2.ci tüp bebeğe başlıyorum

canım sera............arkdaşımın 13 sene sonra once bır sonra ıkız kızı oldu....inş rabbım sanada verecek canım inş.....................umutlu ol..............sevındırsın rabbım senı...........canım bende ıkıncı iğnemı old....senın tahmınen transferın ne zaman........

canım elituuuuu
osun sürekli eşinin yanındasın
ne olur bir kaç gün annene zaman ayırmışsan
dönünce yine yanındasın eşinin
ayyy özlenmezmiiiiiiii can yaaa anne tabiki özlenir helede ayrı şehirlerdeyseniz

ayyy inşallah benimde olurrrr
ikizlerimmmmmmmmmm
sağ ol canımın içi iyi dileklerin için
allah hepimize versin inşallahhhh

bir önceki tedavimde reglin 14.cü günü yumoşlar toplanmış 17.ci gün transferim olmuştu
olursa eğerşimdi mayıs 20 si toplanır heralde 23 transfer olur yaniyumoşların gelişimi ne gösterir bilemem erkende olabilir çünki daha reglin 2.ci günü 3-4- yumoş oluşumu var demişti doktorum bakalım hayırlısı inşallahhhh

allahım hayırlı sonuçlar versin inşallah

dondurulmuş ebr. hakkında bilgi veriri misiniz tedaviye ne zman başlanıyor bu arada bende süha beyin hastasıyım 3 ay ara verdim kızlar yardım edin lütfen ve ücretleride paylaşalımmmmmmm

elitu canım benimmm sen nasılsın
dün gülen iyi değildi inşallah yarın güzel haberlerle gelecek
dua ediyorum onun için
allahım yardımcısı olsunnnnn
dualarınızla bu gün daha iyiyim sera cım inş yarın daha iyi olucam :Saruboceq: transferi de olsam pozitif sonucu da aldığımda hele birde yavrumu kucağıma aldığımda benden mutlusu olmıcak eeee sen nasılsın canım zaman geçiyor seninde yaklaştı a.s.

dondurulmuş ebr. hakkında bilgi veriri misiniz tedaviye ne zman başlanıyor bu arada bende süha beyin hastasıyım 3 ay ara verdim kızlar yardım edin lütfen ve ücretleride paylaşalımmmmmmm

tonyacım dondurulmuş embriyo ile tedavi adetinle bir başlıyor
adetin yine 1.-2. ci günü gidiyorsun ve rahmin istenilen kalınlığa gelinceye kadar kontroller var ve estrofem kullanıyorsun yumurtalıklar baskılanıyor ki yumurtlama olmasın

canımcım sorularını tane tane yazarsan daha ayrıntılı bilgi verebilirimmmmm

ücretler şubatta 1.000 tl idi ben yaptırdığımda
şimdi bilemiyorummmm

hadi geçmiş olsunnnna.s.
maşallah daha da iyi ol inşallah
az kaldı inşallah dur bir döllensin transferin olsun o zaman daha da insan heycanlı oluyoryerimseniben
rabbim kucağına alacağın günü de göstersinnnnnnnnn:CüvCüv:
ay dur heyecanlandırma kıssssssalkisalkisalkis
daha bu gün 4. cü iğnemi olacağımmm alkisalkisalkis
şu anda heyecan yok amaaaaaaaa
günler yaklaştıkca nasıl olur bilmeeeeeeemmmmmmm:dance:

canım benımde yırmısı toplancak yırmıüçü transfer ............canım ya.....aynı olacak inş herşey ıkımızınde yolunda gıder........................inş......

canım diğer işlemleri sera anlatmış bende bu gün opu işlemi oldum en yeni ücret ödeyenim benim dondurulmuş değildi birde raporluydum 1000 tl ödedim inş yardımcı olabilmişizdir

inş canım rabbim hepimize nasip etsin :Saruboceq: heycanlandınnnn kaydirigubbakcemile3 günler geçtikçe heycan başlar merak etme

canım benımde yırmısı toplancak yırmıüçü transfer ............canım ya.....aynı olacak inş herşey ıkımızınde yolunda gıder........................inş......
canım sendemi tedavidesin ne güzel hayırlısı olsun inş:1hug: rabbim emeklerimizin yıllarca bekleyişimizin mükafatını verir inş :CüvCüv:

nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn:sm_cool:
hem yarın görüşürüz diyorsunkaydirigubbakcemile5
hemde saat kaç gelmedinnnnnn:sm_confused:

çok haklısın..:)))) ancak benim işim nedeniyle şehir dışındaydım şimdi geçmiş yazıları okumaya başladım geri kalmayayım diye..(malum ben hostesim).... ara ara böyle durumlar olabiliyor işte.:)) ama çok özledim burayı insanda alışkanlık yapıyor, herkesi merak ettim şimdi okumaya başlıyorum... görüşürüz...........

canım çok saol bilgilendirdiğin için ben şubat ayında raporlu 1.000 ytl ödedim.raporlu olduğum halde hemde şimdide dondurulmuşlar için ek bir ödeme yapmamı isteyeceklerdir heralde benim için bir sorabilirmisin ne kadar oldu.zaten aynı dr.süha bey yardımların çok saol inş.ist gelince görüşürüz...

inşallah rabbim her şeyin yolunda gitmesine izin verecek
desene aynı günlerde işlemlerimiz yapılacak
ve inşallaah aynı gün beklediğimiz o çoooook güzel haberi alacağız
allahın izniyle canım benimmmm
ayyy heyecanlandım birdennn

ayyy annem ne bileyim ben sen ordan oraya uçuyorsunnnnn
dedim bir göründü bir kaybolduuuu
oku oku da gellllll
değilmi hepimizde alışkanlık yaptı anacımmm
ne güzell değilmi zararsız alışkanlıklar ediniyoruz
faydalıııı faydalııııı

tabiki sorarım canım
sen nerden geliyorsunnnnn
çarşamba randevum var gideceğim süha beye
sonra özel mesaj kutuma adını yazarsan
en azından doktora:
''şu hastanızla görüşüyorum dondurulmuş embriyosu var transfer ücretini öğrenmek istiyor istanbula gelmeden önce'' diyeyimmm canım tonya
uzun zamandırda yoksun çokda girmiyorsunnn
nasıl ulaşacağım sanaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
inş canım rabbim hepimize nasip etsin :Saruboceq: heycanlandınnnn kaydirigubbakcemile3 günler geçtikçe heycan başlar merak etme

inşallah gülencimm
evet dur daha en az 10 gün var aşkımyaaaa
şimdiden heyecanlanırsam son gün ne yaparımmm değilmiiiiii

Canım ıstanbuldayım ama Şubatta ohss oldum Şımdı daha baŞlamadım nasıpse hazıran gıbı baŞlıyacaĞım
ıŞ yoĞunluĞundan soramamıŞtım genel olarak sorarsan sadece transfer parası dıye ne kadar olduĞunu telefonda bılgı pek vermıyorlar yÜzeysel konuŞuyorlar benım raporum vardı 1.000 ytl verdım dondurulmuŞlara.
ılaÇları kendım karŞıladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…