- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Allah rahmet eylesin. kismet degilmis demekki ..
bence siz yorgun olduğunuz için gözünüzde çok büyütüyorsunuz. belki bu süreçte yalnız da kaldınız, yeni insanlarla tanışmak biraz sohbet etmek size de iyi gelebilir.
Kaç çocuğumuz olursa yorumumuz geçerli oluyor hanımefendi?Bebekler karakterleriyle doğuyorlar ben aynı anneyim ama hicbir çocuğum ve bebeklikleri diğerine benzemiyor
Bir tane çocuğu olup kendi çocuğu üzerinden genelleme yaparak akıl verenler çok komik oluyor
Çocuğu olmadan ahkam kesenler de sinir bozucu
Çocuğu anne baba sese duyarlı hale getirmiyor sesi sevmeyen çocuk sevmiyor
Kalabalık evde 2 abiyle büyüyen en küçük oğlum tik sesten uyanıyor ve çok ağlıyor huzursuz oluyor hep gürültülü oysaki evimiz ama mecbur sessizlik sağlıyoruz uyuyunca.
Konuyla ilgili olarak da eşim eve bana danışmadan kimseyi davet etmez hele şimdi bebeğim var gelen misafirle ilgileneyim derken çocuğumu kenara koyup onlara verip mizmizlandirip misafire hizmet için düzenini bozamam benim bebeğim ve çocuklarım herkesten daha önemli
Siz başlayın doğurmaya ben tamam yeterli derimKaç çocuğumuz olursa yorumumuz geçerli oluyor hanımefendi?
Ohoo benim çok var zaten. Ben amme hizmeti yapıp engin bilginizden başkaları da faydalansın diye sordum.Siz başlayın doğurmaya ben tamam yeterli derim
Sonra da yorum yazarsınız
Ohoo benim çok var zaten. Ben amme hizmeti yapıp engin bilginizden başkaları da faydalansın diye sordum.
Allah aşkına 3 gün ya 3 gün idare etmek bu kadar zor olmamalı .çok merak ediyorum kendi anne babanız kardeşleriniz 3 gün yatıya kalmaya gelse düşünceleriniz yine aynı mı olur .Eşimin benim hayatımda hiç görmediğim amca oğlu eşi ve iki çocuğu geliyor bize yarın sabah ..
Kardeşinin dugunu için gelmişler Türkiye'ye ve kardeşinin dugunu ve ailesinin yaşadığı şehir bizim şehre bin km uzaklıkta ama şuan ordalar ama yola çıktılar sabah bizdeler .. 3 gün filan kalcaklarmis benim evimde 70 m kare 5 aylık bebeğim var kedim var korkak bir kedim herkesten korkar salonumun ve mutfak kapısı yok evde misafir agirliycak tek yer salon ve kappisi yok .. bebeğim tık sese uyaniyo ve odası ayrı odasında yatiyo odası tam banyonun karşısında..
Zaten uykusuz yorgun oluyorum o kadar insana sabah öğlen akşam yemek yapıp hizmet edip yatak yapmak aşırı yorucu hemde 3 ,4 gün boyunca ve bu yüzden sorun yaratıyorum diye esimle tartıştık annesindeydik tartışırken baya kavga ettik ..
Ardından yazlık yerler ilçeler bizim eve bir saat uzaklıkta yer tutalım kalalim beraber yüzeriz dedii eşim ben istemiyorum evde diye ve yer kiraladı tuttuğu yer 1+1 mutfak odasında yataklar var .. yan yana iki oda zaten tık sese yine bebeğim uyanır neyse bide sabah öğlen akşam yemek masrafı alacakmış galiba kendi bide kiraya para gerçekmiş neyse ama ben onunda istemiyorum .. hayatımda ilk kez gördüğüm insanlaarla tatilde istemiyorum zaten çok küçük o yerde de kalmak istemiyorum kısacası hicbirsey istemiyorum ve kavga ediyoruZ .
Bebeğim Zaten beni yoruyor bu konuda haksismiyim sizce kim haksız ??
Napsam ben ya siz olsanız napardiniz çok stresliyim yapacak careside yoo geliyolar sabah bizdeler malesef hiç istemediğim halde ...
Konu sahibi koronadan endişelendiğinden hiç bahsetmemiş çünkü genel olarak misafir etmek istemediğinden bahsetmişbir de misafir baş tacı bilmem ne yazanlar olmuş da şu dönem misafiri taç edecek dönem mi allah aşkına. konu sahibinin bebeği 5 aylık. allah korusun korona olsa bebeğe bişey olsa kim işleri tersine çevire
ne kadar yüklenilmiş konu sahibine ya. bebeği zor veya kolay bi bebek biz bilemeyiz ki. istemiyor işte misafir ağırlamak. otelde kalsınlar eşi ayarlasın işte. hem dışarda açık havada buluşurlar daha güvenli.
bir de misafir baş tacı bilmem ne yazanlar olmuş da şu dönem misafiri taç edecek dönem mi allah aşkına. konu sahibinin bebeği 5 aylık. allah korusun korona olsa bebeğe bişey olsa kim işleri tersine çevirebilir? ne kadar rahat konuşuyorsunuz ya.
Konu sahibi koronadan endişelendiğinden hiç bahsetmemiş çünkü genel olarak misafir etmek istemediğinden bahsetmiş
Sizin de hiçbir şeye tahammülünüz yok maaşallah. Çok piremses annecimEşimin benim hayatımda hiç görmediğim amca oğlu eşi ve iki çocuğu geliyor bize yarın sabah ..
Kardeşinin dugunu için gelmişler Türkiye'ye ve kardeşinin dugunu ve ailesinin yaşadığı şehir bizim şehre bin km uzaklıkta ama şuan ordalar ama yola çıktılar sabah bizdeler .. 3 gün filan kalcaklarmis benim evimde 70 m kare 5 aylık bebeğim var kedim var korkak bir kedim herkesten korkar salonumun ve mutfak kapısı yok evde misafir agirliycak tek yer salon ve kappisi yok .. bebeğim tık sese uyaniyo ve odası ayrı odasında yatiyo odası tam banyonun karşısında..
Zaten uykusuz yorgun oluyorum o kadar insana sabah öğlen akşam yemek yapıp hizmet edip yatak yapmak aşırı yorucu hemde 3 ,4 gün boyunca ve bu yüzden sorun yaratıyorum diye esimle tartıştık annesindeydik tartışırken baya kavga ettik ..
Ardından yazlık yerler ilçeler bizim eve bir saat uzaklıkta yer tutalım kalalim beraber yüzeriz dedii eşim ben istemiyorum evde diye ve yer kiraladı tuttuğu yer 1+1 mutfak odasında yataklar var .. yan yana iki oda zaten tık sese yine bebeğim uyanır neyse bide sabah öğlen akşam yemek masrafı alacakmış galiba kendi bide kiraya para gerçekmiş neyse ama ben onunda istemiyorum .. hayatımda ilk kez gördüğüm insanlaarla tatilde istemiyorum zaten çok küçük o yerde de kalmak istemiyorum kısacası hicbirsey istemiyorum ve kavga ediyoruZ .
Bebeğim Zaten beni yoruyor bu konuda haksismiyim sizce kim haksız ??
Napsam ben ya siz olsanız napardiniz çok stresliyim yapacak careside yoo geliyolar sabah bizdeler malesef hiç istemediğim halde ...
Şimdi virüs olmasa siz haksızsınız hiçbir yola gelmiyorsunuz derdim ama şu an eşiniz evde bebek var korkuyoruz diyebilirdi.
Her neyse evinize gelecekler belli. Kimseye yatak yapmayın. Yatağı döşeği çıkarın. Kendileri yapsın. Kahvaltıyı eşin hazırlasın öğle akşam dışarıda halledin bir şekilde.
Siz çocuğunuzla ilgilenin ve asla misafir için onun düzenini bozmayın çocuğu strese sokmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?