• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 çocuklu yatılı misafir ve 5 aylık bebeğim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nereden geliyor bunlar Turkiyeye merak ettim
Bi apartta kalabilirlerdi
Onu odeyecek paralari yokmuymus
Sahsen ben asla tanimadigim insanin evinde hele helede bebekliyse asla kalmazdim
Genelleme yapmak istemem ama bizde de var bu zihniyetten insanlar...otele euro harcayacaklar diye ödleri kopuyor milletin evine misafir numarasiyla girip barınma ihtiyaclarini bedavaya getiriyorlar.

Yani siz daha gelmeden kendinizi mutsuz olmaya sartlamissiniz. Her şeyleri gözünüze batar diyecektim zaten batmaya başlamış.Suratiniz asiksa karşı taraf yardım etmeye bile çekinir. Basit yemekler yapın birde en azından bebeği oyalamasi konusunda yardım isteyin cekinebilir karşı taraf. Bana böyle şeyler çok abartı geliyor bilemiyorum üç gün idare edilebilir. Bebeğinizi nefes alamayacak kadar hayatınızın orta yerine koymayın. İki aylık bebek ve iki çocuk annesi olarak yazıyorum.
Bebeğim çok uslu çok mutlu sorunsuz sadece dışarda uyuyamadigi için çok yoruluyor ve o zaman çok ağlıyor işte tek derdimiZ uyku ses ve ışık sevmiyo onyuZden dışarda uyumuyo çok uğraştık her haftasonu denize gidiyoruz yaz başından beri ama hala alışması dışarda uyumaya saatlerce uyanık kaliyo ve bı sure sonra tepki vermemeye baaliyo yorgunluktan salak salak şeyler yapiyo böle degisiyo korkutuyo bizi keşke bi yolunu bulsam yemin ederim benim içinde mükemmel olacak .. uuusa bile yirmi dakkada geri uyaniyo dışarda ve bebek olsugu için 2.5 saatte uykusu geliyo..
Sirf rahatsız oluyo uyumuyo diye evimize bı saatlik uzaktaki yerden bile bazen günlük ev kiraliyoruzz götürüp öğlen uykusunu yaptırıp getirelim diye yoksa cidden öğlen on ikiden akşam ona kadar toplam 1 saat uyuduğunu biliyorum

Allah bağışlasın yavrunuzu☺️ Ben mümkün olduğunca dışarda, arabada hatta sahilde uyutmaya çalışıyorum, bakalım tatil dönüşü evde kolay uyuyacak mı😂
Sağolun siİnkinide ins 🙂Bebeğim çok uslu çok mutlu sorunsuz sadece dışarda uyuyamadigi için çok yoruluyor ve o zaman çok ağlıyor işte tek derdimiZ uyku ses ve ışık sevmiyo onyuZden dışarda uyumuyo çok uğraştık her haftasonu denize gidiyoruz yaz başından beri ama hala alışması dışarda uyumaya saatlerce uyanık kaliyo ve bı sure sonra tepki vermemeye baaliyo yorgunluktan salak salak şeyler yapiyo böle degisiyo korkutuyo bizi keşke bi yolunu bulsam yemin ederim benim içinde mükemmel olacak .. uuusa bile yirmi dakkada geri uyaniyo dışarda ve bebek olsugu için 2.5 saatte uykusu geliyo..
Sirf rahatsız oluyo uyumuyo diye evimize bı saatlik uzaktaki yerden bile bazen günlük ev kiraliyoruzz götürüp öğlen uykusunu yaptırıp getirelim diye yoksa cidden öğlen on ikiden akşam ona kadar toplam 1 saat uyuduğunu biliyorum

Ya bunun bebeğin mizacıyla ve hassasiyetiyle alakası var tamamen. Ben her ortamda uyutmaya çalıştım. Dışarda gürültüde uyuyor mesela ama evde en ufak çıtta uyanıyor. Alıştırmakla ilgisi yok. Bebek uyursa uyuyor, annesi de sanıyor ki ben alıştırdım.
Benimkide binkeresinde yorgunluktan aşırı ses müzikte uyumuştu ama yirmi dk da geri uyandi

KONU SAHIBI ESINLE KONUS BIR DAHA BU KUCUK EVE MISAFIR CAGIRACAKSAN BEN ANNEM GILDE KALIRIM SENDE MISAFIRLERINI AGIRLA DE
USTELIK KV NIN EVI VARKEN HELE DE BUYUKSE MISAFIR AGIRLAMAK SENIN NEYINE
1 OGUN YEMEGE CAGIR YADA DISARIDA YEMEGE DAVET ET BASKA BIRSEYE DE KARISMA
Benim anladığım kadarıyla bu gelenler elime bir şeye vurmayayım, rahatça tatil yapayım ama ucuz olsun kafası ile gelmişler. KV gitseler orada iş yapmak zorunda kalacaklar o yüzden kuzene gitmişler. Ben olsam bir bahane ile evden çıkarırım, KV yollarım. Hele ki benim çocuğuma vuruyor ve annesi pervasızca ortada dolaşıyorsa. Yapılmaz diye bir şey yok. Konu sahibi çok pasif bir kişilik.

Benim anladığım kadarıyla bu gelenler elime bir şeye vurmayayım, rahatça tatil yapayım ama ucuz olsun kafası ile gelmişler. KV gitseler orada iş yapmak zorunda kalacaklar o yüzden kuzene gitmişler. Ben olsam bir bahane ile evden çıkarırım, KV yollarım. Hele ki benim çocuğuma vuruyor ve annesi pervasızca ortada dolaşıyorsa. Yapılmaz diye bir şey yok. Konu sahibi çok pasif bir kişilik.
Pasif değilim esimle çok büyük kavga ettik dırdır ediyorum diye dün öğlen napiyim gelmişler kovamamki

Zaten kaynanam tek yaşıyor eşiyle ayrı alakası yok onlarla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back