2 çocuklu yatılı misafir ve 5 aylık bebeğim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben seni anliyorum 4 aylik bebegim var bende zorlanirdim anlattigin sartlarda.
Ama madem gelecekler o zaman is paylasimi yapilacak esin yapsin bir cok seyi.

Yani nekadar hakli nedenleriniz olsa da kendimi eşinizin yerine koydugumda evime 3 gün için gelmek isteyen akrabama asla hayir diyemezdim. Sonuçta eşiniz kendisi davet etmemiş ki bu kdr ona yuklenesiniz. Misafir gelmek istemis ve o da hayır diyememis.. artı eşiniz sizi düşünüp alternatif de sunmuş. Bence eşinize biraz haksızlık yapiorsunuz.

Kaç çocuğumuz olursa yorumumuz geçerli oluyor hanımefendi?

Ya ben böyle durumlarda gelen kişiyi olabildiğince güleryüzlü karşılayıp elimden bu kadarı geldi hiç durduramadım çocuğu, millet nasıl yapıyor bi ben mi beceremiyorum acaba diyorum ve çoğu zaman gelen fazlasıyla yardım ediyor, bi gün kahvaltıya bi gün akşam yemeğine götürüyoruz dışarı misafirleri filan derken çoğu zaman bana da iyi geliyor iki farklı insanla muhabbet etmek, bence konusahibi çok abartıyorsun gelen çocukluymuş zaten halden anlar ki benim bekar arkadaşlarım bile hiç durmadan dakikalarca çarşafta bebe sallamıştı uyusun diye sinirden kendimizi sıkmaktan gülüp duruyorduk hatta, bu kadar bunaltma kendini

Allah aşkına 3 gün ya 3 gün idare etmek bu kadar zor olmamalı .çok merak ediyorum kendi anne babanız kardeşleriniz 3 gün yatıya kalmaya gelse düşünceleriniz yine aynı mı olur .
eşiniz adına üzgünüm . Bence bebek biraz bahane gibi geldi . İnsanlara hizmet etmek zorunuza gidiyor ki zaten çocuklu kadınsınız gelenlerde sizden börekler baklavalar istemez

ne kadar yüklenilmiş konu sahibine ya. bebeği zor veya kolay bi bebek biz bilemeyiz ki. istemiyor işte misafir ağırlamak. otelde kalsınlar eşi ayarlasın işte. hem dışarda açık havada buluşurlar daha güvenli.

bir de misafir baş tacı bilmem ne yazanlar olmuş da şu dönem misafiri taç edecek dönem mi allah aşkına. konu sahibinin bebeği 5 aylık. allah korusun korona olsa bebeğe bişey olsa kim işleri tersine çevirebilir? ne kadar rahat konuşuyorsunuz ya.

Niye herkes yayılıp oturacak ta , külkedisi misali herşeyi siz yapacaksınız gibi bir tablo çiziyorsunuz ?
Siz de biliyorsunuz ki herkes size yardım edecek aslinda,bebek-korona bahane siz misafir istemiyorsunuz.
Olabilir ben de yatılı misafirden pek hoşlanmam ama hepi topu 3 gün,cehennem olsa cekilir.Bu kadar tantanaya gerek var mı ?

bir de misafir baş tacı bilmem ne yazanlar olmuş da şu dönem misafiri taç edecek dönem mi allah aşkına. konu sahibinin bebeği 5 aylık. allah korusun korona olsa bebeğe bişey olsa kim işleri tersine çevire
Konu sahibi koronadan endişelendiğinden hiç bahsetmemiş çünkü genel olarak misafir etmek istemediğinden bahsetmiş

Bencede koronada gelmeseler daha iyi olurdu ama..yeni dogum yapsan yorumum
Farkli olurdu..esin ne guzel yer ayrlamis gidin oraya. Sabahlari uc bes kahvaltilik koyarsiniz zaten aksamlarida disardan yersiniz oh geldi gecti.. evet bebegin mizmizsa zor ama esin sen biraz idare edilir 3 gunde..hem belki gelen kadinda iyi biridir beklentisi fazla olmaz.. ki
Kendi evinde olmazsa emin ol
Ne yapcaksin? Biz herseyin oncesinde kotu olacak diye kendimizi cok sartlandiriyoruz bence.. belki senin icinde guzel olur.. stres yapmanin mantigi yok yani.. gelene gelme denmez ayiptir

konu sahibinin corona kaygısı var gibi durmuyor pek. serzenişi bundan değildi çünkü. sonra insanlar yazınca o ihtimali de düşündü.
kendi adıma eleştirdiğim nokta insanların artık genel olarak konu sahibi gibi "çocuğum var kimse gelmesin" moduna girmesi. burası dışında da çok gözlemliyorum bunu.
pandemiden bağımsız söylüyorum bunu. tabi ki bu koşulda kendi ana babalarımız bile gidip gelmesin bence.

bir de misafirleri italyadan geliyormuş. zaten gelebilmek için test yaptırmak durumundalar. muhtemelen aşıları da tamamlanmıştır.

Sizin de hiçbir şeye tahammülünüz yok maaşallah. Çok piremses annecim ha altın takarlarsa bebek görme yaparlarsa durum değişebilir onu bilemem eski konularını da bildiğimden olaya bakış açım bundan ibaret.

iyide konu sahibi koronadan hiç bahsetmemiş ki ,

istemiyorum diyor başkada birşey demiyor , haksız demiyorum ama bir orta yolda bulmuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…