• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık evlilikte bebek baskısı

Sakın gaza gelip çocuk yapmayın
KPSS kazanmaya devam edin
Yok zaten istemiyorum. Ki şimdi kv falan diyorki yaşınız gecıyor. Ben 29 eşim 34.ılerde olmaz dıyor. Evlenelı 2 3 ay anca oldu. İlk haftadan torun demeye başladı ayrıca. Ki tek maas zor yetıyor. Benım üniversiteden borcum falan var. Hani daha bırbırımıze adapte olamadık. Şimdi emınım etraftaki herkes hamıle mı dıye soruyordur. O da bizden haber bekliyor emınım buna. Bizden ses cıkmayınca agız arıyor. Ama hedefım atanmak. Yoksa en az 3 sene 4 sene daha atanamam

Kusura bak yada bakma ama siz ailenizlede anlaşamayan birisiniz kayınvalidenizin burada bir suçu yok sadece her babaanne adayı gibi istiyor başına dikilipde yapın demiyor... Siz 2018den beri kpss çalışıyorsunuz takip ediyorum konularınızı,, keşke milletle uğraşıp buraya konu açacagına biraz gerçek anlamda kpss çalıssan şimdiye atanmıştınız, gerçekten sizin bir psikoloğa gitmeniz gerekiyor

Kusura bak yada bakma ama siz ailenizlede anlaşamayan birisiniz kayınvalidenizin burada bir suçu yok sadece her babaanne adayı gibi istiyor başına dikilipde yapın demiyor... Siz 2018den beri kpss çalışıyorsunuz takip ediyorum konularınızı,, keşke milletle uğraşıp buraya konu açacagına biraz gerçek anlamda kpss çalıssan şimdiye atanmıştınız, gerçekten sizin bir psikoloğa gitmeniz gerekiyor
Yoo ailemle gayet iyi anlasıyorum.Bir kaç kere dedi. Yaşınız geçiyor falan. Ayrıca bir daha derse mahrem şeyler eş arasında diyecegim. Ayrıca bölümümü kaç puanla aldıgını,ögrenim kredim oldugunu ve bunu ödemek zorunda oldugum için bir yandan iş bir yandan kpss çalıştıgımı bilip bilmeden yorum yapmayın. Psikologluk bir durum yok. Benim bakacağım çocuga gelipte kimse yap yap diyemez. Belki bir sıkıntım var

Alkolik sorumsuz bir babayla herkes anlasamaz.2 3 aylık evliyken gelipte kımse bana cocuk yap diyemez. Ayrıca 10 yıllık evlı olsam da diyemez. Sonucta benı ilgilendiren bı durum.

Bir daha bebek konusunu açtığında,eşinizden sebep ,bebek sahibi olamadığınızı ve bunu kimseye söylemediğinizi söyleyin
Konu bir daha açılmamak üzere kapanacaktır emin olun👍

Back