalım her şeyde her olasılık vardır

Cocugu olmayan insanlar cocuk yetistirmeyi bakmayi falan cok kolay saniyolar. Cins pet mi bu mamasini suyunu verince gidip koselerde uyusun. Kendi cocuguna zor sabrediyo insanlar. Baskasinin cocuguna hele de en zor donemlerinde nasil bakacaksiniz. Aile buyukleriniz sizi uyarmiyolar mi?

Beyefendi kaç yaşında?
25 yaş ikinci evlilik
2 küçük çocuk çok büyük bir sorumluluk, insan kendi kanından canından çocuğunun bakımı vs de bile zorlanıyorken , başka çocukların sorumluluğunu alabilecek misiniz,

3 yil once esi olduyse 2 yaşında nasıl cocugu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…