- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.629
- 108
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Adam paraya kıyıp sen iş yapma diye neler düşünmüş bence eşinle anlaşıp bi yolunu bulabilirsin işleri vs eşin yapar sende bebeginle ilgilenirsin kedinin de alışkın oldugu birileri varsa annen falan bu 3 gün onlara emanet etsen rahat eder çünkü çocuklar varmış onu hiç bırakmaz sürekli kovalayıp korkuturlar bu şekilde çözüm bulunabilirEşimin benim hayatımda hiç görmediğim amca oğlu eşi ve iki çocuğu geliyor bize yarın sabah ..
Kardeşinin dugunu için gelmişler Türkiye'ye ve kardeşinin dugunu ve ailesinin yaşadığı şehir bizim şehre bin km uzaklıkta ama şuan ordalar ama yola çıktılar sabah bizdeler .. 3 gün filan kalcaklarmis benim evimde 70 m kare 5 aylık bebeğim var kedim var korkak bir kedim herkesten korkar salonumun ve mutfak kapısı yok evde misafir agirliycak tek yer salon ve kappisi yok .. bebeğim tık sese uyaniyo ve odası ayrı odasında yatiyo odası tam banyonun karşısında..
Zaten uykusuz yorgun oluyorum o kadar insana sabah öğlen akşam yemek yapıp hizmet edip yatak yapmak aşırı yorucu hemde 3 ,4 gün boyunca ve bu yüzden sorun yaratıyorum diye esimle tartıştık annesindeydik tartışırken baya kavga ettik ..
Ardından yazlık yerler ilçeler bizim eve bir saat uzaklıkta yer tutalım kalalim beraber yüzeriz dedii eşim ben istemiyorum evde diye ve yer kiraladı tuttuğu yer 1+1 mutfak odasında yataklar var .. yan yana iki oda zaten tık sese yine bebeğim uyanır neyse bide sabah öğlen akşam yemek masrafı alacakmış galiba kendi bide kiraya para gerçekmiş neyse ama ben onunda istemiyorum .. hayatımda ilk kez gördüğüm insanlaarla tatilde istemiyorum zaten çok küçük o yerde de kalmak istemiyorum kısacası hicbirsey istemiyorum ve kavga ediyoruZ .
Bebeğim Zaten beni yoruyor bu konuda haksismiyim sizce kim haksız ??
Napsam ben ya siz olsanız napardiniz çok stresliyim yapacak careside yoo geliyolar sabah bizdeler malesef hiç istemediğim halde ...
Bari tutulan ev 3+1 olsaymışEşimin benim hayatımda hiç görmediğim amca oğlu eşi ve iki çocuğu geliyor bize yarın sabah ..
Kardeşinin dugunu için gelmişler Türkiye'ye ve kardeşinin dugunu ve ailesinin yaşadığı şehir bizim şehre bin km uzaklıkta ama şuan ordalar ama yola çıktılar sabah bizdeler .. 3 gün filan kalcaklarmis benim evimde 70 m kare 5 aylık bebeğim var kedim var korkak bir kedim herkesten korkar salonumun ve mutfak kapısı yok evde misafir agirliycak tek yer salon ve kappisi yok .. bebeğim tık sese uyaniyo ve odası ayrı odasında yatiyo odası tam banyonun karşısında..
Zaten uykusuz yorgun oluyorum o kadar insana sabah öğlen akşam yemek yapıp hizmet edip yatak yapmak aşırı yorucu hemde 3 ,4 gün boyunca ve bu yüzden sorun yaratıyorum diye esimle tartıştık annesindeydik tartışırken baya kavga ettik ..
Ardından yazlık yerler ilçeler bizim eve bir saat uzaklıkta yer tutalım kalalim beraber yüzeriz dedii eşim ben istemiyorum evde diye ve yer kiraladı tuttuğu yer 1+1 mutfak odasında yataklar var .. yan yana iki oda zaten tık sese yine bebeğim uyanır neyse bide sabah öğlen akşam yemek masrafı alacakmış galiba kendi bide kiraya para gerçekmiş neyse ama ben onunda istemiyorum .. hayatımda ilk kez gördüğüm insanlaarla tatilde istemiyorum zaten çok küçük o yerde de kalmak istemiyorum kısacası hicbirsey istemiyorum ve kavga ediyoruZ .
Bebeğim Zaten beni yoruyor bu konuda haksismiyim sizce kim haksız ??
Napsam ben ya siz olsanız napardiniz çok stresliyim yapacak careside yoo geliyolar sabah bizdeler malesef hiç istemediğim halde ...
Hayır bide istediği saatte gelmeyi ayarlayabilckken gece beste burda olma saati aşırı düşüncesizce bide pazartesi yaniŞimdi virüs olmasa siz haksızsınız hiçbir yola gelmiyorsunuz derdim ama şu an eşiniz evde bebek var korkuyoruz diyebilirdi.
Her neyse evinize gelecekler belli. Kimseye yatak yapmayın. Yatağı döşeği çıkarın. Kendileri yapsın. Kahvaltıyı eşin hazırlasın öğle akşam dışarıda halledin bir şekilde.
Siz çocuğunuzla ilgilenin ve asla misafir için onun düzenini bozmayın çocuğu strese sokmayın.
Sorma bencedeBari tutulan ev 3+1 olsaymış
Malesef öle olmaz yer baya uzak çünkü bizim eveYazlık yerde kalsanız evde mi otururlar ki?
Gündüz denize vs giderler sizde bebeğinizle dinlenirsiniz
Gece de uyursunuz. Olmadı koyun bebek arabasına orda sallayarak uyutun bebeğinizi uyumazsa.3 gün idare edemezmisiniz?
Yada eşiniz ev tutmuş ya,misafirleri orada agırlayın,evimiz küçük rahat edemezsiniz diye sizin için ayarladık,gündüz görüşürüz gece burda kalırsınız,rahat edersiniz diyebilirsiniz. Gün icinde sabah yada öğlen,bebeğin uyku düzenine göre gidip dönersiniz evinize bu da bir seçenek olabilir.
5 aylık bebeğimle sabah öğlen akşam kendimiz dahil 6 kişilik yemem yapıp sofra kurup toplayıp yatak yapıp birde çocuğma nasl.bakicm peki ? Çok zzor olmazmi hemde 3 4 gün boyunca zaten sütüm az biraz yorulunca sahada azalıyor malesefBence haksızsınız. Böyle böyle akrabalık bağları kopuyor akraba diye bişey kalmadı kimse kimseyi istemez oldu. İsteseler otel tutup kalırlardı sizinle görüşmek istemişler. Kimse yedirdiğinize içirdiğinize bakmaz Güler yüzünüze bakar. Benim düşüncem bu
Düğüne sonra gtcekler ama zaten italyadan geldiler yeni o kdr uçağa filan bindiler dahada fena yani70 m2de 6 kişi+bebek nasıl takılcaksınız kiNerde yatacak bu ekstra 4 kişi?
Bunu da geçtim düğünden çıkıp bebekli eve mi gelecek bu insanlar hiç mi korona yı düşünmüyorlar? Misafirler ayrı düşüncesiz, eşiniz ayrıca eşşek. Bence çocuğu alıp çıkın yarın sabah evden.
Valla keşke gelmeseler kaynanam eşinden ayrı aslında başka kaynmda var ama nedense her gelen bizde kaliyo ya kimse kaybında kaynanamda kalmiyoMadem istemiyosun, kayınvaliden ağırlasın. Keşke gelecek misafirler istenmediklerini bilselerde gelmeseler. Onlar içinde sıkıntı olacak.
Evi kiraladığımız yer denizin dibidenize girecekleri yerler sizin eve 1 saat uzaksa sabah oglen aksam yemek hazirlamaniza gerek kalmaz cunku hep evde durmazlar ki. en azindan gezmeye cikarlar. bir gun kahvaltiya goturun, bir gun aksam yemegine cikarin, oglen evde olurlarsa esiniz de disaridan yemek soylesin. zaten adamlar gezmeye geliyorlardir. full evde durmazlar.
bebeginiz icin ne yapabilirsiniz bilmiyorum ama 3 gun cok abartili degil gibi. esiniz ozellikle illa bize gelin diye israr etmediyse adamin kalbini kirmaya veya mahcup etmeye gerek yok bence. bir sekilde idare edilir.
Annem memlekette evine gidip tek kalsam ya keşke onlar kiraladığımız eve gitse ben kendi evimizde kalsam süper olurdu ama eşim olmaz ayıp diyoAnnenize söyleyin yarın onlar geldikden sonra seni arasın kızım ben çok hastayım gel yanıma desin. 1 hafta falan annenle kal. Yazıdan anladığım kadarıylada misafirler gurbetçi. Dolar tl nin sekiz katıyken kuruş harcamamak için milletin evinin üstüne gelmekde ayrı bir düşüncesizlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?