2 çocuklu yatılı misafir ve 5 aylık bebeğim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün gece çocuğum binturlu uyumadı eşimin tuttuğu yerde düğün salonu varmış alt katta bebeğim yabancılar dan ağladı çok gecede saatlerce uyuyamadım hiç yapmadığı şekilde sürekli ağladı çok üzüldüm hastaneye gidecektim birşey oldu sandim saatlerce çığlık çığlığa ağladı ortamı yadirgadi çok yoruldu perişan oldu .. çok kotu bir gündü..

Niye bütün bunlarla siz ugrasıyorsunuz?
Babası nerde?
Baksın cocuga
Yemeği dısardan söylesin,maaliyetli olur derse fırına tavuk flaan atarsınız en kötü.
Yani misafir cagıran adam maaliyeti düsünmüyordr herhlde.

Görümcenin arkadaslarının size gelmesi normal mi?
Ben mi cok fesatım
Ben fesatım galiba kabul ettiğnize göre

YA BU KV DE KAVGA ETTIK DEDI
NIYE KV DE KALINMIYOR DA YOK TATIL EVI YOK BILMEM NE AMCA DURURKEN NIYE KUZEN EVI USTELIK 1+1

gelen mısafır bızım cocuklar burada kalsın sen goz kulak ol bız cıkıp gezelım gelmısken demezler ınsallah benım basıma gelmıstı

KONU SAHIBI ESINLE KONUS BIR DAHA BU KUCUK EVE MISAFIR CAGIRACAKSAN BEN ANNEM GILDE KALIRIM SENDE MISAFIRLERINI AGIRLA DE
USTELIK KV NIN EVI VARKEN HELE DE BUYUKSE MISAFIR AGIRLAMAK SENIN NEYINE
1 OGUN YEMEGE CAGIR YADA DISARIDA YEMEGE DAVET ET BASKA BIRSEYE DE KARISMA

Son düzenleme:
Nereden geliyor bunlar Turkiyeye merak ettim
Bi apartta kalabilirlerdi
Onu odeyecek paralari yokmuymus
Sahsen ben asla tanimadigim insanin evinde hele helede bebekliyse asla kalmazdim

Büyük harf yasak bacım sakin
neye celallendin bukadar 750 puntoda yazmıssın

Valla konu sahibi de haklı, eşi de haklı bence. Eşinin açısından bakarsak kırk yılın başı kuzeni gelmiş evinde ağarlayamayacak mı? Benim kuzenimi eşim istemese bozulurum. Çoluk çocuk geldiler de.

Ama bebeğim olmadığı için bilmiyorum tabi bebekle ne olur. Gürültüde uyutmaya alıştırın diyorlar. Keşke öyle yapsaymış konu sahibi yapılabiliyorsa. Ben dışarda, sokakta, gürültüde uyutmayı düşünüyorum ki rahat edeyim. Ama insan geliyor diye kendimi paralamazdım. Belki 1 gün yemek yapardım göstermelik, ondan sonra ‘aa buranın şusu meşhurdur, onu yiyelim bunu yiyelim’ diye restoranta çakardım

Konu sahibi zaten misafir geliyır eyvahdan ötesine gidemedi.
Kararlarını uygulayamıyor ya da kararsız.
Napsak vah vah derken kaosun ortasında buluyor kendini.
Hepimizin evine cocuklar kücükken misafir geldi
Adamın eline bebeği tutusturacaksın,dısardan söyleyeceksin bitti gitti.
Kavga etmek yersiz burda,olan olmus gelmisler.

Valla bende misafir sevmem hele tanımadığım insanla aynı evde olmayı hiç sevmem konu sahibinin gerilmesini anlıyorum o yüzden ben olsam alırdım bebeği anneme kaçardım cok sevgili kocası baksın kuzenlerine

Huysuzluk etmeyip evinde ağırlamayı tercih etseydin bebeğin için daha doğru bi karar vermiş olurdun

Valla konu sahibi çok haklısın ben olsam bende çıldırırdım. Gidip kalsınlar euro ile maaş alıyorlar zaten bi otel onları etkilemezdi. Küçücük bebekle hiç tanımadığım insanlara bende beş gün hizmet edemem gönülleri olsun diye. Eşinize söyleyin bu sondu diye. Bebek olmasa bile kimse kimseyi beş gün ağırlamak zorunda değil insanlar resmen kullanıyor bu durumu.

Zaten pişman olmuşlardır geldiklerine geleceklerine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…