- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Olmuyo kimse 4 saat yemek kurmak toplamakla uğraştım binogunde mahvoldum aşırı yorgunum bebeği birbucuj yaşında bizim bebeğin ayağını çekip yüzüne vurmaya çalışıyorSu an ne durumdasınız peki ? Size yardımcı oluyorlar mi
Ne kadar saçma ya annesi bisey demiyo mu ? Madem bebekli bi eve gitmişler yardım etmek zorundalar . Etmiyolarsa da yapmayın bisey . Alın bebeğinizi uyutcam deyin besliycem deyin odanıza geçin. Ne kadar düşüncesiz insanlarOlmuyo kimse 4 saat yemek kurmak toplamakla uğraştım binogunde mahvoldum aşırı yorgunum bebeği birbucuj yaşında bizim bebeğin ayağını çekip yüzüne vurmaya çalışıyor
Bebekleri bizim çocuğa vurup ayağını cekistiriyo sürekli kafayı yemek üzereyim daha ilk dkakaadan ve çok yoruldum hibogun yemeğe 4 saat uğraştım
Allah misafir olanlara sabır versinKalacakları un bı hafta olablrms deliriyorum
Kalacakları un bı hafta olablrms deliriyorum
Toplama hazırlama 4 saat sürdü 5 gün kalcaklarmsSizin zaten bi kafayı yiyesiniz var ilk andan beri ama sakin olun. Böyle stres yaparsanız üç gün size geçmez. 4 saat ne yemeği yaptınız ki? Hayır en uğraştırıcı yemek bile maksimum 2 saat sürer ya o yüzen soruyorum. Kendinizi germeyin, yormayın da. Yardım isteyin açık açık. Bebeği alın odanıza geçin en olmadı. Çocuklu misafir ağırlayan ilk insan değilsiniz, zaten misafirler gelmeden bile çok yorulacağınıza, çok kötü geçeceğine kendinizi şartlandığınızdan yaşadıklarınız sürpriz değil.
Belki yol yorgunu oldukları için yardım etmemişlerdir. O kadar gün yan gelip yatacak halleri yok illa yardım ederler5 gün kalcaklarms
Toplama hazırlama 4 saat sürdü 5 gün kalcaklarms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?