- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Bence de tek derdi masraf etmeden kalmak. Tanımadığı birinin gül yüzünü görmeye gelmedi ya.kesınlıkle katılıyorum gelen mısafırın tek derdı bedava kalacak yer yıyecek yemek
o kadar bencıller kı kendı rahatlarının konforlarının bıle dısına cıkmaya razı gelmısler kucuk hesapcılar bellıkı
hepsını tek bır kanepede yatırtmak gerek ınsallah konu sahıbının kocası sız bızım yatakta yatın bızım ev kucuk rahat edemezsınız falan demez adamdan o odunsu kokuyu ben aldım
Koca sorularını inatla pas geçiyor konu sahibi.Ay delirttin bizi burda, kocan nerde
3 yaşına kadar evet anne gibi olamıyor bence. Sonrası eşit olabiliyor ya.Kadin zaten yapar diye dusunuyorum yani umuyorum yapar.. ben olsam yapardim..kadin kadinin halinden anlar diye dusunduklerinden.. yani bi cocuk hem annenin hem babanindir ama bi baba asla anne gibi olamaz.. yani yaratilis olarak bile cok farkliyiz
Bu kadinin zaten bebegi kucukmus 1 yas bile3 yaşına kadar evet anne gibi olamıyor bence. Sonrası eşit olabiliyor ya.
Valla evin erkegi yok ortalikta, bu durumda gelen erkege is yaptirilsa gercekten olurKoca sorularını inatla pas geçiyor konu sahibi.
Valla bence de alsın ama kaç erkek alır gerçekçi düşününce? Nasıl olsa istemese bile mecbur idare edecek eşi biliyorlar hiç misafire hizmet etmek için izin alır mı keşke alsalar.Erkek de izin alsın kendi çağırıyor madem 3 gün? Asıl siz nasıl mantık kuruyorsunuz ben anlamadım. Bir zahmet izin aliversin. Almıyorsa da sofraya kurmaya gelemez ama sofrayı toplasın sonra gece yatmadan yataklarını hazırlasın?o da mı olmuyor
Ilgincmis baştan size yıkmaya kararlı olduğunu sorarak belli ediyormuş neyse kiŞöyle insanla evlendim çok merak etmişsiniz,
Karıcığım bir işimiz var mı, sen nasılsın iyi misin diye sorup ona göre evimize misafir çağıran biriyle.
he siz her daim misafir ağırlamaya uygun , çok seven biri olabilirsiniz o sizin bileceğiniz iş, ben keyfim isterse ağırlıyorum, bir mecburiyetim olduğunuda düşünmüyorum.
Evet burda olamaz emen bebek zaten.Bu kadinin zaten bebegi kucukmus 1 yas bile
Degil.. konu sahibinin kocasi yok ortalikta soruyoruz cevap yok..
Pandemi bitmiş, hiç haber vermiyorsunuz biz de mal gibi korunuyoruz… Tabii ki kabul etmeyeceksiniz. Eşiniz otel ayarlayacak eğer misafiri ağırlamak istiyorsa. Diğer türlüsü tartışmaya bile açık olmamalı.Eşimin benim hayatımda hiç görmediğim amca oğlu eşi ve iki çocuğu geliyor bize yarın sabah ..
Kardeşinin dugunu için gelmişler Türkiye'ye ve kardeşinin dugunu ve ailesinin yaşadığı şehir bizim şehre bin km uzaklıkta ama şuan ordalar ama yola çıktılar sabah bizdeler .. 3 gün filan kalcaklarmis benim evimde 70 m kare 5 aylık bebeğim var kedim var korkak bir kedim herkesten korkar salonumun ve mutfak kapısı yok evde misafir agirliycak tek yer salon ve kappisi yok .. bebeğim tık sese uyaniyo ve odası ayrı odasında yatiyo odası tam banyonun karşısında..
Zaten uykusuz yorgun oluyorum o kadar insana sabah öğlen akşam yemek yapıp hizmet edip yatak yapmak aşırı yorucu hemde 3 ,4 gün boyunca ve bu yüzden sorun yaratıyorum diye esimle tartıştık annesindeydik tartışırken baya kavga ettik ..
Ardından yazlık yerler ilçeler bizim eve bir saat uzaklıkta yer tutalım kalalim beraber yüzeriz dedii eşim ben istemiyorum evde diye ve yer kiraladı tuttuğu yer 1+1 mutfak odasında yataklar var .. yan yana iki oda zaten tık sese yine bebeğim uyanır neyse bide sabah öğlen akşam yemek masrafı alacakmış galiba kendi bide kiraya para gerçekmiş neyse ama ben onunda istemiyorum .. hayatımda ilk kez gördüğüm insanlaarla tatilde istemiyorum zaten çok küçük o yerde de kalmak istemiyorum kısacası hicbirsey istemiyorum ve kavga ediyoruZ .
Bebeğim Zaten beni yoruyor bu konuda haksismiyim sizce kim haksız ??
Napsam ben ya siz olsanız napardiniz çok stresliyim yapacak careside yoo geliyolar sabah bizdeler malesef hiç istemediğim halde ..
Dikkat ederseniz mesajda kadının fikri "daha" önemli yazmışım sadece kadının fikri önemli dememişim ve hala aynı fikirdeyim. Bebek bakmak gibi zaten başlı başına zor bir işle uğraşan kadın üstüne ek görev alacağı bir durumu kabul etmek zorunda değil, burada daha önemli olan onun fikri.Erkek sabahtan akşama kadar çalışıp para kazanıyor, kadın evde. Paranın nasıl harcanacağı tabii ki erkeğe sorulacak. Oldu mu sizce?
Kışın halamda 1 gece kaldım (aynı şehirdeyiz ama çok uzak semtler). Benim bebek 10 aylık onun iki çocuk. Allahım kaç kere uyandı bebeğim gürültü yüzünden kaç kere uyuttum Allah bilir. Çünkü benim bebeğim erken uyuyup erken kalkıyor halamın çocukları gece oturur öğlene kadar yatar o yüzden o gece halamla keyifli vakit geçirmek şöyle dursun zırt pırt çocuk uyuttum ve çok sıkıcı bir durumdu. Yani çocuklu aileler bebekli aile için daha da zor bence.5 güne çıktı o çocuklarında küçük bebek bizim bebeğe vuruyo
Sadece bebeginiz çok ufak olduğu için haklısınız .Eşimin benim hayatımda hiç görmediğim amca oğlu eşi ve iki çocuğu geliyor bize yarın sabah ..
Kardeşinin dugunu için gelmişler Türkiye'ye ve kardeşinin dugunu ve ailesinin yaşadığı şehir bizim şehre bin km uzaklıkta ama şuan ordalar ama yola çıktılar sabah bizdeler .. 3 gün filan kalcaklarmis benim evimde 70 m kare 5 aylık bebeğim var kedim var korkak bir kedim herkesten korkar salonumun ve mutfak kapısı yok evde misafir agirliycak tek yer salon ve kappisi yok .. bebeğim tık sese uyaniyo ve odası ayrı odasında yatiyo odası tam banyonun karşısında..
Zaten uykusuz yorgun oluyorum o kadar insana sabah öğlen akşam yemek yapıp hizmet edip yatak yapmak aşırı yorucu hemde 3 ,4 gün boyunca ve bu yüzden sorun yaratıyorum diye esimle tartıştık annesindeydik tartışırken baya kavga ettik ..
Ardından yazlık yerler ilçeler bizim eve bir saat uzaklıkta yer tutalım kalalim beraber yüzeriz dedii eşim ben istemiyorum evde diye ve yer kiraladı tuttuğu yer 1+1 mutfak odasında yataklar var .. yan yana iki oda zaten tık sese yine bebeğim uyanır neyse bide sabah öğlen akşam yemek masrafı alacakmış galiba kendi bide kiraya para gerçekmiş neyse ama ben onunda istemiyorum .. hayatımda ilk kez gördüğüm insanlaarla tatilde istemiyorum zaten çok küçük o yerde de kalmak istemiyorum kısacası hicbirsey istemiyorum ve kavga ediyoruZ .
Bebeğim Zaten beni yoruyor bu konuda haksismiyim sizce kim haksız ??
Napsam ben ya siz olsanız napardiniz çok stresliyim yapacak careside yoo geliyolar sabah bizdeler malesef hiç istemediğim halde ...
BencedeValla evin erkegi yok ortalikta, bu durumda gelen erkege is yaptirilsa gercekten olur
Kuzu çevirdiğini düşünüyorum ben 4 saatte şahsen2 saat toplama 2 saat hazırlama mı sürdü? Gene mümkün değil. Nasıl bir sofra kurdunuz gerçekten merak ettim 4 saatlik sofrayı. Yok 5 gün kalmazlar siz 2 güne kaçırtırsınız merak etmeyin
Çünkü evin hanımı değilNasıl yani adamın kendi evinde gelecek insanla ilgili söz hakkı yok mu? Neden?
Yani para konusunda da erkeğin mi fikri “daha” önemli?Dikkat ederseniz mesajda kadının fikri "daha" önemli yazmışım sadece kadının fikri önemli dememişim ve hala aynı fikirdeyim. Bebek bakmak gibi zaten başlı başına zor bir işle uğraşan kadın üstüne ek görev alacağı bir durumu kabul etmek zorunda değil, burada daha önemli olan onun fikri.
Ben de mantı mı açtı diye düşünmüştüm bir ihtimal içli köfte dedim hatta ufak çocukla nasıl uğraştı diye şaşırmıştım ama yanılmışız. Menüde patates oturtma, mercimek çorbası, salata, pilav varmış.Kuzu çevirdiğini düşünüyorum ben 4 saatte şahsen
Başka 4 saat süren yemek varsa da ben bilmiyorum
İyi li de bilmiyorum
Belki mantı açmıştır
Çünkü evin hanımı değil
Bu kurali hiç duymamış olamazsın
Yoo bütçeyle ilgili konularda bütün ev halkı eşit etkilenir bence çocukların bile fikri önemli, ihtiyaçları vs ama burada fiziksel, ruhsal ek bir görev alınacak ve muhtemelen %90 kadının üstünde olacak bu yüzden onun fikri daha önemli. Ha adam izin alıp evde olsaydı bu süreçte eşit olurlardı çünkü birlikte ağırlarlardı.Yani para konusunda da erkeğin mi fikri “daha” önemli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?