Hayırlı olsun tedavin. Pırıl pırıl bir tedavi sonucunda bebeklerine kavuşursun inş.
kuzeniminde ilkinde tutmadı çok üzüldü ardından hemen ikinciye başladı şimdi 5 aylık hamile bir kızı olcak.rabbim inş.saglıklı hayırlı ikiz bebiş versin de ugraşmaktan kk ya kızlar ikizler durmuyor yazarsın:))
canım tedavine başlayınca gün gün yazacağım demişsin sakın unutma biz tedavi olmayı bekleyenlerede ışık olursun
senden hep güzel haberler sonunda cennet kokulu bebişler bekliyorumz bizi habersiz bırakma
canım tedavin hayırlı olsun insallah bu son tedavin olsun 9ay sora kucagında cocuklarınla yazarsın sen hangi hastanede baslıyon tedaviye ilkide oradamıydı
Hadi hayırlısı olsun Seracım. Allahım tez zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayı da nasip eder inşallah.
tedavın hayırlı ols inş bebişin gelır .......dua ile canım
merhaba..sera96....canım tedavin hayırlı uğurlu olsun.inşaallah güzel haberlerini buradan alırrızda bizlerede moral olur.bende 14 yıllık evliyim.üçüncü denememi yaptırıcam...allah hepimizin yardımcısı olsun....
insallah yuce rabbim gonlune gore verir tedavin guzel gecer...rabbim yaninda olsun insallah!!!guzel haberini bekliyoruz
sera hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle biter tedavi sürecin ve inşallah güzel güzel de gebelik yaşarsın. :)
hadi hayırlısı arkadaşım nasip se bizlerin başına dualarım sizlerleeee
teşekkür ederim inşallah son olur çünkü kasım 1.ci,tüp şubat dondurulmuşlar mayıs 2.ci tüp çok hızlıyım değilmiiiiiiiiiii:dance:
ben bahçelievler medicana doç. dr. süha sönmez de başlıyorummm
evet ilkide onda denedim 1.cide gebelik oluştu ama sonra negatif sonuçlandı benim hatamdı şimdi olacak inşallah
Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah 1 ay sonra müjdemizi verirsin artık...:1hug:
merhabalaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlaaaaaaaaaaaarrr:sm_cool:
yarın inşallah 2.ci tüp bebek tedavime başlıyorummmmmmhihoyyyt
bu sefer allahım ne olur olsunn diye dua ediyorumm :Saruboceq:
sizlerinde duasını bekliyorummm:Saruboceq:
bu sene bizim yılımız olsun inşallah allahım dileyen isteyen bekleyen kullarının yüzünü güldürsün benimdeeeee:dance::dance:
bakalım bu sefer tedavide bir değişiklik olacakmı yoksa aynısı devammı edecek gün gün yazarımmm belki sizlerede faydası olurrrrr
iyiki varsınız hepinizi çoook seviyorummmmmmm:asigim::asigim:
bu arada ilerki sayfalardada açıkladım her arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür ettim ve sonuna kadarda edeceğim hepiniz değerlisiniz ve hepinize saygı duyuyorum
sıkmak olur mu seracım. Kız nooluyo bana bu aralar böyle iyice sulugöz oldum. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın. Rabbim şu gecenin hayrında sesimi duysun. Allahım evlat hasreti çeken, isteyen herkese, sana, bana tüm kardeşlerimize hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, uzun ömürlü, vatana-millete-ailesine hayırlı olacak evlatlar nasip etsin inşallah. Allahım tedavilerimizde kolaylık, güç-kuvvet versin. Her işimizi kolay eylesin, sabır versin bize.:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?