2 çocuklu yatılı misafir ve 5 aylık bebeğim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaw yeri gelince evet yapar evdeki erkek herseyi..kadin hayatinda gormwmis bu insanlari.. bazi misafir kadinlar bile yardim etmez cocugunu salarken gelen erkege gel salatayi yap denmez bence kardesime bende derim onda bisey yok.. yani ben erkekler kutsal demiyorum zaten ama bizim
Toplumumuzda boyle gelen misafir erkege yumus Buyruldugunu daha hic gormedim

Yaw oylesi daha zevkli zaten ama ilk defa gordugu insana ne desin bu kadin

Agauahah valla ruya goruyor bu hanfendi zaten.. dusun caylari doldurdun begfendi servis eder misiniz? Dermisiz valla komik yani..

Oturup dertlerini kendi çekecekse, bütün hizmetlerini yapacaksa olur tabi neden olmasın.
+1
Yemekleri yapıp, kendisi ilgilenecekse buyursun çağırsın.
Valla kızlar, ben çok becerikli bir kadın değilim. Çocuğum da yok. Misafir geliyor olsa, akşam oturmasına bile, belli bir mesai harcıyorum. Bir de bebeğim olsa hayatta içinden çıkamam. Her kadını bir sanmayın bence. Kucağında çocukla iki dakikada kek çırpıp, kısır dökebilenlerden değiliz bazılarımız. Yapamıyoruz, niye anlamıyorsunuz ya hu?
Ondan dolayı, çağırıyorsa adam, kendi ilgilenecek artık. Çünkü hem beceriksizim hem de yapmak istemiyorum. Bu kadar basit ya hu!
Hem belki asosyalim, eşimin amca oğlunu ağırlayıp, iyi ilişkiler kurmak istemiyorum. Olamaz mı? Yani ben bekarım, asla evlilik hayalim eşimin sülalesi ile kaynaşmak, oturmalara gitmek vs. değil.

Bu konuda haklisin.. evin erkegi zaten yapsin yapmalida ama sen misafir erkekten bahsettin az once

Bize misafirligi gelin isterseniz belkigörürsünüz:) Şimdi akşam yemeğine veya çaya gelene ben de demem kadına da demem. Ama 3 gün gelene derim hatta konu sahibi 5 demiş. Bu arada yemek veya salataya da demem öyle ya hele salata konusunda takıntılıyım. Kendim yapmayı severim.

Sen bulasik dizmeye basit dedigin icin salata dedim ben elin adamina bisey diyemem vallahi

Kadına söyle demişler çünkü. Ee kadını da tanımıyor ona soyleyebilirse ona neden olmuyor? Hatta esas akraba olan adammış.
Kadin zaten yapar diye dusunuyorum yani umuyorum yapar.. ben olsam yapardim..kadin kadinin halinden anlar diye dusunduklerinden.. yani bi cocuk hem annenin hem babanindir ama bi baba asla anne gibi olamaz.. yani yaratilis olarak bile cok farkliyiz

Konu için konuşursak konu sahibinin koca tatil yeri ayarlamış bütün gün işte olduğunu sanmıyorum, böyle bir bilgi de vermemiş zaten. O ayrıntıları konu sahibi yazarsa öğreniriz.
Kocası çalışıyor bile olsa akşam geldikten sonra yatak sermek, sofra toplamak vb işleri gayet yapabilir. Kimse zaten çocuklu kadından dört dörtlük performans beklemez, beklerse de beklediğiyle kalır.

Benim dikkatimi çeken nokta kimin fikrinin daha önemli olduğu değil, anlamamışsınız beni. Kocanızın bu konuda söz hakkı yok cümlesi, fikri önemsiz kabul edilmiş yani.

Yaw oylesi daha zevkli zaten ama ilk defa gordugu insana ne desin bu kadin
tabı canım kı ustelık mısafırlerın ultra dusuncesız ve bencıl oldukları cok bellı... kucuk ve bebeklı eve coluk cocuk tombalak gelıp 5 gun kalan kısıler kendı cayını doldurmaz tıpte olur

Şöyle insanla evlendim çok merak etmişsiniz,
Karıcığım bir işimiz var mı, sen nasılsın iyi misin diye sorup ona göre evimize misafir çağıran biriyle.

he siz her daim misafir ağırlamaya uygun , çok seven biri olabilirsiniz o sizin bileceğiniz iş, ben keyfim isterse ağırlıyorum, bir mecburiyetim olduğunuda düşünmüyorum.

Erkek sabahtan akşama kadar çalışıp para kazanıyor, kadın evde. Paranın nasıl harcanacağı tabii ki erkeğe sorulacak. Oldu mu sizce?

tabı canım kı ustelık mısafırlerın ultra dusuncesız ve bencıl oldukları cok bellı... kucuk ve bebeklı eve coluk cocuk tombalak gelıp 5 gun kalan kısıler kendı cayını doldurmaz tıpte olur
Aynen canim
Heleki bu sicaklarda.. kucuk alan gercekten cok zor.. bu kadin birde kendini kurdu 2 gundur burda.. iyi gecse sasarm ama 5 gun cok uzun bir zaman.. ben bi yerde 1 gun kalsam daral geliyo dogal ortamimi evimi istiyorum. Allah kimseyi evsiz birakmasin

2 saat toplama 2 saat hazırlama mı sürdü? Gene mümkün değil. Nasıl bir sofra kurdunuz gerçekten merak ettim 4 saatlik sofrayı. Yok 5 gün kalmazlar siz 2 güne kaçırtırsınız merak etmeyin
Ya patates oturtma mercimek çorbası pilav salata yaptım doğra doğra uzun sürdü 11 den 2 ye kdr hep ayaktayim sofra kur topla bulaşık yıka yemek yap hepsi genel sürdü o kdr saaat

Ya zaten düşünceli biri olsa, daha önce yüzünü görmediği kadının evine yatılı misafir olarak buyurmaz.
Ben hiç tanımadığım etmediğim insanın evine yatılı gitmedim.
Hele bir de ev çok küçükmüş, bir de bebek varmış. Yani şu ortamda beş gün hiç rahat geçebilir mi? İhtimali var mı?

5 güne çıktı o çocuklarında küçük bebek bizim bebeğe vuruyo

kesınlıkle katılıyorum gelen mısafırın tek derdı bedava kalacak yer yıyecek yemek
o kadar bencıller kı kendı rahatlarının konforlarının bıle dısına cıkmaya razı gelmısler kucuk hesapcılar bellıkı
hepsını tek bır kanepede yatırtmak gerek ınsallah konu sahıbının kocası sız bızım yatakta yatın bızım ev kucuk rahat edemezsınız falan demez adamdan o odunsu kokuyu ben aldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…