• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.ci tüp bebeğe başlıyorum

canim benim oncelikle cok guzel yazmisin
tekrar tedavin hayirli olsun allahim seni daha fazla bekletmesin sana yardim etsin hayirli evlatlar nasip etsin hersey yolunda gitsin
bunu tum ictenligimle diliyorum seni takip edicem canim benim opuyorum

kızlar ben arı sütü+bal+polen karışımı aldım. Onu karıştırcam çörekotu ile. Bu karışımın biçok faydası var. Kraliçe arılar sürekli bununla beslenir ve diğer arılara göre çok uzun yasarlar, çok ürerlermiş. Balı değil de bunu denemek istedim. Bir de dr. bana keten tohumu her gün bir çay kaşığı ye dedi.Omega3 olduğu için.Üzüm çekirdeğinin öğütülmüşü satılıyormuş ondan da ye dedi. kekik de faydalıymış.

canım benimmmm
güzelimmm allahım kulunun kalbinin güzelliğini bu kadarmı kulunun yüzüne verir allahım o güzel yüzünü soldurmasın eşinle bebeğinle sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür versin sana
samimiyetine o kadar inanıyorumki allahım yetim ve öksüzlerin duasını kabul edermiş inşallah seninde dualarını kabul eder ve dediğin olur bir tanem allahım meleklerimi banada verir bak bu saatte ağlattın beni ahh emsalll ablasının ilk göz ağrısı ne kadar uzak olsakta
kalbimde olduğunu bil

canım ablam benimmm
senin o güzel gözlerin o kadar güzel bakıyor ki herşeye,herşeyi güzelleştiren sensin
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim cümlemize inşallahh
her an dualarımdasın inşallah Rabbim dualarımızı kabul edecek
canım ablam benim seni ağlatmak istediğim en son şey bile olmaz senin o güzel yüzün ve o güzel gözlerinin içi hep gülsün inşallahhhhh

ben umudumu hiç yitirmedimmm

arada bunaldım

isyan dilimin ucuna geldi yuttum

bazende bağıra bağıra isyan ettim arkasından rabbimden af diledim

gün gelecek rabbim benim içinde künfeyekün (OL) diyecek ,

kulumun dileği hayırlı evlat ol diyecek

benim ve eşimden olan o zerreler bir araya gelecek

40 gün boyunca çoğalacak

rabbim kırkıncı gün ona ruhunu üfleyecek ve kalbi pıt pıt atmaya başlayacak

ki o ruh adem as yeryüzüne indirilip çamurdan yoğrulup ona ruhu üflendiği zaman

rabbim adem as dan başlayan ve kıyamete kadar devam edecek ruhları o zaman yaratmıştır

o sordu rabbine nedir bu belimden akan zerreler neden sağım nurlu solum karanlık(cevabını tam yazmayacağım belki yanlış anlaşılır)

rabbi dedi ki senin soyundan gelen evlatların onlar kıyamet gününe kadar ki doğacak evlatların

benim meleğiminde ruhu o zamandan beri rabbine verdiği sözle vücudunu bekliyor ki

zamanı gelince ruh ve beden buluşacak künfeyekün emri yerine gelecek

ve inşallah o beklemenin sabrını meleğimde bende alacağız

allahım inşallah önce ona layık kul olarak yetiştirebilecek

sonra habibine ümmet olarak yaşatabilecek

vatanına milletine bayrağına bağlı

arkasındanda onu bunca sene bekleyen anne ve babasına hayırlı bir evlat olsun

gece geç saat kızlar hep emsall in yüzünden oldu
bak neler yazdırdın bana silecektim istedim sizlerde okuyun

canım ablaaaaaaammmmmmmmm
ne güzel yazmışsın öyle sen bana ağlattın beni diyorsun ama sende beni ağlattın senağlama
mubarek cuma günü Rabbim seni görsün dualarını kabul etsin inşallah şu mubarek günde sela vakti Rabbim ona açılan elleri geri çevirmesin inşallahh
senden öğreneceğimiz çok şeyimiz
azminden, inancından, insanlığından, herşeyinden...
anlattığın yazdığın gecenin bu saatinde yüreginden geçenlerin gerçekleşmesine çok az kaldı inşallahhh

kızlaaaaaaaaaaaaarrr herkese hayırlı cumalar
selalar verildi ezanların okunmasına çok az kaldııııı
allahım sana yalvarıyorum inşallah şu an duaların kabul olduğu anlardır
dileyen tüm kullarına hayırlı evlatlar ver
tedavide olanların başlayanların başlayacak olanların sonuna gelmiş olanların sonuç bekleyenlerin ellerini boş çevirme dua nın kabul olduğu anlardan bir andır inşallah şu an
hamile olan zorda olan kullarınında sıkıntılarını geçir sağ sağlim evlatlarını kucaklarına ver
rabbim çok bekletme sabrımızı daha fazla sınama
dualarımızı kabul eyleeeeeee
amin

canim benim oncelikle cok guzel yazmisin
tekrar tedavin hayirli olsun allahim seni daha fazla bekletmesin sana yardim etsin hayirli evlatlar nasip etsin hersey yolunda gitsin
bunu tum ictenligimle diliyorum seni takip edicem canim benim opuyorum

bende takipteyim ona göresengözlerimebaksanab
her nekadar konunuza çok yazmasamda tüm sayfayaları okumadan geçmiyorumm:kahve:
bu arada altlardaki topiğide arada didikliyorummmşakkıdı

canım ablam benimmm
senin o güzel gözlerin o kadar güzel bakıyor ki herşeye,herşeyi güzelleştiren sensin
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim cümlemize inşallahh
her an dualarımdasın inşallah Rabbim dualarımızı kabul edecek
canım ablam benim seni ağlatmak istediğim en son şey bile olmaz senin o güzel yüzün ve o güzel gözlerinin içi hep gülsün inşallahhhhh

canım ablaaaaaaammmmmmmmm
ne güzel yazmışsın öyle sen bana ağlattın beni diyorsun ama sende beni ağlattın senağlama
mubarek cuma günü Rabbim seni görsün dualarını kabul etsin inşallah şu mubarek günde sela vakti Rabbim ona açılan elleri geri çevirmesin inşallahh
senden öğreneceğimiz çok şeyimiz
azminden, inancından, insanlığından, herşeyinden...
anlattığın yazdığın gecenin bu saatinde yüreginden geçenlerin gerçekleşmesine çok az kaldı inşallahhh

bazen duygusallık tavan yapıyor senağlama
helede gecenin bir yarısı yanlız pc başındaysan mirmirmirmir
birde senin yazdıkların okununca üzerinee:kahve:
eee idare edeceksiniz artık:çok üzgünüm:
ama bu gün çok iyiyiym kaydirigubbakcemile2
ne de olsa ilk iğneeeeee:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
kızlar ben arı sütü+bal+polen karışımı aldım. Onu karıştırcam çörekotu ile. Bu karışımın biçok faydası var. Kraliçe arılar sürekli bununla beslenir ve diğer arılara göre çok uzun yasarlar, çok ürerlermiş. Balı değil de bunu denemek istedim. Bir de dr. bana keten tohumu her gün bir çay kaşığı ye dedi.Omega3 olduğu için.Üzüm çekirdeğinin öğütülmüşü satılıyormuş ondan da ye dedi. kekik de faydalıymış.

bak ben kekiği unutmuşum yazmaya
hem doktorumuz dediki
maydanoz nane de yiyebilirsiniz korkmayın yiyeceğiniz altı üstü 3-5 sapher gün bir demet değilki
hem 3-5 sapla tutunamayan bebek hiç tutunmasın dedi değilmi elituuuu

listeyi yeniden oluşturalım:
çöre otu
keten tohumu omega3 bakımından zengin
arı sütü+bal+polen
kekik çay olarak
üzüm çekirdeği anti oksidan
yeşil çay anti oksidan
ve folbiol yani folik asit

eksiklerimi tamamlayınnnn

gülen ne yaptın bu gün randevun vardııııı gelince haber ver olurmuuuu

bu arada sorularının cevabı olurmu bilmem ama
ben bütün tedavim boyunca gerek ugs ler gerek yumurta toplama (narkozdan sonrasını bilemem ama ben en son süha beyi görmüştüm) gerekse tansferde tamamen kendisi vardı
yanlız arada konferanslar vsi işler için olmaya biliyor
inşallah hepimizin istediği gibi devam eder tedavilerimiz

canım kekik çayı belki yoğun ya da fazla olabilir. Bana üzüm çekirdek tozunu ve kekiği öyle yiyemezsen zeytinyağına katıp ban dedi. Böyle olunca da miktar daha az oluyo sanırım. zinco-c de dedi bana. onu da aldım dün içyorum.
Bir de ben dr.a bal ve çörek otu karışımını sormuştum. O hiç bir zararı yok aksine yararı var dedi. Ben arısütü+bal+poleni kendim aldım daha faydalı die. Diğerleri ise tamamen dr.un önerileri.

Son düzenleme:
Canim tedavin hayirli olsun ....
Insallah Rabbim bu kez minik kelebegine kavusturur ..
Tüm kalbimle dualarim sizlerlee ... :1hug: a.s.

gülen ne yaptın bu gün randevun vardııııı gelince haber ver olurmuuuu

bu arada sorularının cevabı olurmu bilmem ama
ben bütün tedavim boyunca gerek ugs ler gerek yumurta toplama (narkozdan sonrasını bilemem ama ben en son süha beyi görmüştüm) gerekse tansferde tamamen kendisi vardı
yanlız arada konferanslar vsi işler için olmaya biliyor
inşallah hepimizin istediği gibi devam eder tedavilerimiz
canım yine yumurtlayamamışım 4 tane olmuş biri hızlı büyüyormuş bu gün cetrotıde kullancam menegon aynı dozda yarın bi daha kontrol etcek :1no2: gerçi sürpriz olmadı diğer ikisindede 4 tane olmuştu fakat bu kez fazla olur diye düşünmüştüm 3. aydır incir kürü yaptım hiç faydası olmamış:kızgın: neyse demek dr işi çıkmadığı sürece işlemler bitene kadar değişmiyor alkisalkisalkis

Canim tedavin hayirli olsun ....
Insallah Rabbim bu kez minik kelebegine kavusturur ..
Tüm kalbimle dualarim sizlerlee ... :1hug: a.s.

sılam teşekkür ederim iyi dileklereine gurbettende olsa bizleri düşündüğün için allah razı olsun canım inşallah tez zamanda rabbim hepimize birden versinnnnnnn:ecrin_bebek:

canım yine yumurtlayamamışım 4 tane olmuş biri hızlı büyüyormuş bu gün cetrotıde kullancam menegon aynı dozda yarın bi daha kontrol etcek :1no2: gerçi sürpriz olmadı diğer ikisindede 4 tane olmuştu fakat bu kez fazla olur diye düşünmüştüm 3. aydır incir kürü yaptım hiç faydası olmamış:kızgın: neyse demek dr işi çıkmadığı sürece işlemler bitene kadar değişmiyor alkisalkisalkis

gülencim nasıl yumurtlayamamışşsın yaaa 4 tane var diyorsun
gelişmedimi yoksa yumoşlar
tek yumurta bile bazen yeterli oluyor moralini bozma olurmu
benim ilk tüp bebeğimde 15 yumurtam olmuştu ama benden önce yumurtaları alınan bayanın 2 taneydi çok üzüldü benim niye 2 dedi ama test günü beraber yaptırık onun test sonucu 100 üzerindeydi benim çok düşüktü sonra negatif sonuçlandı ama o yola devam etti nerden baksan 5 aylık hamiledir şu anda o yüzden moralini bozma canım benimmm
olacak inşallah
evet kiminle başladıysan onunla devam inşallah

gülencim nasıl yumurtlayamamışşsın yaaa 4 tane var diyorsun
gelişmedimi yoksa yumoşlar
tek yumurta bile bazen yeterli oluyor moralini bozma olurmu
benim ilk tüp bebeğimde 15 yumurtam olmuştu ama benden önce yumurtaları alınan bayanın 2 taneydi çok üzüldü benim niye 2 dedi ama test günü beraber yaptırık onun test sonucu 100 üzerindeydi benim çok düşüktü sonra negatif sonuçlandı ama o yola devam etti nerden baksan 5 aylık hamiledir şu anda o yüzden moralini bozma canım benimmm
olacak inşallah
evet kiminle başladıysan onunla devam inşallah
canım yaşıma göre az buluyor dr :1no2: ilk yaptırdığımda 5 çıktı 1 boş ikincide 4 çıktı 2 boş şimdi yine 4 çıktı yine boş çıkar diye tedirginimCADIARZU çok sayı elde etmek istiyor dr bilirsin yerimseniben ben hep hast dr değiştirdim sorunmu var kandırılıyormuyum diye :utangac: şimdi tamamen inandım sorun bendeymiş senağlama umarım yarın güzel şeyler söyler buna çok ihtiyacım var:Saruboceq: sende bu gün iğnelere başlamışın hadi inş su gibi akıp geçer sorunsuz sıkıntısız hayırlısı olsun canım :1hug:

Back