- 4 Ocak 2023
- 64
- 318
- 34
-
- Konu Sahibi hmhilal0658
Ailem destekler cok sukur maddi manevi de arkamdalar ama diyorumya onlarinda imkanlari kısıtlı. Bana oda veremezler imkan yok dedigim gibi biri 90 yasina babanemin onu zaten kıpırdatamam, digeride kardesim ünide hoca sürekli ders calisiyo odasindan zaten cikmiyo, ondan da öyle bi talebim olamazElbet bugünlerde geçecek bı şekilde. şu an kafanın içine bir sürü düşünce hücum ediyor belki kendini bile suçluyorsun belki eve dönmeyi kurtuluş olarak görüyorsun yada çocuklarının konforu için bunu yapmak istiyorsun ama sabırlı ol aklı selim düşünmeye çalış . dönersen ne olacak donmezsen ne olacak iyice tart biç.ailen bu konuda ne düşünüyor oturup konuşuyor musunuz?ben bunu merak ediyorum onların tutumu ne?en azından bebek biraz büyüyene kadar bı oda değişimi yapamaz mısınız mesela size geçici de olsa bir konfor saglayamazlar mi?dava sonuçlanana kadar çocuklarının masraflarını karşılayacak bı birikimin var mı yada ailen bu konuda destek mi ? Ucundan kıyısından biraz kendini çevirecek gücün varsa sabırla mücadele et derim yoksa o el kadar bebeğe acimayan kaynana ve kocanın eli daha da güçlenecek sen dönersen.lohusalik zor biliyorum şu an bebeğine odaklanamiyirsun belki ama geçecek unutma hiç bişey aynı kalmayacak
Gidince ,kırıntısı kalmayacak gururunuzu simdiden onarmaya çalışıyorsunuz bence .Maalesef gideceksiniz, döneceksiniz. Ben demiyorum ki şartlarınız iyi ,eminim çok zor durumdasinizdir.Ama o eşten ve o kaynanadan yaşadiklarinizdan kötü olamaz.Umarim gerçekten bir avukata gitmissinizdir.Babaannenize diyince sen burda annemle nasil kalıyorsan ben de kalırım, bana laf etme ve çocuğuma karışma.Annenizi babanızı karşınıza alin ve açıkça konusun .Ben hep sizinle kalmayacağım ama bugünkü yapılanı da unutmam diyin.Sakin olun ,güçlü olun ve stratejik davranın. Sizin yerinizde olsam o telefonu kapatirim ya da o kocayı engellerim mesela .Size asla ulaşamamalıNasil olduguma dair en ufak fikrim yok, cocuklar icin iyi olma çabasindayim. Evde ufak tefek catışmalar başladı, babanem 4 yasindaki kızımın herseyine ses cikarmaya tahammul edememeye basladi, babam annem icin hic aliskin olmadigimiz tempo nasil aksam oluyo cocuklarla ugrascaz diye vs diyolar. Dün yazmış bana düzeltmek icin hicbi çaban uğraşın yok diye, bisey demedim.. Bense eline kağıt gidince ki tepkisini merak ediyorum..
Bu bir geri adım mesajıNasil olduguma dair en ufak fikrim yok, cocuklar icin iyi olma çabasindayim. Evde ufak tefek catışmalar başladı, babanem 4 yasindaki kızımın herseyine ses cikarmaya tahammul edememeye basladi, babam annem icin hic aliskin olmadigimiz tempo nasil aksam oluyo cocuklarla ugrascaz diye vs diyolar. Dün yazmış bana düzeltmek icin hicbi çaban uğraşın yok diye, bisey demedim.. Bense eline kağıt gidince ki tepkisini merak ediyorum..
Bence onlara en güzel cevabı konu sahibi boşanma kağıdını göndererek veriyorBenim merak ettiğim annen baban arayıp eşine ne hakla kızımızı gece sokağa atarsın demedi mi yada kayinvalideni arayıp sen kimsin hakaret ediyosun demedilermi
Rabbim kalbini ruhunu ferahlatsınTEşekkürler desteginiz için.. iyi kötü hiçbiseyi anlayacak ve algilayacak pskolojide degilim, oyle zor durumdayimki..
Ben buna katılmıyorum anne baba sessiz kaldıysa şayet bu daha vahim sahipsiz sanıp daha da üstüne gidecekler ayrıca o da bi anne babanın evladı ve lohusa bı anne kimin haddine hakaret etmek!Bence onlara en güzel cevabı konu sahibi boşanma kağıdını göndererek veriyor
Anne babası arayıp ağız dalaşına girerlerse kendilerini bişey anarlar
Açtınız mı dava? Actıysanız beraberken edinilmiş mallarınız felan varsa onları da satamaması icin yasak koydurtsaydınız.Nasil olduguma dair en ufak fikrim yok, cocuklar icin iyi olma çabasindayim. Evde ufak tefek catışmalar başladı, babanem 4 yasindaki kızımın herseyine ses cikarmaya tahammul edememeye basladi, babam annem icin hic aliskin olmadigimiz tempo nasil aksam oluyo cocuklarla ugrascaz diye vs diyolar. Dün yazmış bana düzeltmek icin hicbi çaban uğraşın yok diye, bisey demedim.. Bense eline kağıt gidince ki tepkisini merak ediyorum..
Lohusa halinle yaşadıklarına bak ya. Ben de sıkıntı çekmiştim. O sebeple bir şekilde zorlanıp karı koca bakma taraftarıyım doğan bebeğe. Sen de haliyle o yorgunluk stresle biraz fazla sert tepkiler vermişsin. Ama zaten onların zihniyetleri karakterleri belliymiş şimdi olmasa ileride patlarmış. Geçer elbet. Sen hiçbir şekilde eşinle irtibata geçme bir tarafı kalkmasın. Sabırla bekle bak ne güzel ailen arkandaymış. Çocukların yanında. Çocukları alıp seni kovabilirdi de. Daha beter bir durumda olabilirdin.Merhabalar oncelikle.. 4 yaşında ve henüz 50 günlük 2 bebeğim var. Dogumumdan sonra baska sehirde yasadigimiz icin yanima annem geldi 20 gun o kaldi, sonra kayinvalide geldi. İlk kizimdada boyle oldugu icin ikincide de bu sekilde karar aldik hersey iyi guzeldi, bebegim 30 günlükken ablasindan hastalik bulasti bronsit oldu ve bi hafta hastanede yattik. O surecte strrsten yorgunluktan sezaryen dikislerim agridi kendimi cok zorladim cok sıktım, hastaneden ciktik evdeki kizim cok ilgi bekledi, bebek zaten hic uyumuyo durmuyo..
Asla dinlenemedim 10 günde 10 gun uyku uyumadim, eşim ve annesiydi sanki lohusa olan onlar yatti ben ev isi cocuklar diye harab oldum. Pazartesi günü yine yorgunlugun ve uykusuzlugun dibine vurdugum sinirlerimin yiprandigi bi an, annesinin üşüyo bu cocuk laflariyla eşime sert cikistim, esimde bir aylik cocugu bronsit ettin sen annem hakli diyerek benim uzerime geldi. O arada annesi oglunu aldi yanina bana yuklendi bagirdi cagirdi, nisanliyken olan kavgalari evliligin ilk yillarinda yasananlari herseyi ogluna bagira bagira anlatti. Kucagimda emzirdigim cocuga bakmadan esim olacak adam gelip yuzume tukurdu ve tokat atti annesi agzini dahi acmadi. Tabi bende konustum ama tek agir lafimin annesine kinani gonderirim evine umarim mutlusundur dedigimi saniyorum cunku gözüm dönmüştü. Esim yeniden geldi yanima bukez bogazimi sıktı. Sonra kizlarimi alip odama gectim sabah annesi gitmek istemis 7de onu bindirdi otobuse geldi, yüzüme geceliklerini atarak uyandirdi beni, annemi kovdugun bu evden sende s...r olup gideceksin diye. Büyük kizim aglamaya basladi, ben onu sakinlestirirken annemi aramis gelin kizinizi alin mahkemede gorusuruz bundan sonra diye. Neyse annemler geldi beni aldi ama cocuklarini gormeye bile gelmedi, ve ben baba evimdeyim.. yüküm cok agir, bi yanda 4 yasinda evini oyuncaklarini babasini ozleyen bi cocuk, bi yanda 50 günlük bebek, annemin evinde kalacak yer bile yok salonda ayni odada bebek uyandikca ablasi agliyor.. karsi tarafla asla iletisimde degilim ama icim aciyo, hem cocuklarima, hem bu eve sigamiyorum.. geçecek mi ? Ne yapacagim kafayi yemek uzereyim
İyi de bu dediğiniz şey bir tartışma kavga vesaire olduğunda olması gereken şey. Artık boşanmaya karar vermişler yani boşanıyorlar iyice yüz göz olup işleri zorlaştırmanın bir anlamı yok.Ben buna katılmıyorum anne baba sessiz kaldıysa şayet bu daha vahim sahipsiz sanıp daha da üstüne gidecekler ayrıca o da bi anne babanın evladı ve lohusa bı anne kimin haddine hakaret etmek!
Gidip anasının ayaklarının altını yalamanı bekliyor herhal, özür diledin ya gereksiz yere yetiversin.Nasil olduguma dair en ufak fikrim yok, cocuklar icin iyi olma çabasindayim. Evde ufak tefek catışmalar başladı, babanem 4 yasindaki kızımın herseyine ses cikarmaya tahammul edememeye basladi, babam annem icin hic aliskin olmadigimiz tempo nasil aksam oluyo cocuklarla ugrascaz diye vs diyolar. Dün yazmış bana düzeltmek icin hicbi çaban uğraşın yok diye, bisey demedim.. Bense eline kağıt gidince ki tepkisini merak ediyorum..
Bence babaannenin salonda kalması 3 kişinin salonda kalmasından daha kolay. alınmazsa çözüm olabilir.imkanlar kısıtlı bile olsa arkanda olmaları çok önemli bu bakımdan şanslısınAilem destekler cok sukur maddi manevi de arkamdalar ama diyorumya onlarinda imkanlari kısıtlı. Bana oda veremezler imkan yok dedigim gibi biri 90 yasina babanemin onu zaten kıpırdatamam, digeride kardesim ünide hoca sürekli ders calisiyo odasindan zaten cikmiyo, ondan da öyle bi talebim olamaz
Nasil olduguma dair en ufak fikrim yok, cocuklar icin iyi olma çabasindayim. Evde ufak tefek catışmalar başladı, babanem 4 yasindaki kızımın herseyine ses cikarmaya tahammul edememeye basladi, babam annem icin hic aliskin olmadigimiz tempo nasil aksam oluyo cocuklarla ugrascaz diye vs diyolar. Dün yazmış bana düzeltmek icin hicbi çaban uğraşın yok diye, bisey demedim.. Bense eline kağıt gidince ki tepkisini merak ediyorum..
Nasil olduguma dair en ufak fikrim yok, cocuklar icin iyi olma çabasindayim. Evde ufak tefek catışmalar başladı, babanem 4 yasindaki kızımın herseyine ses cikarmaya tahammul edememeye basladi, babam annem icin hic aliskin olmadigimiz tempo nasil aksam oluyo cocuklarla ugrascaz diye vs diyolar. Dün yazmış bana düzeltmek icin hicbi çaban uğraşın yok diye, bisey demedim.. Bense eline kağıt gidince ki tepkisini me
Adam olmayan baba da olamaz! Rabbim size yardımcı olsun inşaallah. Allah'ım yüreğinizi hafifletsin guc kuvvet versin. Aslan gibi ayaga kalkın siz bir annesiniz kimseye ihtiyac duymayin ilerde çocuğunuzda olaylari anlayacaktır.Merhabalar oncelikle.. 4 yaşında ve henüz 50 günlük 2 bebeğim var. Dogumumdan sonra baska sehirde yasadigimiz icin yanima annem geldi 20 gun o kaldi, sonra kayinvalide geldi. İlk kizimdada boyle oldugu icin ikincide de bu sekilde karar aldik hersey iyi guzeldi, bebegim 30 günlükken ablasindan hastalik bulasti bronsit oldu ve bi hafta hastanede yattik. O surecte strrsten yorgunluktan sezaryen dikislerim agridi kendimi cok zorladim cok sıktım, hastaneden ciktik evdeki kizim cok ilgi bekledi, bebek zaten hic uyumuyo durmuyo..
Asla dinlenemedim 10 günde 10 gun uyku uyumadim, eşim ve annesiydi sanki lohusa olan onlar yatti ben ev isi cocuklar diye harab oldum. Pazartesi günü yine yorgunlugun ve uykusuzlugun dibine vurdugum sinirlerimin yiprandigi bi an, annesinin üşüyo bu cocuk laflariyla eşime sert cikistim, esimde bir aylik cocugu bronsit ettin sen annem hakli diyerek benim uzerime geldi. O arada annesi oglunu aldi yanina bana yuklendi bagirdi cagirdi, nisanliyken olan kavgalari evliligin ilk yillarinda yasananlari herseyi ogluna bagira bagira anlatti. Kucagimda emzirdigim cocuga bakmadan esim olacak adam gelip yuzume tukurdu ve tokat atti annesi agzini dahi acmadi. Tabi bende konustum ama tek agir lafimin annesine kinani gonderirim evine umarim mutlusundur dedigimi saniyorum cunku gözüm dönmüştü. Esim yeniden geldi yanima bukez bogazimi sıktı. Sonra kizlarimi alip odama gectim sabah annesi gitmek istemis 7de onu bindirdi otobuse geldi, yüzüme geceliklerini atarak uyandirdi beni, annemi kovdugun bu evden sende s...r olup gideceksin diye. Büyük kizim aglamaya basladi, ben onu sakinlestirirken annemi aramis gelin kizinizi alin mahkemede gorusuruz bundan sonra diye. Neyse annemler geldi beni aldi ama cocuklarini gormeye bile gelmedi, ve ben baba evimdeyim.. yüküm cok agir, bi yanda 4 yasinda evini oyuncaklarini babasini ozleyen bi cocuk, bi yanda 50 günlük bebek, annemin evinde kalacak yer bile yok salonda ayni odada bebek uyandikca ablasi agliyor.. karsi tarafla asla iletisimde degilim ama icim aciyo, hem cocuklarima, hem bu eve sigamiyorum.. geçecek mi ? Ne yapacagim kafayi yemek uzereyim
Tabii ki, asil kiyamet o zaman kopacak zaten şerh konuldugunu ogrendiklerinde.. annesi iyice cirkeflesecekEve arabaya tedbir koydurdunuz mu en önemlisi bu
Satamasın malları
Tebrik ederim ,cok sevindim. Annesi kim ki ,onu asla muhatap almayacaksınız sakın bu hataya düşmeyin, o bi yerini öğrensin.Avukata 2 bebekle evden atıldığınızı falanda belirttiniz umarım. Numaralarını engelleyin ,size ulaşamasınlar lütfenTabii ki, asil kiyamet o zaman kopacak zaten şerh konuldugunu ogrendiklerinde.. annesi iyice cirkeflesecek
Çok iyi olmuş köpek gibi pişman olacakTabii ki, asil kiyamet o zaman kopacak zaten şerh konuldugunu ogrendiklerinde.. annesi iyice cirkeflesecek
Önce çirkefleşseler de öyle bir kapına gelecekler kiTabii ki, asil kiyamet o zaman kopacak zaten şerh konuldugunu ogrendiklerinde.. annesi iyice cirkeflesecek