- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Seste uyutuyoduk ama uyumaya başladı bende kafayı yemek üzereydim o yüzden böyle gelstiBana doğduğundan beri öyle alışmış gibi geldi. Tabii şimdi benim "5 "aylık bebeğim olmadığı için bilemiyorum yani
Canım sıkma canını olan olmuş adamlar yola çıkmış eşinle boşuna arani bozma basit şeyler yap gelen misafir de yardımcı olur sana mecbur bebek olduğu için..üzmeyin birbiriniziEşimin benim hayatımda hiç görmediğim amca oğlu eşi ve iki çocuğu geliyor bize yarın sabah ..
Kardeşinin dugunu için gelmişler Türkiye'ye ve kardeşinin dugunu ve ailesinin yaşadığı şehir bizim şehre bin km uzaklıkta ama şuan ordalar ama yola çıktılar sabah bizdeler .. 3 gün filan kalcaklarmis benim evimde 70 m kare 5 aylık bebeğim var kedim var korkak bir kedim herkesten korkar salonumun ve mutfak kapısı yok evde misafir agirliycak tek yer salon ve kappisi yok .. bebeğim tık sese uyaniyo ve odası ayrı odasında yatiyo odası tam banyonun karşısında..
Zaten uykusuz yorgun oluyorum o kadar insana sabah öğlen akşam yemek yapıp hizmet edip yatak yapmak aşırı yorucu hemde 3 ,4 gün boyunca ve bu yüzden sorun yaratıyorum diye esimle tartıştık annesindeydik tartışırken baya kavga ettik ..
Ardından yazlık yerler ilçeler bizim eve bir saat uzaklıkta yer tutalım kalalim beraber yüzeriz dedii eşim ben istemiyorum evde diye ve yer kiraladı tuttuğu yer 1+1 mutfak odasında yataklar var .. yan yana iki oda zaten tık sese yine bebeğim uyanır neyse bide sabah öğlen akşam yemek masrafı alacakmış galiba kendi bide kiraya para gerçekmiş neyse ama ben onunda istemiyorum .. hayatımda ilk kez gördüğüm insanlaarla tatilde istemiyorum zaten çok küçük o yerde de kalmak istemiyorum kısacası hicbirsey istemiyorum ve kavga ediyoruZ .
Bebeğim Zaten beni yoruyor bu konuda haksismiyim sizce kim haksız ??
Napsam ben ya siz olsanız napardiniz çok stresliyim yapacak careside yoo geliyolar sabah bizdeler malesef hiç istemediğim halde ...
ben bu kadar "evime kimse gelmesin"cileri anlamıyorum. insanız yahu, insana ihtiyacımız var.
kendi sınırını çizmek ayrı evinde kimseyi istememek çok ayrı.
Bizde seste uyutuyorrduk ama kendi rahatsız oluyo mecbur ona uymak zorunda kaliyorsun çünkü kafayı yiyosun uyunadigi için yorgunluktan uyusun diye uğraşmaktan .. ses e uyanınca sinirlenip morarip agliyor
Hayır yani birde ev sahiplenme var kadınlarda ben bunu burada sürekli görüyorum. Ev sadece kadının her şey kadına sorulacak misafir mi gelicek dırek izin alıncak. Eşin yakını mı gelcek eşini arasa suç çünkü evin sahibi kadın onu arayıp izin alınıcak. Kemdi yakınları arkadaşları söz konusu ise burunlarından kıl aldırmazlar hatta bak kadın ailemden rahatsız oluyor eşim dese o kim köpek olurken bu yorumu yapanlar diğer türlü konu açılınca izin alıcaklar senden oluyor adghjj Şu tavırda biri varsa yeminle bende anası danası kim varsa eşiğimden içeri sokmam yapcak bir şey yokben bu kadar "evime kimse gelmesin"cileri anlamıyorum. insanız yahu, insana ihtiyacımız var.
kendi sınırını çizmek ayrı evinde kimseyi istememek çok ayrı.
Uçakta herkes testle alınıyor + uçak steril olunuyor, her 10 dakikadan bir havası değişiyor. Halk otobüsü değil. Ona kalırsa eşiniz işe gidip geliyordur onun kapması size bulaştırması daha yüksek.Ya uçakta kaparlarsa ?
Bilmiyorum ben gelsinler diye cok bekledim ayarlayamadik sonra ne mi oldu ani bir ameliyat ile masadan kalkamadi oyle insan canlisiydi oyle iyiydi 1 tas corba yediremedim...
Hayır yani birde ev sahiplenme var kadınlarda ben bunu burada sürekli görüyorum. Ev sadece kadının her şey kadına sorulacak misafir mi gelicek dırek izin alıncak. Eşin yakını mı gelcek eşini arasa suç çünkü evin sahibi kadın onu arayıp izin alınıcak. Kemdi yakınları arkadaşları söz konusu ise burunlarından kıl aldırmazlar hatta bak kadın ailemden rahatsız oluyor eşim dese o kim köpek olurken bu yorumu yapanlar diğer türlü konu açılınca izin alıcaklar senden oluyor adghjj Şu tavırda biri varsa yeminle bende anası danası kim varsa eşiğimden içeri sokmam yapcak bir şey yok
Eşimin benim hayatımda hiç görmediğim amca oğlu eşi ve iki çocuğu geliyor bize yarın sabah ..
Kardeşinin dugunu için gelmişler Türkiye'ye ve kardeşinin dugunu ve ailesinin yaşadığı şehir bizim şehre bin km uzaklıkta ama şuan ordalar ama yola çıktılar sabah bizdeler .. 3 gün filan kalcaklarmis benim evimde 70 m kare 5 aylık bebeğim var kedim var korkak bir kedim herkesten korkar salonumun ve mutfak kapısı yok evde misafir agirliycak tek yer salon ve kappisi yok .. bebeğim tık sese uyaniyo ve odası ayrı odasında yatiyo odası tam banyonun karşısında..
Zaten uykusuz yorgun oluyorum o kadar insana sabah öğlen akşam yemek yapıp hizmet edip yatak yapmak aşırı yorucu hemde 3 ,4 gün boyunca ve bu yüzden sorun yaratıyorum diye esimle tartıştık annesindeydik tartışırken baya kavga ettik ..
Ardından yazlık yerler ilçeler bizim eve bir saat uzaklıkta yer tutalım kalalim beraber yüzeriz dedii eşim ben istemiyorum evde diye ve yer kiraladı tuttuğu yer 1+1 mutfak odasında yataklar var .. yan yana iki oda zaten tık sese yine bebeğim uyanır neyse bide sabah öğlen akşam yemek masrafı alacakmış galiba kendi bide kiraya para gerçekmiş neyse ama ben onunda istemiyorum .. hayatımda ilk kez gördüğüm insanlaarla tatilde istemiyorum zaten çok küçük o yerde de kalmak istemiyorum kısacası hicbirsey istemiyorum ve kavga ediyoruZ .
Napsam ben ya siz olsanız napardiniz çok stresliyim yapacak careside yoo geliyolar sabah bizdeler malesef hiç istemediğim halde ..
kimden bahsediyorsunuz masadan kalkamayan kisi kim?Bilmiyorum ben gelsinler diye cok bekledim ayarlayamadik sonra ne mi oldu ani bir ameliyat ile masadan kalkamadi oyle insan canlisiydi oyle iyiydi 1 tas corba yediremedim...
merhabaEşimin benim hayatımda hiç görmediğim amca oğlu eşi ve iki çocuğu geliyor bize yarın sabah ..
Napsam ben ya siz olsanız napardiniz çok stresliyim yapacak careside yoo geliyolar sabah bizdeler malesef hiç istemediğim halde ...
kimden bahsediyorsunuz masadan kalkamayan kisi kim?
Allah rahmet eylesin. kismet degilmis demekki ..Esimin bir akrabasi
Bana cok gelmek istemisti kendide cagirirdi 1 kez gittik
Omru yokmus evimi hic gormedi. Kronik hastaydi ama acil ameliyati baska bir konuda cikti ordada dayanamadi
Eşimin benim hayatımda hiç görmediğim amca oğlu eşi ve iki çocuğu geliyor bize yarın sabah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?