- 4 Ocak 2023
- 64
- 318
- 34
- Konu Sahibi hmhilal0658
Umarim birgün benim durumumda bulmazsiniz kendinizi. Su içinde bulundugum durumda kendimce nasil yapabilirim diye dusunurken elbette kimseden anlayis beklemiyorum ama bu kadar yerilmez yerimde olmayan anlayamaz beni..atilmadim atilacagimi da sanmam çünkü ben herhangi bir işim kişisel birikimim ve kendime güvenim olmadan çocuk sahibi olmam/olmadım.Konu sahibi bunların hiçbirini umursamadan birde canavar olan kocasından 2 tane çocuk yapmış.
Kararlarimiz karakterimizin bir yansıması değil mi ?
konu geçmiş değil;konu ,konu sahibinin hayatı yaşayış tarzı.Ve bundan sonrada farklı olmayacak. Herkes bunu biliyor kocası da kaynanası da hatta kendi ailesi de.
O yüzden herkes bu kadar umursamaz.
Size de tesekkür ederim anlayisiniz için. Durumumu bilmeyen biri icin uzaktan konusmak cok kolay, soylemistim babam engelli evden disari cikamiyor evin icinde bile hareket edemiyor. 90 yasinda babanem var, hadi ben ise basladim büÿük kizimi krese verdim kucuge annem bakti, büyük okula birakilacak alinacak, annem hangi birine kosacak , hadi öyle böyle zaman gecti büyüttüm 2 tane kiz cocugu ya ergenlikleri var ben ikisine bi basima nasil yeticem.. bütun bunlardi beni düşündüren.. ama rahat olun bugun vekaletimi verdim avukata işlemler başladı.Kizlar az sakin ya, kadin biri 50 günlük 2 bebekle sokaga atildi üstelik lohusayken. Bi yerine koyun kendinizi, salonda, oturma 9dasinda, ayak altinda 2 cocuguyla yasamaya çalışıyor. Ben hic cocugum yokken bosnadim 6 ay kendime gelemedim, degil bi lohusayken. Sanki kafeste kus gibi cirpiniyo kadin, azicik halden anlayin. Evet hata yapti arayip, ama sizce saglikli dusunuyo mu? Olani olmamisa döndürmeye, kendince kurtarmaya çalışıyor, sikintisini, bunaltisini, karanligini ben burdan hissettim ya, ustene bi de lohusa hormonlari. Ben lohusayken kamciyi duvarda saklatiyodum sinirimden, stresimden, bu kadin bi de bunlari yasiyo, azicik sakin yaklasin nolur.
153 u aradim yalnizca mama desteginde bulunabiliyolarmis bebege, gelincik diye biyerin numarasini verdiler aradim, evraklarimi toparlayip gidip konuşmam lazimmis 300 lira ucreti varmis yalnizca ama güvenemedik savunurmu düzgün diye cunku karsimizda inanilmaz cirkef bi anne oğul var.