2 çocuklu yatılı misafir ve 5 aylık bebeğim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olmuyo kimse 4 saat yemek kurmak toplamakla uğraştım binogunde mahvoldum aşırı yorgunum bebeği birbucuj yaşında bizim bebeğin ayağını çekip yüzüne vurmaya çalışıyor
Ne kadar saçma ya annesi bisey demiyo mu ? Madem bebekli bi eve gitmişler yardım etmek zorundalar . Etmiyolarsa da yapmayın bisey . Alın bebeğinizi uyutcam deyin besliycem deyin odanıza geçin. Ne kadar düşüncesiz insanlar

3 aylık bebeğim var konuyu okurken ben gerildim. Neden size yüklenmişler hiç anlamadım. Akrabalık ilişkisi geliştirmek isteyenler kuzenleri işteyken hafta içi gelip bebekli kadını rahatsız etmez. Bu kadın bebeğine mi baksın misafire mi yetişsin. Koca evde yok ki. Görev dağıtacakmış. Tanımıyorum hiç görmedim diyor. İki çocuk da onlarda var üstelik. Olacak iş değil. Eşiniz kadar gelenler de düşüncesiz. Ama belki eşiniz ısrar etmiştir ille bizde kalın diye onu bilemem.

Bebekleri bizim çocuğa vurup ayağını cekistiriyo sürekli kafayı yemek üzereyim daha ilk dkakaadan ve çok yoruldum hibogun yemeğe 4 saat uğraştım

Sizin zaten bi kafayı yiyesiniz var ilk andan beri ama sakin olun. Böyle stres yaparsanız üç gün size geçmez. 4 saat ne yemeği yaptınız ki? Hayır en uğraştırıcı yemek bile maksimum 2 saat sürer ya o yüzen soruyorum. Kendinizi germeyin, yormayın da. Yardım isteyin açık açık. Bebeği alın odanıza geçin en olmadı. Çocuklu misafir ağırlayan ilk insan değilsiniz, zaten misafirler gelmeden bile çok yorulacağınıza, çok kötü geçeceğine kendinizi şartlandığınızdan yaşadıklarınız sürpriz değil.

Herşeyi ne kadar da abartmışsın, yemek bu kadar mesele olacaktıysa gece yatmadan da yapabilirdin dolaba kaldırırdın. İki kap yemek vereceksin 3 gün misafir ağırlayacaksın diye sızlana sızlana sızlandın valla okurken ben sinir oldum , eşini düşünemiyorum

Yani siz daha gelmeden kendinizi mutsuz olmaya sartlamissiniz. Her şeyleri gözünüze batar diyecektim zaten batmaya başlamış.Suratiniz asiksa karşı taraf yardım etmeye bile çekinir. Basit yemekler yapın birde en azından bebeği oyalamasi konusunda yardım isteyin cekinebilir karşı taraf. Bana böyle şeyler çok abartı geliyor bilemiyorum üç gün idare edilebilir. Bebeğinizi nefes alamayacak kadar hayatınızın orta yerine koymayın. İki aylık bebek ve iki çocuk annesi olarak yazıyorum.

Misafirler geleli iki saat olmuş, yardımcı olmuyorlar, çocukları şöyle yapıyor diye şikayet etmeye başlamışsınız, gerçi baştan böyle yapacağınız belliymiş.
4 saatlik yemekle neden uğraşıyorsunuz ayrıca, ne yaptınız da saatler sürmüş? Küçük çocukla pratik fırın yemekleri yapmayı tercih edebilirdiniz, edebilirsiniz.
Birşeye ihtiyacınız olursa yardım da istemekten çekinmeyin.
Buradan stres oldum yazdıklarınızı okuyunca.

Kalacakları un bı hafta olablrms deliriyorum

Yok merak etmeyin bir hafta kalmazlar. Siz bu kafayla misafirleri geldiklerine geleceklerine pişman eder erkenden yollarsınız. Daha geleli saatler olmuşken her şeye delirmişsiniz zaten, bir hafta kendi rızasıyla çekmez kimse sizi

Bizim ev küçük falan deseniz, onlar o kiraladığınız yerde kalsalar, siz gündüzleri görüşseniz gece yatmak için de kendi evinize gitseniz olur mu acaba?

korona zamanı ustelık dugune gıdıp oradan bebeklı evde yasayacaklar cılgınlar gıbı yıyıp ıcıp gezıp sızın evı otel gıbı kullanacaklar bence yaptıkları cok ayıp esınızde bılıncsız bırı

mısafırler otelde kalmalıydı ılla gorusmek ısteyen acık havada bır kahve ıle gorusurdu ama gelenlerın nıyetı sızı gormek degıl yatılı kalacak yer bulmak oldugu ıcın esınızde bunu cok normal gordugu ıcın mecbur katlanacaksınız ama sıkıntıyı tek basınıza cekmemelısınız yemegı esınız dısardan soylesın ve esınız bebekle ılgılenırken sız sagı solu toplarsınız kucucuk alanda ust uste nasıl rahat edeceklerıde onların sorunu kafanıza takmayın onu

Toplama hazırlama 4 saat sürdü 5 gün kalcaklarms

Toplama hazırlama 4 saat sürdü 5 gün kalcaklarms

2 saat toplama 2 saat hazırlama mı sürdü? Gene mümkün değil. Nasıl bir sofra kurdunuz gerçekten merak ettim 4 saatlik sofrayı. Yok 5 gün kalmazlar siz 2 güne kaçırtırsınız merak etmeyin

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…