- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.932
- Konu Sahibi limonluekler
Böyle durumlarda disaridan konuşmak kolay gelir, yasayan için zor ama konu sahibi bu döngüden cikmaniz gerek artık. Madem babaniz da pasifmis büyük olay çıkmaz bence, anneniz kendi kendine küser sonra mecbur barışır sizle. Anne ve babanız yese tamam ayni evdesiniz derdim de su durum cidden insanin kanına dokunacak bir durum.
Ben olsam bahane ile değil de aciktan yillardir emek verip çalıştığım ve hala kazanmak icin caba harcadığım maasimin tek kurusunu bile dayima, dedeme yedirmeyecegim diye resti çekerdim. Çünkü bunun ismi artik bambaska bir sey oluyor kusura bakmazsaniz.
Tek tarafli fedakarlık durumunu istemiyorum deyin bitti gitti. Bence acik sözlü olmaniz gerekiyor.
Ben olsam bahane ile değil de aciktan yillardir emek verip çalıştığım ve hala kazanmak icin caba harcadığım maasimin tek kurusunu bile dayima, dedeme yedirmeyecegim diye resti çekerdim. Çünkü bunun ismi artik bambaska bir sey oluyor kusura bakmazsaniz.
Tek tarafli fedakarlık durumunu istemiyorum deyin bitti gitti. Bence acik sözlü olmaniz gerekiyor.