allah razı olsun canımmseracım transferin hayırlı uğurlu olsun insallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur.seni bırakmaz.protein önemli hergün 100 gr protein ye mutlaka.sakın stres yapmakaydirigubbakcemile5
kıyısından döndüm inşallah iğnelerede başladım bir sorun çıkmaz inşallahsağol canım umarım sende olmazsın şu ohss denen gıcık şeyden:)
allahın izniyle bebişlerinde sağlıkla kucağına gelir
doktor bana bir iki gün içinde şikayetin olursa bizi ara dedi
dün hiç bi şikayetim yoktu çok rahattım bugünde öyle inşallah ikimizde olmayız tatlım yaaaaaaaaa
maşallah allahım bağışlasın sana bebiş olarak o yumoşlarıııııklinikten aradılar 20 tane işlem görmüş yumurtalarımın 11 i istenilen düzeydeymiş:)
elitu canım iyi dileğin için sağol fakat sanmıyorum bebişlerim tutunamadı neyse canım inş siz başarırsınız sera ve el muallim sizin içinde geçerli bekleyen isteyen herkes inş emeklerinin karşılığını alır ben alamadım yolun sonuna geldim tekrar ne zaman deneyebilirim hiç bir fikrim yok mucize gerekli artık benim için
Canım senı çok merak edıyorummmm aklım hep sende nasılsınnn??????
bu gün geldimmm ama hemen çıkıyorummmsera nerelerde..................sedacım sen nasılsın....herkese rabbım kolaylık versın.........
nasılsınız kızlar muallimem nasılsın nasıl gidiyor
inşallah pinkcimmm dediğin gibi olur hepimiz hamiş oluruz ve senide bekliyoruzŞeniz hayırlısıyla hamiş olucaksın arkandanda bizler gelicez inşş
Selam kızlar. Ben az önce ilk iğnemi vurdum. gonal-f. Fakat o kadar zorlandım ki anlatamam. Aşılamada iğnelerimi çok rahat vuruyordum. Ama o zaman büyük iğneyle ilacı çekiyordum. Sonra ince iğnenin ucuyla değiştirip çok kolay oluyordu. Şimdi içindeki iğnenin ucu sabit ya, ilacı çektim. 3 ayrı yere batırdım ama iğne bir türlü deriye girmedi. Daha sonra şişeye geri boşaltıp, eşim başka iğneyle tekrar çekti vurdum. Çıkarırken de çok zor çıktı iğne. Hatta ilaçtan da 1 damla geri çıktı. Napcam ben böyle. canım da çok acıyo. Sizde bu tip bişey oldu mu? ya da siz nasıl oluyorsunuz. Panik oldum ben iyice.:uhm:
seracım
burada senin hayırlı haberlerini bekliyorum....
dua ediyorum........
bana da moral olacaksın.........
(buarada bende rahim filmi çektirdim sol tüp yok, sağda film sırasında açılmış ama yapışık gibi.. 10 gün sonra adetim başlıyor ve tüpe başlıyorum)Süha doktor öyle istedi...
inşallah sen mutlu haberini aldığında bana da o heyacan gelecek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?