- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Yemekleri sofrayı yetistiremedim eşim ise gitmişti çocuk ben yemek yaparken baş baş başladı ağlamaya kendimi zor giyindim şuan malesef baya agliyo uyku saaati geldi kapidalarmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maskeni tak korona var diye soylen onlar anlarlar . Onlarin yaninda maskeni cikarma dugunden geldiniz neticede de bebegi asla sevdirme .hep korona varken insanlarin nasil dugune misafirligw gittigine soylenYemekleri sofrayı yetistiremedim eşim ise gitmişti çocuk ben yemek yaparken baş baş başladı ağlamaya kendimi zor giyindim şuan malesef baya agliyo uyku saaati geldi kapidalarmis
Küçük bi bebegin var anlayışlı olmak zorundalar . Geri kalanına yardım etsinler sen de bebeğinle ilgilenYemekleri sofrayı yetistiremedim eşim ise gitmişti çocuk ben yemek yaparken baş baş başladı ağlamaya kendimi zor giyindim şuan malesef baya agliyo uyku saaati geldi kapidalarmis
Ha geldiler yani.Kadının çocuklar küçükmüş biri 1.5 yaşında biri 9 bizimki uyuyo onunki bağıra bağıra agliyo napcaaz blmyrm
Eşinizden yardım isteyin o da mutlaka dahil olsun sürece.Kadının çocuklar küçükmüş biri 1.5 yaşında biri 9 bizimki uyuyo onunki bağıra bağıra agliyo napcaaz blmyrm
üzgünüm ama ben de o insanlardanım. benim de 10 aylık bir bebeğim var. ne kadar sosyalleştirmeye çalışsam da pandemiden dolayı çoğunlukla benimle olduğu için sürekli ama sürekli uyumadığı sürece dip dibeyiz. öyle ki tuvalette önümde oturuyor ve işimin bitmesini bekliyor. yemin ederim abartmıyorum. böyle bi durumum varken annem ve kardeşim hariç kimsenin bana gelmesini istemezdim çünkü onlar ailem ben evde me yapıyorsam bana geldiklerinde onlar da onu yapıyorlar. zaten pandemiden dolayı ne birilerine gidiyoruz ne eve birilerini alıyoruz orası ayrı.
bir de tam tersini düşüneyim. konu sahibininki gibi kuzenime gitme durumum olsa benim 2 çocuğum onun bir bebeği olsa direkt otel ayarlarım ki iki ailenin de kafası rahat etsin. dinlenelim diye dışarda yer içeriz mesela. deniz falan demiş konu sahibi bunu değerlendiririz gibi. yani mümkün olduğu kadar yükümü azaltırım birilerine "ne yapacağım hem de 3 gün kalacaklar" gibi bir sıkıntı veremem sanırım.
Evinizde ancak misafir odası (banyolu, yataklı misafire özel birEşimin benim hayatımda hiç görmediğim amca oğlu eşi ve iki çocuğu geliyor bize yarın sabah ..
Kardeşinin dugunu için gelmişler Türkiye'ye ve kardeşinin dugunu ve ailesinin yaşadığı şehir bizim şehre bin km uzaklıkta ama şuan ordalar ama yola çıktılar sabah bizdeler .. 3 gün filan kalcaklarmis benim evimde 70 m kare 5 aylık bebeğim var kedim var korkak bir kedim herkesten korkar salonumun ve mutfak kapısı yok evde misafir agirliycak tek yer salon ve kappisi yok .. bebeğim tık sese uyaniyo ve odası ayrı odasında yatiyo odası tam banyonun karşısında..
Zaten uykusuz yorgun oluyorum o kadar insana sabah öğlen akşam yemek yapıp hizmet edip yatak yapmak aşırı yorucu hemde 3 ,4 gün boyunca ve bu yüzden sorun yaratıyorum diye esimle tartıştık annesindeydik tartışırken baya kavga ettik ..
Ardından yazlık yerler ilçeler bizim eve bir saat uzaklıkta yer tutalım kalalim beraber yüzeriz dedii eşim ben istemiyorum evde diye ve yer kiraladı tuttuğu yer 1+1 mutfak odasında yataklar var .. yan yana iki oda zaten tık sese yine bebeğim uyanır neyse bide sabah öğlen akşam yemek masrafı alacakmış galiba kendi bide kiraya para gerçekmiş neyse ama ben onunda istemiyorum .. hayatımda ilk kez gördüğüm insanlaarla tatilde istemiyorum zaten çok küçük o yerde de kalmak istemiyorum kısacası hicbirsey istemiyorum ve kavga ediyoruZ .
Bebeğim Zaten beni yoruyor bu konuda haksismiyim sizce kim haksız ??
Napsam ben ya siz olsanız napardiniz çok stresliyim yapacak careside yoo geliyolar sabah bizdeler malesef hiç istemediğim halde ...
valla keşke misafirden çok koronadan korksalar daha iyi ederler. düğün işi varmış bir de ne kadar tehlikeli. üstelik yurtdışından geliyorlarmış.
Ay hep bu bilgileri tek tek mi yazdı
Onlardada 1.5 yaşında bebek varmış ve 9 yaşında çocuk yandikKüçük bi bebegin var anlayışlı olmak zorundalar . Geri kalanına yardım etsinler sen de bebeğinle ilgilen
Su an ne durumdasınız peki ? Size yardımcı oluyorlar miOnlardada 1.5 yaşında bebek varmış ve 9 yaşında çocuk yandik