herkese merhaba benimde dün yumurta toplamam oldu 25 yumurta toplandı,
ama doktorum ohss durumu olabilir buyüzden korunma amaçlı bir dahaki aya transfer yapıcaz dedi
şu an merkezden haber bekliyorum döllenen yumurta sayısı için ama çok merak ediyorum ben arasam noldu diye olurmu acaba yaaaaaaaaaaaaaaaaa
şimdiden hayırlı olsun canımmmm
inşallah ohss olmaz sın çünkü şu anda aynı tehlike altındayımmm
bebişlerime bir şey olmasında ben razıyım her şeye
bence bekle canım sağlıklı gelişmelerine devam edenler kalana kadar embriyolar için sana kesin sayı veremezler az kalmış sık dişiniii
Canım merak etmez olur muyuz. Şahsen ben herkesi takip etmeye çalışıyorum. Msj ları tek tek okuyorum. Senden haber gelmesini bekliyorum. Belki geçmişi okuyamazsın diye. Moralini yüksek tut canım. İnşallah bebişlerin seninledir. 2.testi mutlaka yaptır.canım beni merak eden bir tek sensin galiba senağlama sonuç ne bende bilmiyorum gebelik çıktı fakat değer çok düşük dış gebelik olmasından şüpheleniyor testi tekrarlamam gerekiyordu bu gün ben adet oldum dr aradım testi yaptır yinede dedi 0 olduğunu görelim yarın tekrar yaptırıcam böyle bir şeyle ilk kez karşılaştım yaşadığım ne bilmiyorum kafam karma karışık çok üzgünüm senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
zuzu tekrar dan hayırlı olsun canım. İnşallah herşey yolunda gider.herkese merhaba benimde dün yumurta toplamam oldu 25 yumurta toplandı,
ama doktorum ohss durumu olabilir buyüzden korunma amaçlı bir dahaki aya transfer yapıcaz dedi
şu an merkezden haber bekliyorum döllenen yumurta sayısı için ama çok merak ediyorum ben arasam noldu diye olurmu acaba yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Maşallah canım. Hadi gözün aydın.klinikten aradılar 20 tane işlem görmüş yumurtalarımın 11 i istenilen düzeydeymiş:)
canım nasılsın benım bebışlerde benımleee..imnşş bızı bırakmazlar canımm inşşşşşşşşşşşş...............kendıne ıyı basakkkkkkkkkkkkkkkkkteşekkür ederim canım inşallah dün gece den sonra benimleler bebişler
yürüyüşlerimi tam yapıyorum evin içinde
allahım meleklerimi bana bağışlasın inşallah
elitu canım iyi dileğin için sağol fakat sanmıyorum bebişlerim tutunamadı neyse canım inş siz başarırsınız sera ve el muallim sizin içinde geçerli bekleyen isteyen herkes inş emeklerinin karşılığını alır ben alamadım yolun sonuna geldim tekrar ne zaman deneyebilirim hiç bir fikrim yok mucize gerekli artık benim için
çünkü bende senin gibi ne zaman bebeğime kavuşurum o zaman mutlu olurum diyordum 1 yılda 4 tedavi üst üste birde öncesi var geçen tam 12 yıl ümitsizliğim işte bu yüzden senin bebişin bekletmemiş gelmiş rabbim sağlık uzun ömür versin inş bana çok dua et canım bebeklerinle birlikte doğumunda çünkü vazgeçmedim bebeğimden olacak fakat nasıl ne zaman bunu bilmiyorum işte senağlamacanımmm çok üzüldüm,ama neden böyle söylüyorsunn:çok üzgünüm:,kaçıncı denemizdi?Sabırla mücadele etmek lazım,imkanınız varsa hiç üzülmeden,hiç stres yapmadan yeniden deneyin,hhiiç ümitsizliğe kapılmayın.Bak ben de ilk denememde başarısız olmuştum,sonra bana doktorum 3 ay ara ver demesine rağmen ben bu çocuklara ne zaman kavuşursam o zaman iyi olacağım dedim;hiç yaşanmamış gibi düşünüp hemen bir sonraki ay tekrar denedim.Rabbim sizleri de yavrularınıza kavuştursun.Hiç üzülmeyin, tekrar, tekrar..
inş canım kavuşuruz bir gün elbet sen ne yaptın başladınmı iğneleregülencim canım her şeyde mutlaka bir hayır vardır. Umudunu kaybetme sakın. Öyle olsa bile, belki kendiliğinden gelecek. Allah yardımcın olsun canım. Allah büyük. Elbet biz de kavuşacağız yavrularımıza.
inşş canım bebişlerin seninleyken bol dua et benim için bizler için kimin duası kabul olcak bilinmez kendine ve bebişlerine iyi bak canım :1hug:canım gulen ...rabbım senı hıç ummadğın bı zaman kavuştursınn.....inşşşşş................
sera nerelerde..................sedacım sen nasılsın....herkese rabbım kolaylık versın.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?