canım Allah yardımcın olsun. Hayırlısı bakalım. Az kaldı inşallah.
Ben iyiyim çok şükür. Sadece aklım eşimde. Ona da kıyamıyorum. Yanlız kaldı diye aklım hep onda. Ama annemi de çok özlemişim.:))
canım sera............arkdaşımın 13 sene sonra once bır sonra ıkız kızı oldu....inş rabbım sanada verecek canım inş.....................umutlu ol..............sevındırsın rabbım senı...........canım bende ıkıncı iğnemı old....senın tahmınen transferın ne zaman........
iyiyim canım bu gün çok güzel geçti şimdi yarın bakalım döllenmesini bekliyoruz dualarını bekliyorum :CüvCüv: inş olucak umutluyum sizlerinde desteğiyle:1hug:gülencim nasılsın canım? İnşallah daha iyisindir
dualarınızla bu gün daha iyiyim sera cım inş yarın daha iyi olucam :Saruboceq: transferi de olsam pozitif sonucu da aldığımda hele birde yavrumu kucağıma aldığımda benden mutlusu olmıcakelitu canım benimmm sen nasılsın
dün gülen iyi değildi inşallah yarın güzel haberlerle gelecek
dua ediyorum onun için
allahım yardımcısı olsunnnnn
dondurulmuş ebr. hakkında bilgi veriri misiniz tedaviye ne zman başlanıyor bu arada bende süha beyin hastasıyım 3 ay ara verdim kızlar yardım edin lütfen ve ücretleride paylaşalımmmmmmm
dualarınızla bu gün daha iyiyim sera cım inş yarın daha iyi olucam :Saruboceq: transferi de olsam pozitif sonucu da aldığımda hele birde yavrumu kucağıma aldığımda benden mutlusu olmıcakeeee sen nasılsın canım zaman geçiyor seninde yaklaştı a.s.
ayyy inşallah benimde olurrrr
ikizlerimmmmmmmmmm
sağ ol canımın içi iyi dileklerin için
allah hepimize versin inşallahhhh
bir önceki tedavimde reglin 14.cü günü yumoşlar toplanmış 17.ci gün transferim olmuştu
olursa eğerşimdi mayıs 20 si toplanır heralde 23 transfer olur yaniyumoşların gelişimi ne gösterir bilemem erkende olabilir çünki daha reglin 2.ci günü 3-4- yumoş oluşumu var demişti doktorum bakalım hayırlısı inşallahhhh
allahım hayırlı sonuçlar versin inşallah
canım diğer işlemleri sera anlatmış bende bu gün opu işlemi oldum en yeni ücret ödeyenim benim dondurulmuş değildi birde raporluydum 1000 tl ödedim inş yardımcı olabilmişizdirdondurulmuş ebr. hakkında bilgi veriri misiniz tedaviye ne zman başlanıyor bu arada bende süha beyin hastasıyım 3 ay ara verdim kızlar yardım edin lütfen ve ücretleride paylaşalımmmmmmm
inş canım rabbim hepimize nasip etsin :Saruboceq: heycanlandınnnn kaydirigubbakcemile3 günler geçtikçe heycan başlar merak etmehadi geçmiş olsunnnna.s.
maşallah daha da iyi ol inşallah
az kaldı inşallah dur bir döllensin transferin olsun o zaman daha da insan heycanlı oluyoryerimseniben
rabbim kucağına alacağın günü de göstersinnnnnnnnn:CüvCüv:
ay dur heyecanlandırma kıssssssalkisalkisalkis
daha bu gün 4. cü iğnemi olacağımmm alkisalkisalkis
şu anda heyecan yok amaaaaaaaa
günler yaklaştıkca nasıl olur bilmeeeeeeemmmmmmm:dance:
canım sendemi tedavidesin ne güzel hayırlısı olsun inş:1hug: rabbim emeklerimizin yıllarca bekleyişimizin mükafatını verir inş :CüvCüv:canım benımde yırmısı toplancak yırmıüçü transfer ............canım ya.....aynı olacak inş herşey ıkımızınde yolunda gıder........................inş......
nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn:sm_cool:
hem yarın görüşürüz diyorsunkaydirigubbakcemile5
hemde saat kaç gelmedinnnnnn:sm_confused:
canım sendemi tedavidesin ne güzel hayırlısı olsun inş:1hug: rabbim emeklerimizin yıllarca bekleyişimizin mükafatını verir inş :CüvCüv:
tonyacım dondurulmuş embriyo ile tedavi adetinle bir başlıyor
adetin yine 1.-2. ci günü gidiyorsun ve rahmin istenilen kalınlığa gelinceye kadar kontroller var ve estrofem kullanıyorsun yumurtalıklar baskılanıyor ki yumurtlama olmasın
canımcım sorularını tane tane yazarsan daha ayrıntılı bilgi verebilirimmmmm
ücretler şubatta 1.000 tl idi ben yaptırdığımda
şimdi bilemiyorummmm
canım benımde yırmısı toplancak yırmıüçü transfer ............canım ya.....aynı olacak inş herşey ıkımızınde yolunda gıder........................inş......
çok haklısın..:)))) ancak benim işim nedeniyle şehir dışındaydım şimdi geçmiş yazıları okumaya başladım geri kalmayayım diye..(malum ben hostesim).... ara ara böyle durumlar olabiliyor işte.:)) ama çok özledim burayı insanda alışkanlık yapıyor, herkesi merak ettim şimdi okumaya başlıyorum... görüşürüz...........
canım çok saol bilgilendirdiğin için ben şubat ayında raporlu 1.000 ytl ödedim.raporlu olduğum halde hemde şimdide dondurulmuşlar için ek bir ödeme yapmamı isteyeceklerdir heralde benim için bir sorabilirmisin ne kadar oldu.zaten aynı dr.süha bey yardımların çok saol inş.ist gelince görüşürüz...
inş canım rabbim hepimize nasip etsin :Saruboceq: heycanlandınnnn kaydirigubbakcemile3 günler geçtikçe heycan başlar merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?