2.ci tüp bebeğe başlıyorum

hakkınızda hayırlısı olsun göbişleriniz bebişle dolsun inş

çok teşekkür ederimmm PinkRose canımmm
inan senin doktorumuz hakkındaki görüşlerin 2.ciyi yine kendisinde denememde etkili oldu inşallah bu sefer güzel ve hayırlı sonuçlar alırım dileğin için gerçekten çok teşekkür
rabbim inşallah hepimize versin özlediğimiz beklediğimiz hasretini çektiğimiz yavrularımızı

inşallah önce sen hayırlı haberlerle geleceksin
arkandan ben hayırlı haberler alacagımmm
rabbimin izniyleeeeeeeeeee

süha bey iyi dr dur özledim bende
selam söyle benden diycem ama niye gelmiyo o der şimdi

dün aslında konun geçti biliyormusun ama rumuz bildiğim için ancak öyle konuşabildim
adını öğrenirsem mutlaka selamınıda söylerim arkadaşım ve seninle yazıştığımız gibi söyledim kendisine o da sordu hangi hastam diye adı ne diye ama bilemiyorumki dedimm
sadece rumuzlarımızla yazışıyoruz dedim ve kendisinin bir web sitesi var artık yeni açılmış biraz eksik ama olsun ziyaretci defteri var istersen ordan kendisine ulaşabilirsin
sevgilerimle

günaydınnn herkese
ayyy çok güzel bir gün bu gün
bakım neler var neler yok..........

gülen bu günde gidecektin merkeze gittinmi ne dedi doktorumuz nasıl geçti yumoşlar nasılll

Sera96, güzel haberlerinle herkese moral olman dileğiyle... allah gönlüne göre versin...

çok teşekkür ederim badenura.s.
inan bende çok istiyorum güzel haberler almayı :CüvCüv:
inşallah rabbim bu yolda olan bizlerin emeklerini boşa çıkarmazyerimseniben
hepimize sağlıklı nur topu gibi evlatlar verir

canım hangı aşamadasın..............moralını yuksek tut .evet ya kımseler yok sabah amerıkalı ile uzun sohbet ettık ...şimdide çıkıcam mısafırlığe gıdıcez.....

bende haberler kötü gibi:1no2: 5. yumuş olmuşta önde giden inatla büyümeye devam ettiği için bu gün son iğnelerimi olcam yerimseniben tedavim çok kısa sürdü pazartesi opu işlemi alınacak 2 yumuş nasıl çıkıcak bilmiyorum tedirgin bekleyişteyim benneyaptımki çok üzüldüm ağladım malum yarın anneler günü 12 yıldır bu günden nefret ediyorum kutlayamadığım için belki dedim bu yıl olur çok ümitsizim senağlama süha bey çok ilgilendi psikoljik destek verdi konuştuk işte sonuç alana kadar benim bu tedirginliğim devam edecek gibi kafamçokkarıştı neyse inş sizleri üzmemişimdir sizler nasılsınız a.s.

canım hangı aşamadasın..............moralını yuksek tut .evet ya kımseler yok sabah amerıkalı ile uzun sohbet ettık ...şimdide çıkıcam mısafırlığe gıdıcez.....

oh havada güzel gezin bakalım
bende biraz önce 2.ci iğnemi yaptım
bu sefer sanki daha sakin ve olumluyum
belkide önümü görebildigim ve yaşanacakları bildiğim içindir
ne güzel taaa amerikadan arkadaşlarımız var değilmi
hiçç yanlız değiliz hiiçç ordan bile bize katılıp dertlerimizi paylaşan arkadaşların olması ne güzel

canım üzülme. Herşey de bir hayır vardır elbet. 1 tane bile olsa mühm olan Rabbimin kısmet etmesi olur Allahın izniyle. İnşallah herşey yolunda gider.

deme öyle haberler kötü diye lütfen
moralini yüksek tut belkide o bir yumurta senin meleğin nerden biliyorsun
pazartesi inşalllah güzel haberler alacaksın

sendemi takılısın anneler gününe yapma gülen canım yaaa
bende 13 yıldır kutlayamıyorum ama allahtan her şey o günlerde gelecek
bu günlerde süha bey hakikatten bizlere karşı çok iyi onun iyi olması bizleride motive ediyor onun enerjisi çok önemli
üzmedin bir tanem sadece olumsuz düşündüğün için kızıyorum o kadar
inşallah yumoşların güzel güzel döllenir şart değil 5-10 olması az ama öz ve sağlıklı olsunlar yeter

canım üzülme. Herşey de bir hayır vardır elbet. 1 tane bile olsa mühm olan Rabbimin kısmet etmesi olur Allahın izniyle. İnşallah herşey yolunda gider.
üzmemeye çalışıyorum canım desteğiniz için çok sağolun :1hug: dualarınızı bekliyorum :Saruboceq: ki içten dua ettiğinizede eminim biz bizi anlıyoruz yaşadıklarımız duygularımız aynı:CüvCüv: inş rabbim isteyen herkese nasip eder annelik duygusunu bizde hüzünle değil mutlulukla geçiririz bundan sonraki anneler gününü :Saruboceq: aminnnn

inş canım dileğim isteğim o olan yumuşuma rabbim can versin inş :ecrin_bebek: tabiki sayıdan önce kalitesi önemli ben şimdiden çöktüm galiba anneler gününün vermiş olduğu hüzün den olsa gerek senağlama senağlama evet canım süha bey gerçekten çok ilgili yarım saat kadar konuştu moral verdi çok memnunum son şansımı süha bey de kullandığım için alkisalkisalkis

rabbim inşallah o gül yüzünü güldürsün
içine bir gül goncası verirsin
zamanı gelince açsınnnnnn goncan
kokusunu ruhunun derinliklerinde duy
sıcaklığını kalbinin baş köşesinde
seneye anneler gününde
koynunda uyusun melegin inşallah
rabbim inşallah emeklerini boşa çıkarmasın
elini boş çevirmesin
gülen hadi hayırlı haberler al inşallah bak arkandan geliyorummm
umut ol banadaaaaaaa

Hatayı sayılara takılmakla yapıyoruz galiba. Gerçekten de ihtiyacımız arzumuz birinin azimle yoluna devam etmesi değil mi? Olumlu düşünelim yahu, nasıl olsa, nasıl üzüleceğimizi biliyoruz. Nasıl sevineceğimizi, umut edeceğimizi de öğrensek ne olur. YArın ben anne aday adayı olarak kendime ilk defa anneler günü hediyesi edinmeye karar verdim. ıNşallah seneye de bizim günümüz olacak. Bizim bebişler azimle uğraşan anneler görmek istiyorlar belki de di mi ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…