inş canım dileğim isteğim oolan yumuşuma rabbim can versin inş :ecrin_bebek: tabiki sayıdan önce kalitesi önemli ben şimdiden çöktüm galiba anneler gününün vermiş olduğu hüzün den olsa gerek senağlama senağlama evet canım süha bey gerçekten çok ilgili yarım saat kadar konuştu moral verdi çok memnunum son şansımı süha bey de kullandığım için alkisalkisalkis
canımsın ya seni çok sevdim ben ya :1hug: inş canım dediğin gibi olurinşallah olacak tek de olsa yeterki sağlıklı olsun
son şansım diyorsun rabbim inşallah o şansı verecek sana
hadi at hüzünü üzerinden eşin evdeyse sarıl eşine
en iyi ilaç onların şevkati çoğu zaman
sen olumsuz olunca eşinde çok üzülüyordur
ne olur opu öncesi sakin ol
çıkın atın kendinizi dışarı hayattan bir gün çalın baş başa
hiç bir şey düşünmeyin göl kenarına inin uzun bir yürüyüş yapın
çok güzel oldu çekmece gölü kenarı sen daha iyi bilirsin değilmi
amiiiiiiiiiiin canım ne güzel dilekler inan her satırın gülümsetti moral oldu bana kaydirigubbakcemile5 tamam canım önce ben sonra sen ve bekleyen isteyen herkes güzel haberlerle buluşalım inşrabbim inşallah o gül yüzünü güldürsün
içine bir gül goncası verirsin
zamanı gelince açsınnnnnn goncan
kokusunu ruhunun derinliklerinde duy
sıcaklığını kalbinin baş köşesinde
seneye anneler gününde
koynunda uyusun melegin inşallah
rabbim inşallah emeklerini boşa çıkarmasın
elini boş çevirmesin
gülen hadi hayırlı haberler al inşallah bak arkandan geliyorummm
umut ol banadaaaaaaa
canımsın ya seni çok sevdim ben ya :1hug: inş canım dediğin gibi olureşimin desteği beni yuvamızı ayakta tutan zaten onu çok seviyorum kaydirigubbakcemile hast çıkınca gezdir di aşkım kaydirigubbakcemile evet canım göl kenarı cafeler çok güzel oldu atıyoruz bazen kendimizi gecelere sizide bekleriz bir gün:teytey:
kızlar merhaba ben de tüp bebeğe karar verdim ama çok korkuyorum. nasıl aşamalardan geçiliyo yumurta toplama zor mu rahim filmi şart mı ya da transfer nasıl baba yardım edin nolur kafam karmakarışık
amiiiiiiiiiiin canım ne güzel dilekler inan her satırın gülümsetti moral oldu bana kaydirigubbakcemile5 tamam canım önce ben sonra sen ve bekleyen isteyen herkes güzel haberlerle buluşalım inş
hoş geldin canım
hayırlısı olsun inşallah
korkulacak bir şey yokki canımcımmm
bak ben bu gün ikinci iğnemi oldum kendim yapıyorum göbişten incecik kıl gibi iğne ucu acıtmıyor bileeee
yumurta toplama anestezi ile olduğu için hiiiiç bir şey anlamıyorsun uyu uyan bitmişşşş
transferde çok korkulacak bir şey değilllll normal muayene gibi
malesef rahim filmi olmadan olmuyor bu işler
inşallah tez zamanda versin rabbim meleğini sanada
sorularını cevaplamak için burdayımmmm
sabah 8 de gitcem 10 da işlem olcakmış dualarını zı bekliyorum :Saruboceq: evet canım havada güzeldi gerçekten aşkım benim için çırpınıyor mutlu olmam için mücadele ediyor canım aşkım ya :içelim: ay gerçekten mi evet dünya küçük karşılaşırız belki ne güzel olur sositosositobende seni çok sevdim hastanede saat kaçta olacan dua edeyim o saatte sana
oh havada çok güzeldi sefanız olsunnnnnn
aaaaaaaa orda bizim bir kafemiz var zaten eşimin akrabalarının ara ara uğrarız belkide orda karşılaşırız dünya küçük değilmi
canımm çok çok teşekkür ederim. zaten inan tek korkum rahim filmi berbat bi tecrübem var. ödüm koppuyo şimdi de. mayısa yetişebilirsek gidicez yetişemezsek haziranda inşallah. allah hepimizin yardımcısı olsun :)
bir de şunu sorabilir miyim ben erzincanda yaşıyorum. daha önce görüşmeye gitmek gerekir mi yoksa gelince hemen başlayabilir miyiz?
sabah 8 de gitcem 10 da işlem olcakmış dualarını zı bekliyorum :Saruboceq: evet canım havada güzeldi gerçekten aşkım benim için çırpınıyor mutlu olmam için mücadele ediyor canım aşkım ya :içelim: ay gerçekten mi evet dünya küçük karşılaşırız belki ne güzel olur sositososito
önemli değil bildiklerimizi paylaşmak güzel bir şey
artık ağrısız rahim filmi çekiliyor iyi bir merkeze bak
inşallah geç olsunda güç olmasın
amin allah hepimizin yardımcısı olsun
evet önce merkezini seç lütfen
bir telefonda açabilirsin tüm tahlil ve filmleri al yanına
adet gününden önce belki bir muayene isteyebilir doktorun
adetin zaten 1.ci yada 2.ci günü ugs ye giriyorsunn ve iğnelere 3.cü günü başlıyorsun
yani adet tarihinden 2-3 gün önce gitmen yeterli olacaktır
ama yinede merkezinlede bir görüşş
burdayımmmmmmmm senin için
ugs ne demek? çok teşekkür ederim canım iyi ki varsınız :)
kızlar denemeniz hayırlar getirsin inşallah.
Ben de ikinci deneme ile bebeklerime hamile kalmıştım.Şimdi ilerledik,darısı başınıza.En kısa zamanda yavrularımıza kavuşalım inşallah.Ben de yardımcı olmaya çalışırım.Moralinizi yüksek tutuna.s.
bu gün anneler günü
inşallah seneye annelerimiz ve bebeklerimizle bu güne geliriz
biraz önce 3. cü iğnemide oldum
225 ünite gonal-f her iğneden sonra biraz dehe bebişime yaklaşıyorum sanki
hiç hissetmiyorum bile igneyiiiii
yeterki sonu güzel olsun
13 yıllık özlemim son bulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?