• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.ci tüp bebeğe başlıyorum

canımmm pınkımmm....evdeyımm artıkk beklıyorumm canım.....bakalımmm hayırlısıı inşşş
sen nasılsınn......ne yaptınn başla inşş..rabbım kuka sana ve parıse kısa zamanda çıfter versın dılerımm....paruıs geçen evleatlık ksmına yazmış ozledım kımse yok burda dıyee...ozedım bende....kendıne ıyı ba kkcanımmm

Selam kızlar. Ben az önce ilk iğnemi vurdum. gonal-f. Fakat o kadar zorlandım ki anlatamam. Aşılamada iğnelerimi çok rahat vuruyordum. Ama o zaman büyük iğneyle ilacı çekiyordum. Sonra ince iğnenin ucuyla değiştirip çok kolay oluyordu. Şimdi içindeki iğnenin ucu sabit ya, ilacı çektim. 3 ayrı yere batırdım ama iğne bir türlü deriye girmedi. Daha sonra şişeye geri boşaltıp, eşim başka iğneyle tekrar çekti vurdum. Çıkarırken de çok zor çıktı iğne. Hatta ilaçtan da 1 damla geri çıktı. Napcam ben böyle. canım da çok acıyo. Sizde bu tip bişey oldu mu? ya da siz nasıl oluyorsunuz. Panik oldum ben iyice.:uhm:

elıtı canım nıye çok zorlansdıınn..hemşıre sana ıyı tarıf ettımı bı daha sor canım....

anlattı ama iğnelerde mi var problem anlayamadım ki. Derime çok zor girdi iğne. Çıkarken de öyle tabi.

ole olmamalı canım ya ...bı sor yıne sen....canın yanarsa bole zorr.....kıyamam zaten çok var ığmnee.....

Kızlar az önce hemşireyle konuştum. Hala iğne yerleri acıyor. 4.cüde vurabildiğim için, ilk iğnemde 4 iğne izi var. Hemşire o iğnelerin ucu sert olabilir dedi. Eczaneden insülin iğnesi alıp onunla da vurabilirsin, dedi ama bakalım. Bugün 1 kez daha deneyim olmazsa yarın alırım eczaneden.

bende beklemdeyım ve her sabah yıne iğne varr...kalçamın her yerı ağrıyoo iğne çok yaglı...on var daha...ama ne yapalım sabır ..............inş sonuçlarımız ıyı olur arkadaşlar..................
sera nerde bılen varmı merakkkk edıyorummmmmmmmmmmmm
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrr

serayla çarş. günü galiba hastanede karşılaştık. Kontrole gelmişti. Şimdi OHSS ye önlem olarak iğne kullanıyor. Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah

canım ya o da beklmedeydı........nasıl ohss mu olduu....nası ya.........inş ıyıdırr.....rabbım yardımcısı ol onun ve cumlemızınnnn................

erken önlem alındı diye biliyorum. Şuan iğne kullanıyor. ınşallah Allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz. Yüzümüz güler.

ıyiyim Allaha şükür. Bakalım işte Heyecanla bekliyorum. Daha bana çok var. En son benim aranızda. ınşallah herşey çok güzel olacak.

hayır ya benım.....sen salı transfer olmadınmı ben çarşamba olgdumm bugun benım ıkıncı gunummmm

inş canım hepımız guzel sonuçlar alıcazzzz..........benım kasıklarımm ağrıyoo yaaaa

hayır ya benım.....sen salı transfer olmadınmı ben çarşamba olgdumm bugun benım ıkıncı gunummmm

inş canım hepımız guzel sonuçlar alıcazzzz..........benım kasıklarımm ağrıyoo yaaaa

Canım benim adetimin dün 3.günü idi. İğne kullanmaya yeni başladım ya. İnşallah mutlu çok mutlu olacağımız günler yakındır. Hepp beraber hamiş oluruz inşallah ve ard arda pıtır pıtır doğum yaparız hayırlısıylasırnaşık şeysositososito

canım ya nıye ben yanlışş bılıyomm ......karıstırdımm....ama ols inş sende bıu kervana katılcann er veya geçç............nasılsa hazırann sonu...bellı olurrr...............kendıne ıy bakkk canımm

Back