Nasıl linç edilmiş,bu kadar zor durumda yeni doğum yapmış bir kadın.İcim acıdı okurken yasadıklarına.Nasıl bu kadına böyle hakaret edip saldırabildiniz ya..Yok 2 cocuk yapmasaydın ,yok kayınvalideni aramasaydın,basına ne gelirse hakediyorsun,benim basıma gelmez ben cok güclüyüm,ben süperim ben eğitimliyim.Tamam en güclü sizsizniz..Herkesin hayatı,imkanları,birikimi,hayat akışı sizinle aynı değil.Oturduğunuz yerden,yerden yere vurmak,yargılamak kolay..
Kadın 9 kişi aynı odada bebeğiyle kalmaktansa evindeki yatakodasını,cocuk odasını tercih ediyor tabi ki bu psikoloji ile..Cünkü imkanları su an bu kadar.Cat cat konusuyosun minicik yeni doğanı bıraksın işe gitsinmiş.İşler de bu kadını bekliyordu zaten.Ya kadın can havliyle paylaşmak istemiş,siz ne kadar acımasız insanlarsınız.Cok mu zor bu zor durumdaki insana saldırmamak,bir iki mesajdan medet umuyor,psikolojisi icin,cok mu zor ?
Zaten surada bu kadın icin tek yapabileceğimiz bir iki mesajla yanında olmak,yol göstermeye calışmak…Saldırmayın artık lütfen saldırdığınız kadın yeni doğum yapmış,zor durumda bir anne..Hele ki ne yasadıysan hakettin yorumu gördüm bu kadar acımasız olamazsınız ya