- 5 Ekim 2020
- 13.385
- 35.884
- 548
- 36
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
iyide konu sahibi koronadan hiç bahsetmemiş ki ,
istemiyorum diyor başkada birşey demiyor , haksız demiyorum ama bir orta yolda bulmuyor
Düğünden değil düğüne sonradan gidilicek öyle yazdıEvet ilginç olan tarafı o değil mi bu insanlar düğünden gelecek bi de.
Düğünden değil düğüne sonradan gidilicek öyle yazdı
Zaten bir kişiye bu konuda cevap verdı. Oda aralarda olunca kimse farketmediÖyle miymiş çok karışıktı ilk mesaj anlamamışım
Öyle miymiş çok karışıktı ilk mesaj anlamamışım
Henüz gelmediler ikibsaate burdalar yemek yapcam smdi sonra dinlenirler tuttuğumuz eve gideriz denize filan gideriz mangal filan yaparız öyle gorcez bakalm tabiki yuzumu asmak çok ayıp öyle birşey yapmammisafirler geldi mi, neye karar verildi?
ne olursa olsun artik gelen misafire guleryuz gostermek gerekir.
bir daha da esinizle konusursunuz, once sizinle anlasir sonra misafire okey der.
ben de genel olarak konunuza yorum yapan arkadaslara katiliyorum, sizin icin de gelen misafir degisiklik yaratacaktir, hatta bebeklerin gelisiminde bile onemlidir baska insanlarla gorusmeleri. Evet ilk gun huzursuz olurlar ama misafir gittikten sonra bebeginizde degisim goreceksiniz kesin.
ayrica 3 ogun yemektir, hizmettir falan gerekyok, kimsenin sizden oyle bir beklentisi yoktur eminim, olan varsa da bosverin. Sizden beklenen guler yuz tatli dil.
Ev musait degilse bir oda tutmak da hos bir sey bence.
Ben de konu dışıyım çaktırmabenim yok, ben hep konu dışıyım
dkfglkdflşd
Ben de konu dışıyım çaktırma
Henüz gelmediler ikibsaate burdalar yemek yapcam smdi sonra dinlenirler tuttuğumuz eve gideriz denize filan gideriz mangal filan yaparız öyle gorcez bakalm tabiki yuzumu asmak çok ayıp öyle birşey yapmam
italyadan geliyorlar. zaten çıkabilmek için test yaptırmaları lazım. muhtemelen aşılarını da olmuşlardır.
valla keşke misafirden çok koronadan korksalar daha iyi ederler. düğün işi varmış bir de ne kadar tehlikeli. üstelik yurtdışından geliyorlarmış.Konu sahibi koronadan endişelendiğinden hiç bahsetmemiş çünkü genel olarak misafir etmek istemediğinden bahsetmiş
üzgünüm ama ben de o insanlardanım. benim de 10 aylık bir bebeğim var. ne kadar sosyalleştirmeye çalışsam da pandemiden dolayı çoğunlukla benimle olduğu için sürekli ama sürekli uyumadığı sürece dip dibeyiz. öyle ki tuvalette önümde oturuyor ve işimin bitmesini bekliyor. yemin ederim abartmıyorum. böyle bi durumum varken annem ve kardeşim hariç kimsenin bana gelmesini istemezdim çünkü onlar ailem ben evde me yapıyorsam bana geldiklerinde onlar da onu yapıyorlar. zaten pandemiden dolayı ne birilerine gidiyoruz ne eve birilerini alıyoruz orası ayrı.konu sahibinin corona kaygısı var gibi durmuyor pek. serzenişi bundan değildi çünkü. sonra insanlar yazınca o ihtimali de düşündü.
kendi adıma eleştirdiğim nokta insanların artık genel olarak konu sahibi gibi "çocuğum var kimse gelmesin" moduna girmesi. burası dışında da çok gözlemliyorum bunu.
pandemiden bağımsız söylüyorum bunu. tabi ki bu koşulda kendi ana babalarımız bile gidip gelmesin bence.
bir de misafirleri italyadan geliyormuş. zaten gelebilmek için test yaptırmak durumundalar. muhtemelen aşıları da tamamlanmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?