- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Konuyu kaapatblrz artık yapick bisey yook aştık artik herşey olacağına varıyor sorun yook kalsınlar yapick bsey yokBence kovun misafirleri de herkes rahatlasın
Niye bütün bunlarla siz ugrasıyorsunuz?Evet sen anne değilsen belki anlayamazsın bebeğimde bebeğin çünkü bebeğim herşeyden daha üstün anladın mı ?
Çocuğun düzeni bozuldu ve dün bi türlü uyuyamadım saatlerce çığlık çığlığa ağladı hastaneye gitmeyi filan düşündüm birşey oldu sandık .. çok aşırı ağladı uyutamadim aşırı uykusu olduğu halde saatlerce .. psen ne anlarsın ki kafana göre yorum yapıp birde gülüyorsun minicik bebekle saatlerce bakmak zaten insanı yoruyor ben evden çıkamıyorum çıkınca dışarda uyumuyo uyumadikfa eziyet ediyo kendinde yoruluyo zaten yoruluyorum kenime bile vakit ayiramiyorum bazen 6 kişilik hergunn sabah öğlen akşam yemek yapmak sofra kurup toplamak çok zor oldu birde onların bebeği bizimkine vuruyor ayağını bacağını çekip cimciriyo çocuğumami bakayım onlarlani ugrasayim ben ne yapayım şaşırdım
Konuyu kaapatblrz artık yapick bisey yook aştık artik herşey olacağına varıyor sorun yook kalsınlar yapick bsey yok
Görümcenin arkadaslarının size gelmesi normal mi?Haklısınız ama dünyanın sonu da değil idare edilir bence. Ben size daha beterini diyim 11 aylık ikizlerim var cuma günü görümcem 2 cocuğı arkadaşları 2 cocuğu ile birlikte kalmaya geliyorlar 2 gece için bize toplamda 6 çocuk 6 yetişkin hatta kv kp 8 yetişkin nasılidare edilir ne olacak 2 geceden benim çocuklarda sesten uyuyamayacak biliyorum şuan emekliyorlar 4 çocuk daha gelecek üstlerine ama olsun gönüller bir olsun
YA BU KV DE KAVGA ETTIK DEDIAynen herkes koca yardım etsin demiş adam piyasada yok. Biri de kadınlar kendilerine sorulmadan misafir kabul etmiyor demiş Allah Allah niye acaba, misafirin bütün yükü kadının üstünde olduğu için olabilir mi
Hayır 70 m2 evde bu kadar insan ne işi var? Kuzenlerini özledilerse otel tutup dışarıda birlikte vakit geçirisinler? Tabi düşüncesiz ve bedavacı insanlar böyle şeyleri asla düşünmez. Kuzenleri evde bile yok akşama kadar bu ne saçmalık yani. Zaten iki çocuk da varmış ben onu okuyunca dedim eyvah çocuksuz çift olsa iyi yine çocuklara laf anlatamazsın bebeği bunaltırlar, ses yaparlar vs. Hayır tanıdığın insanlar olsa neyse kadın ilk defa gördüğü insanlarla iyice stres olur.
3 gün idare eder zaten yapacak bir şey yok ama kızması, sinirlenmesi çok normal.
gelen mısafır bızım cocuklar burada kalsın sen goz kulak ol bız cıkıp gezelım gelmısken demezler ınsallah benım basıma gelmıstı
Büyük harf yasak bacım sakinKONU SAHIBI ESINLE KONUS BIR DAHA BU KUCUK EVE MISAFIR CAGIRACAKSAN BEN ANNEM GILDE KALIRIM SENDE MISAFIRLERINI AGIRLA DE
USTELIK KV NIN EVI VARKEN HELE DE BUYUKSE MISAFIR AGIRLAMAK SENIN NEYINE
1 OGUN YEMEGE CAGIR YADA DISARIDA YEMEGE DAVET ET BASKA BIRSEYE DE KARISMA
Bacim konu sahibi gormuyor sonra o yuzdenBüyük harf yasak bacım sakin
neye celallendin bukadar 750 puntoda yazmıssın
DuzenledimBüyük harf yasak bacım sakin
neye celallendin bukadar 750 puntoda yazmıssın
Konu sahibi zaten misafir geliyır eyvahdan ötesine gidemedi.Valla konu sahibi de haklı, eşi de haklı bence. Eşinin açısından bakarsak kırk yılın başı kuzeni gelmiş evinde ağarlayamayacak mı? Benim kuzenimi eşim istemese bozulurum. Çoluk çocuk geldiler de.
Ama bebeğim olmadığı için bilmiyorum tabi bebekle ne olur. Gürültüde uyutmaya alıştırın diyorlar. Keşke öyle yapsaymış konu sahibi yapılabiliyorsa. Ben dışarda, sokakta, gürültüde uyutmayı düşünüyorum ki rahat edeyim. Ama insan geliyor diye kendimi paralamazdım. Belki 1 gün yemek yapardım göstermelik, ondan sonra ‘aa buranın şusu meşhurdur, onu yiyelim bunu yiyelim’ diye restoranta çakardım
Bu çağda bu zihniyet.. Pes.İşin başı hep erkekden oluyo zaten varya. Ne münasebet arkadaş benim karımla niye aynı evde kalsın elin adamı demediği sürece köyün bakkalı bile gelse kalsın ayıp olur derler.
Kayınpederi ile kayınvalide ayrılmışlarBacim konu sahibi gormuyor sonra o yuzden
Hala cevap alamadim niye kv de kalmadilar
Zaten pişman olmuşlardır geldiklerine geleceklerineValla konu sahibi çok haklısın ben olsam bende çıldırırdım. Gidip kalsınlar euro ile maaş alıyorlar zaten bi otel onları etkilemezdi. Küçücük bebekle hiç tanımadığım insanlara bende beş gün hizmet edemem gönülleri olsun diye. Eşinize söyleyin bu sondu diye. Bebek olmasa bile kimse kimseyi beş gün ağırlamak zorunda değil insanlar resmen kullanıyor bu durumu.
Kp ye gitsinler o zamanKayınpederi ile kayınvalide ayrılmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?