2 ev geçindirmek

Allah size de yardım etsin çok zor. Evlilik durumunda falan yardım ederler esirgemezler benden ama annem başkalarından da esirgemiyor malesed

Belli bir yaşa gelmişsiniz. Anneniz ağlamak istiyorsa da bırakın ağlasın bu vicdansizlik değil. Madem anneniz fikrini değiştirmiyor. Siz bir birey olduğunuzu unutmayın. Ben araba alıyorum. Araba da sadece benim. Benden başkası binemez. Çok netim derseniz ve net tavır sergilerseniz en azından sizden bir şey beklemeleri gerektiğini anlarlar.

Her öneriye bir ama..lı cevabın var. Sen de biliyorsun aslında ne yapman gerektigini. Cesaretin yok sadece. Onlar değişmeyecek ilişkileri düzenleri böyle kurulmuş. Kendini kurtarmaya bak.
Canım benim laf söylemeyi denedim,kavga ettim çoğu şeyi yaptım. Çeker krediyi sıfır araba alır öderim aslında ama annem geçinemeyiz deyince ödeyemem diye korkuyorum cesaret olayı bu sadece

Baban pasifse annene sen diş gecireceksin
O araba seninse benden baska kimse kullanamaz diyeceksin ve kimseye vermeyeceksin gerekirse resti cekeceksin ben baska eve cikarim anca gezmeye gelirim tek kurus vermem kendimden başka kimse icin yasayamam diyeceksin.
Sen kendi paran üzerinde söz hakkina sahipsin ve isteyen kirilip gucensin arabani dayina vermek zorunda degilsin.

Her gün kavga ediyoruz canım sonuç değişmiyor çözüm arıyorum kesinlikle. Bir üniversite daha okuyacağım ve borca gireceğim ne alsam diye düşünüyorum kara kara. Ağlamaya başlıyor hiçbir şey yapamıyorsun ki hayırsız evlat oluyorsun

Hayırsız evlat ol o zaman. Ben gerçekten anlamıyorum. Hak yedirmek hayırlı evlat olmak olmuş

İnşAllah bende senin gibi olurum canım.

Ya bırak borca girmeyi falan. Çek git evden. Annen ne kadar hayırlı bi anne ki senin evlatlığını sorguluyor. Senin rızkını dayına dedene yediren anne mi hayırlı anne

Afedersin de beni buyutup memur yaptılar ne demek. Büyütmeyip neyapacaklardi. Dünyaya getirmişler bi kere. Sokağa bırakmadılar diye minnet mi duyuyorsun.
Anne tarafım biraz cahildir canım okumaya çalısmaya pek sıcak bakmazlar(annem hariç) ama kızların parasını yemeyi iyi bilirler

Annem ben senden ne esirgedim de sen arabanı esirgiyorsun diye bozuluyor. Araba alma konusu açıldığında araba lazım ananenlerle gezeriz demisti bende laf söylemiştim. Annenden bir arabayı esirgiyorsun demişti.

Diş geçirmek zorunday aynen

Çok pardon ama sizin annenizden ne farkınız var? Yani annenize kızıyor laf söylüyorsunuz ama sizde aynısını yapıyorsunuz. Anneniz onlara yediriyor sizde annenize. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Ailecek pasifsiniz. Herşeyede ama şöyle yok böyle diye bir cevap bulmuşsunuz. Tavsiyeleri değerlendirmeyecekseniz niye konu açıyorsunuz anlayamadım. Yapacağınız şey çok basit. Rest çekip paranızın iradesini elinize alacaksınız. Kim ne derse desin ne duygu sömürüsü yapıyorsa yapsın umursamayacak bildiğinizi okuyacaksınız. Annenize kızarken sizde onun gibi davranmayı bırakacaksınız artık.

Hayırsız evlat ol o zaman. Ben gerçekten anlamıyorum. Hak yedirmek hayırlı evlat olmak olmuş
Aynen öyle. Geçen bayram sınavım olmasına rağmen bayram hazırlıklarına yardım ettim bana ananemin tatlısını da yaptırdı. Laf söyledim sınavım var başkları da el atsın işlere diye. Arife günü bütün gün ağlayıp kardeşlerine anlattı onlarda beni kınadı

İyi ama annenizi eleştirirken siz de onun gibi olacaksınız. Arabanızın anahtarı sizde dursun ve vermeyin. Çalacak değiller ya. Yoksa nasılsa alırlar nasılsa yaparlar nasılsa götürürler derken sizin maaş da onlara akmaya devam edecek. Bu gidişe bir son vermek için ciddi bir adım atmalısınız. Tepki almama ihtimaliniz yok, alışmışlar her şeye zahmetsiz sahip olmaya ama böyle devam etmemesi için birkaç kalp kırılacak. O gün geldiğinde de yaptığınız tüm iyilikler çöpe gider, en kötü siz olursunuz. Bu bahaneyle de irtibatı koparır kafanızı dinlersiniz oh mis

annen para yedirmeyi birakirsa gecinirsiniz gibi görünüyor. Sen nasıl bir çözüm istiyorsun ki anlamadım ben
Aynen öyle ama annem bırakmadığı için ben kendi paramı değerlendiriyim ki bana güvenmesin istiyorum. Parayı nasıl değerlendirebilirim buna bir cevap arıyorum asslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…