hakkınızda hayırlısı olsun göbişleriniz bebişle dolsun inş
canım yaşıma göre az buluyor dr :1no2: ilk yaptırdığımda 5 çıktı 1 boş ikincide 4 çıktı 2 boş şimdi yine 4 çıktı yine boş çıkar diye tedirginimCADIARZU çok sayı elde etmek istiyor dr bilirsin yerimseniben ben hep hast dr değiştirdim sorunmu var kandırılıyormuyum diyeşimdi tamamen inandım sorun bendeymiş senağlama umarım yarın güzel şeyler söyler buna çok ihtiyacım var:Saruboceq: sende bu gün iğnelere başlamışın hadi inş su gibi akıp geçer sorunsuz sıkıntısız hayırlısı olsun canım :1hug:
süha bey iyi dr dur özledim bende
selam söyle benden diycem ama niye gelmiyo o der şimdi
canım nasılsın..................
Sera96, güzel haberlerinle herkese moral olman dileğiyle... allah gönlüne göre versin...
canım hangı aşamadasın..............moralını yuksek tut .evet ya kımseler yok sabah amerıkalı ile uzun sohbet ettık ...şimdide çıkıcam mısafırlığe gıdıcez.....
bende haberler kötü gibi:1no2: 5. yumuş olmuşta önde giden inatla büyümeye devam ettiği için bu gün son iğnelerimi olcam yerimseniben tedavim çok kısa sürdü pazartesi opu işlemi alınacak 2 yumuş nasıl çıkıcak bilmiyorum tedirgin bekleyişteyim benneyaptımki çok üzüldüm ağladım malum yarın anneler günü 12 yıldır bu günden nefret ediyorum kutlayamadığım için belki dedim bu yıl olur çok ümitsizim senağlama süha bey çok ilgilendi psikoljik destek verdi konuştuk işte sonuç alana kadar benim bu tedirginliğim devam edecek gibi kafamçokkarıştı neyse inş sizleri üzmemişimdir sizler nasılsınız a.s.
bende haberler kötü gibi:1no2: 5. yumuş olmuşta önde giden inatla büyümeye devam ettiği için bu gün son iğnelerimi olcam yerimseniben tedavim çok kısa sürdü pazartesi opu işlemi alınacak 2 yumuş nasıl çıkıcak bilmiyorum tedirgin bekleyişteyim benneyaptımki çok üzüldüm ağladım malum yarın anneler günü 12 yıldır bu günden nefret ediyorum kutlayamadığım için belki dedim bu yıl olur çok ümitsizim senağlama süha bey çok ilgilendi psikoljik destek verdi konuştuk işte sonuç alana kadar benim bu tedirginliğim devam edecek gibi kafamçokkarıştı neyse inş sizleri üzmemişimdir sizler nasılsınız a.s.
canım üzülme. Herşey de bir hayır vardır elbet. 1 tane bile olsa mühm olan Rabbimin kısmet etmesi olur Allahın izniyle. İnşallah herşey yolunda gider.
üzmemeye çalışıyorum canım desteğiniz için çok sağolun :1hug: dualarınızı bekliyorum :Saruboceq: ki içten dua ettiğinizede eminim biz bizi anlıyoruz yaşadıklarımız duygularımız aynı:CüvCüv:canım üzülme. Herşey de bir hayır vardır elbet. 1 tane bile olsa mühm olan Rabbimin kısmet etmesi olur Allahın izniyle. İnşallah herşey yolunda gider.
inş canım dileğim isteğim odeme öyle haberler kötü diye lütfen
moralini yüksek tut belkide o bir yumurta senin meleğin nerden biliyorsun
pazartesi inşalllah güzel haberler alacaksın
sendemi takılısın anneler gününe yapma gülen canım yaaa
bende 13 yıldır kutlayamıyorum ama allahtan her şey o günlerde gelecek
bu günlerde süha bey hakikatten bizlere karşı çok iyi onun iyi olması bizleride motive ediyor onun enerjisi çok önemli
üzmedin bir tanem sadece olumsuz düşündüğün için kızıyorum o kadar
inşallah yumoşların güzel güzel döllenir şart değil 5-10 olması az ama öz ve sağlıklı olsunlar yeter
üzmemeye çalışıyorum canım desteğiniz için çok sağolun :1hug: dualarınızı bekliyorum :Saruboceq: ki içten dua ettiğinizede eminim biz bizi anlıyoruz yaşadıklarımız duygularımız aynı:CüvCüv:inş rabbim isteyen herkese nasip eder annelik duygusunu bizde hüzünle değil mutlulukla geçiririz bundan sonraki anneler gününü :Saruboceq: aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?