2 bebekle baba evi

Kocayı boşamak için neden dişli bı avukata ihtiyaç olsun onu anlamadım ayrıca devler avukat talep ettiginde veriyor zaten.Nafaka hakkı olan bişi darp raporu ve gece evden çıktığını ispatlayan bı otobüs bileti de gayet herşeyi ortaya çıkartır zaten ama dediğim gibi konu sahibi boşanmak değil barışmak istiyor karşı taraf da hamle gostermedikce kendisi busefer kayinvalideyi aramış baktiki onlarda bu evliligi bitirmek istiyor şimdi bu durumda siz olsanız bukadar hakaret yerseniz belediyenin yardımını arastirirdiniz yoksa boşanma davası için adım atıp haklarınızı mi talep ederdiniz

Konu sahibinin asla boşanmaya niyeti yok zaten daha ilk mesajdan belliydi ,koca ve kaynana da onun bu duruşunu bildikleri için rahatca borularini öttüruyorlar,bekledi bekledi ve yaptığı hamleye bak ,kaynanadan özür dilemek.Madem özür dileyecektin, madem kocan olmadan onun imkanları olmadan hayattan vazgeçiyorsun o zaman ona cevap vermeden suratına tükürünce yarabbi şükür diyip oturacaksin.Ha sen zaten oturuyordun pardon adam seni tehditle zorla kovdu.Yemin ediyorum boyle ne yaptigi belli olmayanlar buraya yazıyor, bizi dert sahibi ediyorlar sonra gene kendi bildiklerini okuyorlar.La havle çekiyorum ya

Çok sağolun muhakkak bilgilendirecegim
Böyle yardımları araştırmaktan önce bosanma davası açıp nafakanizi alın. Basvursaniz da yardım falan vermezler memur esiniz var ve hala hukukî olarak evlisiniz. Size ve çocuklara bakmakla yükümlü olan o. Kocam beni eve çağırana kadar yardım alayım gibi bir düşünceyle bunları arastirmayin bos yere olmaz

Valla bu halde koca evine dönülmez adam neler etmiş sana anasıyla, bir şekilde dişini sıkacaksın toparlanıp iş bulacaksın ve o adamı boşayacaksın başka çaresi yok ...

Ohh ne güzel annesini de arayıp g.tlerini iyice arşa çıkarmışsınız.

Diyorsunuz ki "işte aradım özür dilerim ki ilerde torununu görecek yüzü olsun" ne alaka? Bunı düşünmek size mi düştü. Daha kaç gün oldu evden çıkalı? Bunları şimdiden düşünmek neden? Mantıklı değil. Hareketin anlamı "beni affedin" ki o da geri tepmiş

Kizlar az sakin ya, kadin biri 50 günlük 2 bebekle sokaga atildi üstelik lohusayken. Bi yerine koyun kendinizi, salonda, oturma 9dasinda, ayak altinda 2 cocuguyla yasamaya çalışıyor. Ben hic cocugum yokken bosnadim 6 ay kendime gelemedim, degil bi lohusayken. Sanki kafeste kus gibi cirpiniyo kadin, azicik halden anlayin. Evet hata yapti arayip, ama sizce saglikli dusunuyo mu? Olani olmamisa döndürmeye, kendince kurtarmaya çalışıyor, sikintisini, bunaltisini, karanligini ben burdan hissettim ya, ustene bi de lohusa hormonlari. Ben lohusayken kamciyi duvarda saklatiyodum sinirimden, stresimden, bu kadin bi de bunlari yasiyo, azicik sakin yaklasin nolur.

hocam sağlıklı düşündugunde de bu dağ ayisindan iki tane çocuk yapmış ?
sizce bu adam bir günde mi bu hale geldi tabiiki hayır.

hocam sağlıklı düşündugunde de bu dağ ayisindan iki tane çocuk yapmış ?
sizce bu adam bir günde mi bu hale geldi tabiiki hayır.
Yavrum evladim sen hic lohusayken evden atildin mi? Gecmisi didkleyip vay efendim niye bu herife cocuk yaptin demenin ne faydasi var? Faydamız anca telkinle, varsa resmi yardım adresiyle olur.

Yavrum evladim sen hic lohusayken evden atildin mi? Gecmisi didkleyip vay efendim niye bu herife cocuk yaptin demenin ne faydasi var? Faydamız anca telkinle, varsa resmi yardım adresiyle olur.
atilmadim atilacagimi da sanmam çünkü ben herhangi bir işim kişisel birikimim ve kendime güvenim olmadan çocuk sahibi olmam/olmadım.Konu sahibi bunların hiçbirini umursamadan birde canavar olan kocasından 2 tane çocuk yapmış.
Kararlarimiz karakterimizin bir yansıması değil mi ?
konu geçmiş değil;konu ,konu sahibinin hayatı yaşayış tarzı.Ve bundan sonrada farklı olmayacak. Herkes bunu biliyor kocası da kaynanası da hatta kendi ailesi de.
O yüzden herkes bu kadar umursamaz.

Kesinlikle haklısın. Ama o pis kadını aramasına çok bozuldum. Düşünsene ego okşanmasını...

Biz de o yuzden bu kadar üzülüyoruz, o yuzden bu kadar kızdık kocasına ve kaynanasina.Yardimci olmak için 100 tane yol gösterdik, ama o tavsiyelere asla kulak vermiyor ,duruyor duruyor 7 kişiyiz.Yahu bu mu derdin.Evet cok zor durumda ama bu kafayla daha cokkkk zor durumlara düşer, kendi düşen ağlamasın.

Ve bu konu sahibi kocasi kendisini geri alırsa anında dönecek ve koca yaparsa daha cokkk çocuk yapacak.Adam ve kaynana burnunu sürtüyorlar geri alırlar, bu kıvama gelmiş her seye eyvallah eden kadini bırakmazlar merak etmesin.

Çocuklar o yaşlarda her yere çok çabuk adapte oluyorlar. O üzülüyor, baba istiyor diye dönmeye kalkmayın sakın!

Ailenizin evine sığamamanız şu an çok normal. Alışmaya çalışmaktan ve o adama karşı sağlam durup had bildirmekten başka yolunuz yok. İnşallah kolaylıkla acı günleriniz mutlu günler getirir size.

Peki aglamasin, biz de hep beraber oh mustehak sana diye soylenelim

Ablacim, demek ki sen sanslisin, duzgun ve seni seven ailen, egitimin, belki kariyerin, belki maddi imkanlarin, Allah vergisi iraden, sagduyun, öngörün var. Belki herkes senin kadar şansli degil şu hayatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…