ablacım canım hayırlı olsun ben +2 dualarımızla arkandayız inşallah rabbim yüzünü bu kez güldürür seni çok seviyoruz ve bebişlerimle kocamaaaaaan öpüyoruz çok çok güzel haberlerini bekliyoruz allahım yardımcın olsun güzel ablam
tedavin hayırlı olsuuuuuunnnnn.sonucun pozif olsuuuunnn.iki kucağında birer bebekle dolsun inşalahhhhhhhh
canım zaten seni burda görmeden çok sevmiştim. Görünce daha çok kanım ısındı. Ama bak üzüldüm şimdi uyutmadım seni spora da gidememişsin. Ama bacım ben ne biliyim senin uyku düzenini çenem biraz fazla düştü gerçi ama. Allah razı olsun kafamdaki pürüzler gitti. Bilgilerinle aydınlattın beni. :1hug:
eeee sen geldin sera nerde kaldı :))
çok merak ettimm ablamı çok
bu arada ne güzel aynı şehirdesiniz tanıştınız sizin adınıza çok mutlu oldum
her ikiniz içinde hayırlısı olsun dualarım sizlerle Rabbim bekleyen dileyen isteyen herkeze ana baba olmayı nasip etsinn
hım anlaşıldı ....hafıye bulundu..............yakaladım ..........
canım guzel duaların için sağol....amın amın.......yurekten amın.....bebişin gelsın inş canım
canım çok guzel.............yumurtacıkların çok guzel...........inş tetlı bebişin gelıyo....
hayırlı olsun sera96 inşallah herşey gönlünden geçtiği gibi olur.
CANIM ÇOK SEVİNDİM HADİ HAYIRLISI kaydirigubbakcemile5 demek elituyla tanıştınız çok güzel ya:1hug: inş bizde tanışırız yarında benim randevum var bakalım nolcak CADIARZUönce canım arkadaşlarımın mesajlarını okuyup cevaplarını yazmam gerekiyordu
öncelik sizin tabiiki:asigim:
evet gelelim bana :1rolleyes:
bu gündoktorumla çoooook iyi geçti sırnaşık şey
muayenede canım elitu da vardı hiççç utanmadımmm kaydirigubbakcemile3
eee herkes gördü oda görsünnnnnnnnsengözlerimebaksanab
rahim çok temiz mişşşşş sorun yok
benim pcolar yerli yerinde duruyorlar hiç terketmezler beni sağ olsunlarÇok üzgünüm çoook
sağ yumurtalıkta gelişmekte olan yumurtalar varmışşş acaba ilaç almasam mı hıııııııfisfisfis
hemde bu gün daha adetimin 2. günühihoyyyt
8 mayıs yani yarın gonal- f le başlıyorum 225 ünite
öncekide öyle idi 15 yumurtam olmuştu doktorum iyi sonuç almışız aynı doz la devam dedi
haftaya çarşambaya saat 3 e randevu aldımmm bakalım hayırlısı dua edin kızlaarrrr:Saruboceq:
bu arada kızlar doktorum çöre otunu balla alınCADIARZU
özellikle üzüm çekirdeği ve keten tohumunu alın dedi günde 1 çay kaşığıCADIARZU
vücutttaki serbest radikalleri baglayıp atıyormuş helede keten tohumu yerimseniben
değilmi elituuu eksiğim varsa tamamla lütfennnnkaydirigubbakcemile5
önce canım arkadaşlarımın mesajlarını okuyup cevaplarını yazmam gerekiyordu
öncelik sizin tabiiki:asigim:
evet gelelim bana :1rolleyes:
bu gündoktorumla çoooook iyi geçti sırnaşık şey
muayenede canım elitu da vardı hiççç utanmadımmm kaydirigubbakcemile3
eee herkes gördü oda görsünnnnnnnnsengözlerimebaksanab
rahim çok temiz mişşşşş sorun yok
benim pcolar yerli yerinde duruyorlar hiç terketmezler beni sağ olsunlarÇok üzgünüm çoook
sağ yumurtalıkta gelişmekte olan yumurtalar varmışşş acaba ilaç almasam mı hıııııııfisfisfis
hemde bu gün daha adetimin 2. günühihoyyyt
8 mayıs yani yarın gonal- f le başlıyorum 225 ünite
öncekide öyle idi 15 yumurtam olmuştu doktorum iyi sonuç almışız aynı doz la devam dedi
haftaya çarşambaya saat 3 e randevu aldımmm bakalım hayırlısı dua edin kızlaarrrr:Saruboceq:
bu arada kızlar doktorum çöre otunu balla alınCADIARZU
özellikle üzüm çekirdeği ve keten tohumunu alın dedi günde 1 çay kaşığıCADIARZU
vücutttaki serbest radikalleri baglayıp atıyormuş helede keten tohumu yerimseniben
değilmi elituuu eksiğim varsa tamamla lütfennnnkaydirigubbakcemile5
Geldim geldim bende buradayım ...:)))
Merhaba sera96 a.s.
Tedavin hayırlı uğurlu olsun bir çırpıda sonuçlansın bekleme sürecinin ardından güzel haberi alıp 9 ayın sonunda meleklerini sağlıklı bir şekilde kucağııza alıp kocamaann bir aile olursunuz işallah...
Ben her ne kadar nadir yazsamda bütün arkadaşları takip ediyorum,müjdelerinizle mutlu olup üzücü haberlerle gözyaşlarıma engel olamıyorum.Hiçbirinizi tanımasamda hepinizi çok seviyorum kader arkadaşlarım benim...:enbuyukkk:
Seninde sonuna kadar takipçinim tabii sakıncası yoksa sengözlerimebaksanab
Dualarım bütün tedaviye başlayan arkadaşlarla ve tabii seninlee :Saruboceq:
CANIM ÇOK SEVİNDİM HADİ HAYIRLISI kaydirigubbakcemile5 demek elituyla tanıştınız çok güzel ya:1hug: inş bizde tanışırız yarında benim randevum var bakalım nolcak CADIARZU
Allah a şükür şimdiden gelişmeler çok güzel ablası.:)))
dr.un alternatif olarak bişeyler önermeside ayrıca hoş bir durum
ya Allah Bismillah hadi inşallahh hayırlı haberler gelsin bundan sonra her daim
ondan sonra iki minik melek yola çıksın 9 ay sonra Annelerin en güzelinin kucağına gelsin
kızımla dua ederek bekliyoruz onları :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?