2.ci tüp bebeğe başlıyorum

sağ ol hayatım yaa nasıl tanımam kaydirigubbakcemile5
ben herkesi yakından takip ediyorummmmşakkıdı
izimi belli etmedennnn:smiley-cool:
inşallah canım sağ ol iyi dileklerin için inşallah artık bekletmesin
yalvarıyorumm allaha hepimize birden versinnnn:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Sevgili Sera ve yeniden denemek için kolları sıvayan herkes,

Allah hayırlısıyla bebişini/bebişlerini mutluluk ve sağlıkla sana göndersin bu sefer inşallah. Benim de ilk denemem negatif ve ikinciye başlayabilmek için biraz daha moral tepolamaya ihtiyacım var. İyi haberlerinle benim moral kaynağım olacaksın inşallah.

teşekkür ederim sende inşallah bebişini sana vermeye vesile olacak doktoru bulman dileğiyle
salat-ı tefriciye ezberimde her an zaten okuyorum rabbim inşalah vesile eder

kızlar bide sizce ucuncuyu denemek icin nekadar bekleyeyim sabredemiyorumda ama saglık acısından beklemeliyim dimiyerimseniben

bencede bekle canım en az 6 ay kaydirigubbakcemile2
vücüdun saatini kursun alkisalkisalkis
kendini temizlesin alkisalkisalkis
sonra yeni den başlaaaaaaa:ecrin_bebek:
allahım tez zamanda versin inşallah

Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah 1 ay sonra müjdemizi verirsin artık...:1hug:

günayyyyyyyyyyy ta bakülerden geldin canım aldın bebişini inşallah sıra bizlerdee:CüvCüv:
meleğin nasıl üzmüyor değilmi seniiiiiikaydirigubbakcemile2

bu ara kendi derdime düştüm pek takip edemedim ama en son kanaman kesilmişti bebişin seninleydi iyisiniz inşallah:Saruboceq:

kız toprağımmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz:CüvCüv:
çiçekler açtı sıcaklar bastı değilmiiiiiiiiiiiiiiiii adanadaaaaaaahihoyyyt
çok özledim ben yaaaaaaa adanayııııııı:çok üzgünüm:
bana ne bende gelmek istiyorummmmmmm

teşekkür ederim canım benim gerçekten senin iraden ve azmin beni inanılmaz motive ediyor her defasında seda yaptıysa bende yapabilirim diyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırım alırız hep beraber sağ olun biliyorum yanımdasınız

sen biraz olsun rahatlaya bildinmi canımmm

herada canım benim acıların en büyük ilacı zaman:teselli:
hepimiz farkındayız elimizden geleni yaptık ama yaradan vakti zamanı gelmedi dedi bize:ecrin_bebek:
sabır istedi kulundan ve sabırla bekliyoruz yerimseniben
mükafatımızı elbette verecek
yeterki sağlığımız el versin ve yeniden başlamak için azmimiz olsun
en kısa zamanda rabbim hepimize birden versinnnnn:CüvCüv:

sera canım hayırlısı olsun inş tedavi sürecin su gibi akıp geçsin sıkıntısız güzel haberlerini alırız inş:CüvCüv: kızzzzzzzz sen ne kadar pozitif birisin ben duygularımı yazamıyorum fakat her yazılanı okumaya çalışıyorum sevinçli haberlerde o kadar çok mutlu oluyorumki üzücü yazılardaada hıçkıra hıçkıra ağlıyorum senağlama neyse çok uzatmıyayım şimdi hast olman lazım inş güzel haberle gelirsin başladığın protokolü ve bir sonraki randevu gününü yazmanı bekliyorum seninle tanışmayı çok isterim canım :1hug:

evt cnm bugun ıyıyım toparlandım işede basladım sen hayırlısıyla hamıs kal peşindende ben geliyorummmmm

ablacım canım hayırlı olsun ben +2 dualarımızla arkandayız inşallah rabbim yüzünü bu kez güldürür seni çok seviyoruz ve bebişlerimle kocamaaaaaan öpüyoruz çok çok güzel haberlerini bekliyoruz allahım yardımcın olsun güzel ablam

tedavin hayırlı olsuuuuuunnnnn.sonucun pozif olsuuuunnn.iki kucağında birer bebekle dolsun inşalahhhhhhhh

canım zaten seni burda görmeden çok sevmiştim. Görünce daha çok kanım ısındı. Ama bak üzüldüm şimdi uyutmadım seni spora da gidememişsin. Ama bacım ben ne biliyim senin uyku düzenini çenem biraz fazla düştü gerçi ama. Allah razı olsun kafamdaki pürüzler gitti. Bilgilerinle aydınlattın beni. :1hug:

eeee sen geldin sera nerde kaldı :))
çok merak ettimm ablamı çok
bu arada ne güzel aynı şehirdesiniz tanıştınız sizin adınıza çok mutlu oldum
her ikiniz içinde hayırlısı olsun dualarım sizlerle Rabbim bekleyen dileyen isteyen herkeze ana baba olmayı nasip etsinn

hım anlaşıldı ....hafıye bulundu..............yakaladım ..........
canım guzel duaların için sağol....amın amın.......yurekten amın.....bebişin gelsın inş canım

evet başladımm allahın izniyleeeee ayrıntıların cevaplardan sonra yazacağım
biz bu gün elitu ile tanıştık çok sevdimmmm onu çok masummmmmmmmm:1hug:
inşallah seninlede tanışırızzzzzzzz,kaydirigubbakcemile5

evt cnm bugun ıyıyım toparlandım işede basladım sen hayırlısıyla hamıs kal peşindende ben geliyorummmmm

çok sevindim iyi olmana işe de başlamışsın kafanı dağıtır canımmmmmm
tabi gelin hepiniz birden bu dünyada bir bizim bebişerimize mi yer yok:CüvCüv:
inşallah rabbim hepimize birden versinnnnnnnnnnnnn

çok sevindim iyi olmana işe de başlamışsın kafanı dağıtır canımmmmmm
tabi gelin hepiniz birden bu dünyada bir bizim bebişerimize mi yer yok:CüvCüv:
inşallah rabbim hepimize birden versinnnnnnnnnnnnn

neler yaptın bugunnn ay ben cok heycanlandım valla allahım ıns yardımcın olurrrr ınsallah yuzunu guldurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…