2.ci tüp bebeğe başlıyorum

Hayırlı olsun tedavin. Pırıl pırıl bir tedavi sonucunda bebeklerine kavuşursun inş.

ayyy ikiz mi olacak ne herkes çoğul konuşuyor :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
çok teşekkür ederimmma.s.
rabbim hayırlısını versin inşallah dileyen kerkese:Saruboceq::Saruboceq:

ecrin canım benimmmmmm teşekkür ederima.s.
inşallah olur ve ben onları emzirirken bile kk ya yazarım hiiiççççç merak etmeyin:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
sizleri bırakmam beeeeeeeeeennnnnnnkaydirigubbakcemile5

tabiiki yazcağım ben ablanız olarak önden gidiyorum
hadi sizleride bekliyorummmmkaydirigubbakcemile2
çok bekletmeyin :çok üzgünüm:
ve allahta hepimizin cennet kokulularını bir an önce versin :CüvCüv:

canım tedavin hayırlı olsun insallah bu son tedavin olsun 9ay sora kucagında cocuklarınla yazarsın sen hangi hastanede baslıyon tedaviye ilkide oradamıydı

teşekkür ederim inşallah son olur çünkü kasım 1.ci,tüp şubat dondurulmuşlar mayıs 2.ci tüp çok hızlıyım değilmiiiiiiiiiii:dance:
ben bahçelievler medicana doç. dr. süha sönmez de başlıyorummm
evet ilkide onda denedim 1.cide gebelik oluştu ama sonra negatif sonuçlandı benim hatamdı şimdi olacak inşallah

Hadi hayırlısı olsun Seracım. Allahım tez zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayı da nasip eder inşallah.

ayyy canım benimm inşallah hayırlısı:Saruboceq:
hak ediyoruz anne olmayı inşallah rabbimde uygun görür ve haziranda hepimiz hamiş haberleri ile yıkarız siteyiiiiii:sm_cool::sm_cool:

bu arada inşallah yarın görüşürüz merkezdekaydirigubbakcemile5
senin için erken gelmeye çalışacağımmmm

tedavın hayırlı ols inş bebişin gelır .......dua ile canım

sağol el muallim canım benimmm a.s.
ne olur esirgeme dualarını :Saruboceq:
bir müminin bir mümine yapacağı en hayırlısı şey onun için dua etmekmiş dualarımız bu yolda olan herkese inşallah tez zamanda versin rabbim çok bekletmesin:ecrin_bebek:

çok teşekkür ederim inşallah hayırlı olur rabbimin ol dediği zamandır bu zaman:CüvCüv:
tabiii ki biz burda her arkadaşın sevivci ile sevinip:sm_cool:
acısıyla ağlıyoruz senağlama
inşallah rabbim kaldıramayacağımız başka acılar çektirmesin :Saruboceq:
benimde 13 yıl bitiyor evliliğimde kaydirigubbakcemile
allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah:ecrin_bebek:

insallah yuce rabbim gonlune gore verir tedavin guzel gecer...rabbim yaninda olsun insallah!!!guzel haberini bekliyoruz

hollandaya sevgiler anavatan türkiyeden:sm_cool:
her ne kadar uzak olsakta sonuçta kalpler bir atıyor :asigim:
anladığım kadarıyla hamileliğinin son 6 haftasındasın :CüvCüv:
inşallah cennet kokulunu sağ sağlim kucağına alırsın :ecrin_bebek:

sera hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle biter tedavi sürecin ve inşallah güzel güzel de gebelik yaşarsın. :)

teşekkür ederima.s.
canım inşallah dediğin gibi olur :CüvCüv:
sen nasılsın bebişler nasıl:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kızlar çok teşekkür ederim dilekleriniz için
eğer fark ettiyseniz hepinize tek tek cevap yazdım ve öylede devam edeceğim sonuna kadar benim için hepiniz çok değerlisiniz hepiniz ayrı ayrı ilgiyi ve teşekkürü hak ediyorsunuz

ben evliliğimin ilk yıllarında başladım tedaviye 5 yıla yakın yoğun geçen tedavilerden sonra artık dinlenme zamanı dedim ve çok uzun bir zaman ara verdim 2001-2008 yılları arası sizlerinde yaşadığı her şeyi yaşadım ezikliği, sıkıntıları, üzüntüleri, can sıkıcı bakışları, yaralayan küçümseyen lafları hatta eşime beni boşamasını söyleyenleri bile ama yılmadım hep ayakta dik durdum bu yaşadıklarımı kimseye anlatmadım sizlerden başka etrafımdaki herkes yıkılmamı bekledi ama ben kan kustum kızılcık şerbeti içtim dedimmm
herkes şaşkınlıkla beni izledi hiççç takmıyor göründüm dahada üzerime geldiler takmadım
ama hep içimden ağladımm
insanın dostu var düşmanı var kimseye hesap vermek dert anlatmak zorunda hissetmedim kendimi taki geçen sene hazirana kadar ve
inanmayacaksınız ama bu süre zarfında eşimi bir türlü tüp bebeğe de ikna edemedim maddi sıkıntıdan değil ne yaptıysam olmaz dedi ve ben son blöfümü kullandım BOŞANALIM dedim anaaaa eşimim cevabı şu oldu
''sen delirdinmi ben senden nasıl ayrılırım tamam ne istersen o olsun'' kaydirigubbakcemile
anam bu benim daha önce niye aklıma gelmediki :uhm:
neyse sonunda kararımızı verebildik doktorumuza gittik ve sonuçlar ortada tabiki

şimdi diyeceksiniz ki bu kadın bunları niye anlatıyor
6 yıllık flört ve 13 yıllık evlilik toplamda 19 yıllık beraberlik kolay değil
belki içimizde çok yeni evli olupta bu işin içinden çıkamayanlar varsa belki biraz yadımcı olurum onlara biraz ablalık yapabilirim diye düşündüm inşallah sıkmamışımdır sizleri

ne olursa olsun aşkımla 19 yıl bitiyor ve ona hayırlı bir evlat verebilmek için elimden gelen ne ise sonuna kadar çabalayacağım yılmadan bıkmadan usanmadan sabırla şevkatle zamanımı bekleyeceğim
ve biliyorum çok yaklaştımmmmm :ecrin_bebek:

hepinize bu yolda olan her arkadaşıma saygı duyuyorum
sevgilerimle

sıkmak olur mu seracım. Kız nooluyo bana bu aralar böyle iyice sulugöz oldum. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın. Rabbim şu gecenin hayrında sesimi duysun. Allahım evlat hasreti çeken, isteyen herkese, sana, bana tüm kardeşlerimize hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, uzun ömürlü, vatana-millete-ailesine hayırlı olacak evlatlar nasip etsin inşallah. Allahım tedavilerimizde kolaylık, güç-kuvvet versin. Her işimizi kolay eylesin, sabır versin bize.:Saruboceq::Saruboceq:

canım benım seracım...........rabbım ınş bekledığının karşılığını verır...........bır arkadaşımın onuç sene sonra ıkızdı bırı oldu doğımda bırı sağlıklı sonra ben yıne doğurucam dedı dondurulmuşlarla hamıle kaldı ıkız kızları oldu çok tatlılar....bak rabbım nasıp ettı ..uç tane ...........rabbım ol dedyınce oluyo canım inş senınde çıfter olur ....yureğını ferah tut............kendıne ıyı bak ..ya ben sana ıyı dıleklerımı yazdığımda senın benı tanımadığını düşündüm....ben tedavıye başladımyazsam garıp olur dedım ama sen benı dığer topıkte yakaladın.....canım benım duam senınle......olacak ınş ..şu nazlı kıymetlı bebişin gelsın......çok nazlanıyolar.....kendıne ıyı bak............dua ile.........

canım benim yok ne hızlısı bende aynı senin gibiyim asılama yaptım olmadı iki ay sora tup bebek yaptım olmadı 4 ay sora tekrar yaptım yine olmadı tedavim gecen ay bitti simdi harıl harıl merkez arıyorum hadi artık hayırlı haber bekliyoruz tedaviye basladıgın andan transfer sonrasına kadar salat-ı tefriciye okumayı sakın unutma optum.

kızlar bide sizce ucuncuyu denemek icin nekadar bekleyeyim sabredemiyorumda ama saglık acısından beklemeliyim dimiyerimseniben

Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah 1 ay sonra müjdemizi verirsin artık...:1hug:

seracım tedavin hayırlı olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
pozitif sonuçlarla dönersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn allahım tüm isteyenlere tüm bu yoldakiler tüm olmayanlara versinnnnnnnn.....aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:ecrin_bebek:hihoyyyt:CüvCüv:sositososito:lepi::sm_cool::teytey::teytey::dance:

seracıgımm burdanda tebrık edeyım senııı a.s.

Insallah bu sefer basarıcaksın ben buna ınanıyorumm allahım emelerımızın karşılıgını verır ınsallah
hep guzel seyler dusun olurmu ınsallah düşüncelerın gibi tedavının sonucuda güzel olucakk arkadaşımm hep yanındayız bunu bil .

ayyy yanlız kaldın sen bu aralar ondan ama korkma ben varımmmm:teselli:
bak bu gün seni yanlız bırakmayacağım :1hug:
hastanede görüşürüza.s
bu arada senin yüzünden uykusuz kaldımmmmmmklava:
sabah spora gidemedimmm:dilcikar:
ama evde yaptımmmmmkaydirigubbakcemile2

amiiiiinnnnnnn inşallah tatlım dileklerin kabul olur hepimiz için:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…