2 bebekle baba evi

Yok be, gel diyecekler, konu sahibi de pıtı pıtı gidecek.

Hayatta herkesin başına her şey gelebilir,büyük konuşmayın bence. Çuvalla paranız birikiminiz de olsa lohusayken evden atılmak farklı bir şey.
katılmıyorum,
yukarıda da yazdım kocası denen dağ ayısı bir günde hale gelmemiştir.
50 günlük bebeği emziren kadına tokat atmak öyle böyle bir karaktersizlik değil çünkü.
konu sahibi bunu biliyordu yıllardır bu adamla birlikte.
buna rağmen ikinci çocuğu yapması tamamen onun tercihi.

Büyük kizimi 2 3 günde bir ariyor, küçügüde ona soruyo bugun bana mesaj atti kucugude gorucem diye gördü kapattim. Eline mahkeme kagidi gidecek ptesi ulasmis olur muhtemelen, cok agir da olsa kabullenmeye basladim. Bi sekilde su akip yolunu bulacak. Elestiren herkeste son derece hakli, arayarak en buyuk hatayi ben ettim ki babasini da ciğneyememistim ama babasi bugun aradi beni, aglayacakti nerdeyse elimden hicbisey gelmiyo kizim ben başedemiyorum bunlarla diye.. ayrica annesine hakaret davasida açacagim yarin avukatla yüzyüze bu konuyuda konusacagiz. Yardimci olan dualarina ekleyen herkese cok tesekkürler..

Konu sahibi şimdiden çocukların ergenliklerini düşünme.
Hep şartlar böyle kalmayacak ki..
o evde hep 7 kişi kalmayacaksınız..
Ya da o çocuklar hep böyle bebek kalmayacak.
Zamanla her şey oturur yerine.
Siz şuan ne yapabilirsiniz ona bakın.
Aşama aşama gitmeye çalışın.
Kendinizi suçlamayın ben diklendim ettim diye lohusa psikolojisi çok farklı karşınızdaki kişiler insan değil sadece..
Evet sizin durumunuzda değilim lohusayken evden atılmadım ama bir tanıdığım var o atılmış yıllar öncesinde baba evine bırakılmış.
Sonra o ailenin başına öyle şeyler gelmiş ki.
Ama kadın komşumuzdu ve çok mutlu bir hayatı vardı.

Ben kadının tercihinden bahsetmiyorum ama,sizin büyük konuşmanızdan bahsediyorum. Dikkatimi çekti çünkü.”ben kapıya konulmam,konulmadım”demek çok çok tehlikeli bir şekilde büyük konuşmak çünkü. Daha yaşıyorsunuz,hikayeniz bitmedi. Yoksa hepimiz biliyoruz konudaki adamın bir günde bu hale gelmeyeceğini,o kadar zeka buradaki tüm kadınlarda var,sadece siz fark etmediniz yani. Ben olsam korkarım böyle fütursuzca bir başkasının durumunu eleştirmekten. Çocuk sahibi olmayabilirsiniz,ama hasta olup da kapının önüne de konulabilirsiniz öyle değil mi? Bazen yaptığımız planlar işe yaramaz,hayattaki her şeyimizi de öngöremeyebiliriz. Siz konu sahibini bir kenara bırakıp büyük konuşmayın bence,nacizane tavsiyem.

hasta olup kapıya konmak ile bu konunun bir bağı olduğunu düşünmüyorum.
her konuda büyük konuşmam büyük konuştuğum konular vardır bu da onlardan biri.
tavsiyeniz için teşekkürler ama istemediğim sürece verilen tavsiyelerin hiçbir zaman bir etkisi görmedim, gören olduğunu da sanmıyorum.
iyi forumlar

Yok uzun uzun söylemişsiniz yaptığınız planlamalardan bahsetmişsiniz,çocuk sahibi olmamaktan bahsetmişsiniz de ondan söyledim. Siz çocukla kapının önüne konmazsınız da hasta olunca konulursunuz yani. Gayet de arada bir bağ var. Çünkü büyük konuşanların başına gelir böyle şeyler. Yapıp yapmamak sizin elinizde elbette,konu sahibine faydası olmayacak şekilde de kınamak bir işe yaramayacak,kadın halihazırda doğurduğu iki çocuğu geldiği yere gönderemeyeceğine göre.

hanımefendi ile bir ton konusuldu , üzerine kv aramis özür dilemiş , o yapılmamıştı yapilmayabilirdi ama konu sahibinin kafa yapısı yüzünden yaptı.Konusup şimdi neler yapabilirsin tavsiyeleri ise yarasaydi sanırım kb arayip özür dilemezdi.
bunları daha önce yazdım.
Ben büyük konusulanin başa geldigine inanmıyorum.Su ana kadar hiç yaşamadım , yaşarsam fikrimi değiştiririm.
Bu dağ ayisindan cocuk sahibi olmak bir tercih ama hasta olmak tercih değil böyle bı nüans farkı var arada.
Konu sahibini kinamaktan ziyade maalesef kadının bu kadar güçsüz hissetmesine karşı kibar olamıyorum, bu size göre benim yanlışım olabilir her şeyi doğru yapmak zorunda degiliz.
Ama ben konu sahibine yanlışlarını söyleme taraftarıyım , kendini ne konuma sokmuş farkına varamiyor bence, şu an tek aradığı konfor.
konfor elbette çok ama çok değerli ama şu güne zaten bu konforunu hep en öne koyduğu için gelmiş.

Olabilir bu yanlışlarıyla doğrularıyla bu kadının hayatı. Tasvip etmek zorunda değiliz,beğenmek zorunda da değiliz. Onunla aynı duruma düştüğümüzde onun yaptıklarını yapmak zorunda da değiliz. Zaten bu platform biraz da bu işe yarıyor bence. Başkalarının hatalarını da görüyoruz,benzer şeyler yaşarsak ne yaparız onu da analiz etmiş oluyoruz. Gönül ister ki kimse kötü şeyler yaşamasın,kimse zor durumda kalmasın. Siz de yaşamayın bunları veya bir benzerini,fikriniz de değişmesin.

Bu arkadaşta yaşayarak, yeri gelince tükürdüğünü yalayarak öğrenecek kimlerin başına neler neler geliyor, Allah korusun.

Annesinin hakaretini nasıl ispatlayacaksın
Gelişmelere çok sevindim bu arada
O adam paşa paşa sana dönme çabalarına girecek bak da gör

Annesinin hakaretini nasıl ispatlayacaksın
Gelişmelere çok sevindim bu arada
O adam paşa paşa sana dönme çabalarına girecek bak da gör
Malesef bi hatamda orada var cunku asla o sekilde konusacagi aklima gelmezdi, ses kaydi almayida o sebeple düşünmedim, avukat her halukarda daha lohusayken, annesi benim evimdeyken evden kovuldugum icin zaten hakimin vicdani olarakta karar verecegini öngördügünü soyledi. Akli basinda bir anne buna zaten müsade etmezdi degil mi diye de ekledi.
Ayrica ogluna inkar etmis oyle seyler söylemedim diye kendi mesaji yok ama benim ogluyla mesajlarin duruyor annen boyle boyle soyledi yazdim, o da az bile söylemiş yazdi. Bunlarin hepsini dosyaya ekleyecegiz..

Ayrica ben bu yola girdikten sonra, hic sanmam ama kapimda da yatsa geri dönmek diye bisey yok, cunku 10 gündür 2 küçük cocukla ne yaşadigimi bir ben biliyorum..

Söylediklerinizde haklılık payı olmakla birlikte her doğru her zaman her yerde söylenmez demek istiyorum size. Bu ne öfke bi sakin olun karşınızdaki kişinin halinden anlamaya çalışın, bi kişinin duygularını anlamaya çalışmak için ille aynı şeyleri yaşıyor veya yaşayacak olmak gerekmez. Tamam iyi siz yaşamayın inşallah zaten de yorumlarınızın şu an bi faydası yok gibi. Konu sahibi yeterince üzgün

Bu konuyu takipteyim kaç gündür, gerçekten içimde hissediyorum konu sahibi yaşadığınızi. Zaten iki küçük çocuk, lohusalık yeterince zorken, bunları yaşamış olmak çok çok zor.
Belki kafanızda o anı evirip çeviriyorsunuz, kendinizi suçluyorsunuz, onu demeseydim, sussaydim diye, belki en son mutlu anınızı düşünüyorsunuz, nasıl bu hale geldik diye düşünüyorsunuz. Bunların hepsi çok normal.
Dini konu yasak biliyorum ama ben bir çocuğun anne babasının kim olacağının hep belli olduğunu ve bir şekilde nasip olduğunu düşünüyorum. O yüzden inançlı bir insansanız neden 2. Çocuk falan diyenlere aldırış etmeyin.

Evet geri dönmek çok zor ama yatacak kapında , o günleri göreceksin

Kaçırdım mı yazmış mıydın ? Avukatı nerden nasıl buldun ?

öfkeli değilim , defalarca defalarca aynı şeylere cevap verdim
madem yazdıklarım faydasız alintilayip daha çok yazmama sebebiyet vermeyin.

Erkek kardeşinizin odasına geçme şansınız yokmu? Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm Rabbim tez vakitte hayırlısı ile gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…