2 ev geçindirmek

O konuda da konum var canım gideceğim inşAllah

Onu başlattım birkaç tane de altın bilezik aldım. Tek yapabildiğim bu oldu zaten yeni memur sayılırım

Başka teyzemlerinkini ya da dayımınkini değil bizimkini herkes ortak görüyor
Sınır koyma sorunu işte... madem öyle siz koyun o sınırı. Evin gecim.sorumlulugunu siz alin, yani annenizin babanızın maaslari sizde toplansin. Faturalari otomatik ödemeye verin, ailenize de harçlık verin, alışverişe birlikte gidin liste yaparak. Ailenizin parasını ayri biriktirin kendinizinkini ayri. En azindan kendi birikiminizle ileride ev araba vs alirsiniz. Ailenizinkini de baska bir sekilde değerlendirirsiniz. Sartlar koşun, psikologa gidilecek bu sınır koyulacak yoksa git dedemlerle yaşa ya da ben ayri eve çıkıyorum bir daha yuzunuze bakmam seklinde rest çekin. Bazen bazi insanlar mesafeyi koruyamiyor. Onlara gostererek ogretmek lazim. Anne babanız da olsa...

Doğru söylüyorsunuz. Psikolog randevusunu aldım zaten bir yerden başlamak lazım

Kaçyaşındasın , ailene oturup düzgün birşekilde ben ben bunun için çalışıyorum paramı şuraya harcamak istiyorum diye konuşup onları ikna etmeye çalıştın mı , ne diyolar.

Kaçyaşındasın , ailene oturup düzgün birşekilde ben ben bunun için çalışıyorum paramı şuraya harcamak istiyorum diye konuşup onları ikna etmeye çalıştın mı , ne diyolar.
24 yaşındayım. Konuştum canım hukuk fakültesi hayalim vardı okuyacağım inşAllah,gitmek istediğim kurslar vs var

Eee anneniz anneannen ağlıyor diye her istediğini yapıyor, siz de anneniz ağlıyor diye istediğini yapıyorsunuz. Hiç şikayet etmeyin boşa
Aynen konu sahibi ile annesi arasinda uzulerek söylüyorum ki hic fark yok.. belki annesi de farkinda her seyin ama o da kendi annesine dayanamıyor demek ki... ya duygusalliga falan kanmayip kararli olacaksiniz ya da bu duzen böyle gidecek malesef

ha bir de evlenin :)))

Babam dünya iyisidir. Aslında annemde öyledir ama ailesine dayanamıyor işte. Şimdiki erkekler kendi ailelerine yedirmek için uğraşıyor. Teyzeniz de annem gibiymiş

Altina bir imza benden

Param yenmesin diyr borç yapmak benimde zoruma gidiyor canım ama annemi değistiremiyorum en azından kendimi kurtarayım.

En büyük suç annenizin. Tek söyleyeceğim hayır demek diyebilmek çok büyük bir erdemdir. Özellikle siz kesin maaş desteğinizi araba ev yatırımına girin ha arabanızı falanda asla ama asla vermeyin kimseye yardım icin bile olsa .herkese her zaman yardım edilmek zorunda değil

%100. İnsanlar bizi düşünmüyor ama biz onları düşünmek zorundayız sanki

Annem ben senden ne esirgedim de sen arabanı esirgiyorsun diye bozuluyor. Araba alma konusu açıldığında araba lazım ananenlerle gezeriz demisti bende laf söylemiştim. Annenden bir arabayı esirgiyorsun demişti.
Bakın bu manipülasyon. Anneniz sizi manipüle ediyor. Zaten babayı da bastırmış. Ben seni büyüttüm,ben seni okuttum , çok mu görüyorsun , bunlar hep manipülasyon. Anneannenizin ve ailesinin yaptığının aynısını anneniz size yapıyor. İlerde kızınız şöyle diyecek ,annem hep manipüle edilmiş. Anneannem ağlayınca hemen bırakıyor, istemiyor ama yediriyor, annesi suçlu ama annemde suçlu. Sizi büyüttüler diye manipüle edemezler. Herkes evladına mal saklarken kırk kapı yediremezler.

Hep ama şöyle ama böyle diyorsun. Ya bunu kabul edip oturacaksın yada ailede savaş çıkaracaksın. Millet enayi bellemiş sizi bunun yerine cadaloz desinler çok daha iyi. 3 maaş ,10 bin ,tatil yok,lüks yok araba bile yok. Yok artık. Çok sinirlendim resmen.

Ayy bu tarz pasif insanların konularını okuyunca benim için daralıyor. İnsan hayır demeyi bilmez mi ya? Herkes hakettiğini yaşıyor. İzin vermeyin bu kadar basit. Araba alsam bizden çok dayımlara vs gider diyorsunuz. Annenizin bir alt modelisiniz yani. Tek yapmanız gereken vermek istemiyorum demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…