• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık evlilikte bebek baskısı

Valla diğer konularınızı da okudum, resmen kötü niyetlisiniz. Hayat görüşleriniz uymasa da kvnizin kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum. Eşiniz de anneci değil. Valla eşinizin Allah yardımcısı olsun
Kötü niyetli degilim. Ayrıca 1gün izinde eşiniz sizi sürekli götürse tepkiniz nolurdu acaba. Ayrıca tek maas suan zor gecınıyoruz.kıt kanaat. Insanlar bunu anlamıyor

Kötü niyetli degilim. Ayrıca 1gün izinde eşiniz sizi sürekli götürse tepkiniz nolurdu acaba. Ayrıca tek maas suan zor gecınıyoruz.kıt kanaat. Insanlar bunu anlamıyor
Bakın ders çalışma konusunda haklısınız, tabiki bu tempoyla sürekli kvnize gidemezsiniz. Ama karşıdaki kadın sizinle aynı bilişsel seviyede ve düşüncede değil. Sizi kötü niyetli çağırmıyor. Kvniz aile olmanın kendince gerektirdiklerini yapıyor. Haftada bir iki kere 2-3 saat gidin yemek için harcıcağınız vakti orada yemek yiyerek geçirin, bide yanınıza yemek koymasını isteyin. Annecim teşekkürler sen olmasan bu sınava hazırlanmazdım diyin. Eşiniz mutlu siz mutlu karnınız tok dinlenmiş şekilde güzel niyetlerle ayrılın. Bi işi yapmanın binbir türlü yolu vardır.

Bakın ders çalışma konusunda haklısınız, tabiki bu tempoyla sürekli kvnize gidemezsiniz. Ama karşıdaki kadın sizinle aynı bilişsel seviyede ve düşüncede değil. Sizi kötü niyetli çağırmıyor. Kvniz aile olmanın kendince gerektirdiklerini yapıyor. Haftada bir iki kere 2-3 saat gidin yemek için harcıcağınız vakti orada yemek yiyerek geçirin, bide yanınıza yemek koymasını isteyin. Annecim teşekkürler sen olmasan bu sınava hazırlanmazdım diyin. Eşiniz mutlu siz mutlu karnınız tok dinlenmiş şekilde güzel niyetlerle ayrılın. Bi işi yapmanın binbir türlü yolu vardır.
Tamamda bak gıtsek de eşim ayrı odada kardesıyle ve ben annesıyle patlıyorum. Sürekli gıdınce sıkılıyorum ıste

Tamamda bak gıtsek de eşim ayrı odada kardesıyle ve ben annesıyle patlıyorum. Sürekli gıdınce sıkılıyorum ıste
Test kitabınızı götürün, kv tv izlesim siz test çözün. Ya da eşinize birlikte oturmak istediğinizi yoksa sıkılıdşınızı söyleseniz olmaz mı?

Bu çocuk muhabbetini kafanıza takıp sorun etmeye gerek yok . Alışın kayınvalideniz kendi üstüne düşeni yapıyor . Konu komşu , akraba , arkadas bile baslayacak cocuk cocuk diye kayinvalidenize has bir durum degil. Zamanı gelince olur tabi diyin guzel dille o da zamanla vazgecer en azindan bende öyle oldu arada ogluna söyluyormuş oda daha degil diyor 66yaşında ilk ve tek gelinim gayet normal karşılıyorum. Sizinle yakın olmak istemesi evinize misafir cagirmasi bunlar tabiki yorucu ama birini de kabul edin digerlerinde hastayım işim var diyebilesiniz . En azından cok yakın getirmek istedigi birini cok iyi agırlayın yaptigınızı gorsun . Anne seni kırmak istemedim hazırlandım senin icin ama sınavım var çalışıyorum oglunla daha guzel yasamak icin diyin . Biraz tatlılık ve siyaset ve net olun . Kaçarsanız kovalanırsınız. Sert de olmayın birbirinize alışma sürecindesiniz gercekten yuvanıza ve size çirkeflik kotuluk olaylar haric sert olmayın bi sekilde kendi isteginize uydurun . Eşiniz de size destekci ne guzel kıymetini bilin eşinizle birlikte annesinin şerbetini tatlı tatlı verin . Misal benim kayınvalidem cok ister onunla komsuya akrabaya kahve icmeye gidelim diye eşim direk benim karımı onlarla muhattap etme napacak kız içinizde derr ve konu kapanır . Misafir getirmek istedi benik cok yogun zamanımda dedim ki anne islerim yogun diledigim gibi agırlayamam daha. Hazırlıklı olmak isterim evim hep burda zaten iyi agırlamak isterim o yuzden benim aklımda sen merak etme en uygun zamanda ben kendim cagiririm dedim ve 1 yıl sonra 1 kere 1 kardesini ve yigenini csgirdim cok da guzel agırladım memnun oldu devamı da gelmedi . O ona yetti onun icin onemli kisilerdi onlar ve herkese anlatırlar nasılsa şöyleydi diye . Ustunuze şimsekleri cekmeyin yeni evlisiniz bosuna herseye takılmayın hele cocuk mubabbetine hiç .

Eşim iki kardeş. Bir kaynım var. O da bekar. İlk gelinim. Bu yüzden sürekli mıç mıç olmak isteyen eş ailesi ile baş ediyorum. Şöyle ki nişanlıyken kv hemen çocuk yapın yaşınız geçiyor dedi. Evlendik ilk hafta ilk torun çok tatlı falan diyor. Geçen başım agrıyor migren tuttu yoksa hamile misin diyor. Oturmaya gittik geçen ballandırarak anlatıyor. Rüyasında beni hamile görmüş.
Yaa bu kadın insanı aşırı darlayan biri. Gündüz kpss çalışıyorum. Artık telefonum full kapalı. Şimdi bebek baskısına başladı. Atanmaya çalışıyorum. 29 yaşındayım. Ayrıca eşim yok lohusalıkta annem gelir 40 gün diyor. Ki ben 40 gün kafayı yerim. Evi terk ederim. Çok ciddiyim. Sırf bu lohusalıkta, eşimin anneci liginden, henüz atanamadım ayrıca,çocuguma ya annem baksın ya kreşe vereyim istiyorum. Açıkçası 33 34 en az ya da hiç istemiyorum. Kadın o zaman daha da darlıycak. Böyle anneci eş varken ve kv böyle yapışmışken çocuk yapar mıydınız. Şuan hiç istedim yok. Atandıktan sonra başka şehirde olursakta lohusalıkta kimse gelmemesi şartıyla yoksa evden gidecegimi söyliyecegim.Bilmiyorum daraltıyor bu baskılar beni. Çocuk baskısı, korona vakti evime birilerini getirmek istiyor. Hayır evi görseler nolacak.eşimle kavga ede ede 2 hafta bir gidiyoruz onlara. Sürekli laf yapıyorlar gelmiyoruz dıye. Kötü gelın olmak istemiyorum ama cok sıkıyorlar
Atanmadan yapma

Kv güvenip çocuk yapma, istemediğini de imadan anlamıyorsa açık açık şuan düşünmediğini söyle. Atanmak istiyorken çocuk olursa ve atanamazsan çalışmak hep içinde kalır

Kv güvenip çocuk yapma, istemediğini de imadan anlamıyorsa açık açık şuan düşünmediğini söyle. Atanmak istiyorken çocuk olursa ve atanamazsan çalışmak hep içinde kalır
Tabıkı suan evle anca yuruyor kpss. Ayrıca atanınca ıstıyorum. Yoksa atanmak hayal olarak kalır.

kusura bakmayın ama evlendiğiniz ilk günden beri sürekli dert yanıyorsunuz her şeyden.
bu kadar sorunluysa bırakın, gidin.
her şeyi kafaya takıyorsunuz. eğer burada anlattığınız gibi eşinize de aynısını yapıyorsanız adamı soğutursunuz.
ne olmuş kv çocuk yapın dedi diye.
he he deyin geçin.

tek izin günü var eşimin pazar. ve biz her pazar sabahı kvde de kahvaltıdayız. ne olmuş incilerim mi döküldü?
hatta mutlu bile oluyorum, kendi mutfağım dağılmıyor, hazır çaya sofraya gidiyorum diye.

tek izin günü var eşimin pazar. ve biz her pazar sabahı kvde de kahvaltıdayız. ne olmuş incilerim mi döküldü?
hatta mutlu bile oluyorum, kendi mutfağım dağılmıyor, hazır çaya sofraya gidiyorum diye.
Evet gidince aksama kadar orda kalıyoruz. Ayrıca eşimle baş basa zaman gecırmek ıstıyorum. Ayrıca neden onun annesıne gıdıyoruz benım anneme gitmiyoruz

kusura bakmayın ama evlendiğiniz ilk günden beri sürekli dert yanıyorsunuz her şeyden.
bu kadar sorunluysa bırakın, gidin.
her şeyi kafaya takıyorsunuz. eğer burada anlattığınız gibi eşinize de aynısını yapıyorsanız adanamı soğutursunuz.
ne olmuş kv çocuk yapın dedi diye.
he he deyin geçin.
Şuan şükür eşim gıdelım dıye baskı yapmıyor. Annesı de bıraktı baskıyı. Ama 2hafta öncesine kadar baskı yapıyordu. Bugun eşim izinliydi ve aileme gıdelım demedı

Back