2.ci tüp bebeğe başlıyorum

şimdiden hayırlı olsun canımmmm
inşallah ohss olmaz sın çünkü şu anda aynı tehlike altındayımmm
bebişlerime bir şey olmasında ben razıyım her şeye

bence bekle canım sağlıklı gelişmelerine devam edenler kalana kadar embriyolar için sana kesin sayı veremezler az kalmış sık dişiniii

seracım transferin hayırlı uğurlu olsun insallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur.seni bırakmaz.protein önemli hergün 100 gr protein ye mutlaka.sakın stres yapmakaydirigubbakcemile5

sağol canım umarım sende olmazsın şu ohss denen gıcık şeyden:)
allahın izniyle bebişlerinde sağlıkla kucağına gelir
doktor bana bir iki gün içinde şikayetin olursa bizi ara dedi
dün hiç bi şikayetim yoktu çok rahattım bugünde öyle inşallah ikimizde olmayız tatlım yaaaaaaaaa

Canım merak etmez olur muyuz. Şahsen ben herkesi takip etmeye çalışıyorum. Msj ları tek tek okuyorum. Senden haber gelmesini bekliyorum. Belki geçmişi okuyamazsın diye. Moralini yüksek tut canım. İnşallah bebişlerin seninledir. 2.testi mutlaka yaptır.

zuzu tekrar dan hayırlı olsun canım. İnşallah herşey yolunda gider.

klinikten aradılar 20 tane işlem görmüş yumurtalarımın 11 i istenilen düzeydeymiş:)
Maşallah canım. Hadi gözün aydın.

tonya sana özelden msj atmıştım. Okudun mu????

Bu arada kızlar hastaneden yeni geldim. Yarın hayırlısıyla gonal-f iğnelere başlıyorum. İnşallah herşey yolunda gider. Allah hepimizin yüzünü güldürsün, emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.

seracım sana da acil şifalar diliyorum. OHS midir nedir. İnşallah herşey yolunda gider. Bebişlerin sıkı sıkı tutunur sana. Allah yardımcımız olsun.:Saruboceq:

teşekkür ederim canım inşallah dün gece den sonra benimleler bebişler
yürüyüşlerimi tam yapıyorum evin içinde
allahım meleklerimi bana bağışlasın inşallah
canım nasılsın benım bebışlerde benımleee..imnşş bızı bırakmazlar canımm inşşşşşşşşşşşş...............kendıne ıyı basakkkkkkkkkkkkkkkkk

elitu canım iyi dileğin için sağol fakat sanmıyorum bebişlerim tutunamadı neyse canım inş siz başarırsınız sera ve el muallim sizin içinde geçerli bekleyen isteyen herkes inş emeklerinin karşılığını alır ben alamadım yolun sonuna geldim tekrar ne zaman deneyebilirim hiç bir fikrim yok mucize gerekli artık benim için

canım gulen............böle soleme sakın umut kesme canım...................rabbım yar ve yardımvcııınn olssssssss...................çok sağol canım ........dualarımm senınleeeee...........

canımmm çok üzüldüm,ama neden böyle söylüyorsunn:çok üzgünüm:,kaçıncı denemizdi?Sabırla mücadele etmek lazım,imkanınız varsa hiç üzülmeden,hiç stres yapmadan yeniden deneyin,hhiiç ümitsizliğe kapılmayın.Bak ben de ilk denememde başarısız olmuştum,sonra bana doktorum 3 ay ara ver demesine rağmen ben bu çocuklara ne zaman kavuşursam o zaman iyi olacağım dedim;hiç yaşanmamış gibi düşünüp hemen bir sonraki ay tekrar denedim.Rabbim sizleri de yavrularınıza kavuştursun.Hiç üzülmeyin, tekrar, tekrar..

gülencim canım her şeyde mutlaka bir hayır vardır. Umudunu kaybetme sakın. Öyle olsa bile, belki kendiliğinden gelecek. Allah yardımcın olsun canım. Allah büyük. Elbet biz de kavuşacağız yavrularımıza.

seracımmmmmmmmmmmmmmmm....
nasılsın ...............nası gıdıyoo yatıyomusun hala canımmmmmmmmmmmmmmm

çünkü bende senin gibi ne zaman bebeğime kavuşurum o zaman mutlu olurum diyordum 1 yılda 4 tedavi üst üste birde öncesi var geçen tam 12 yıl ümitsizliğim işte bu yüzden senin bebişin bekletmemiş gelmiş rabbim sağlık uzun ömür versin inş bana çok dua et canım bebeklerinle birlikte doğumunda çünkü vazgeçmedim bebeğimden olacak fakat nasıl ne zaman bunu bilmiyorum işte senağlama

sera nerelerde..................sedacım sen nasılsın....herkese rabbım kolaylık versın.........

canım gulen ...rabbım senı hıç ummadğın bı zaman kavuştursınn.....inşşşşş................

inş canım kavuşuruz bir gün elbet sen ne yaptın başladınmı iğnelere

canım.....inş .... dereı çeken bılır ya.....çok zor anlıyorum senı....ama rabbımm bı çıkış bı guzellık ınş verecek hep dualarımdasınız.................inşşşşşşşşş burda bırbırımıze yaptığımız guzel dualarla berabeerız...........pozıtıf enerjıyle...........guçlu canım...........rabbım vereck ınş mutlu olacaksınn....dua ileeııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…