- 16 Eylül 2017
- 7.438
- 13.760
- 248
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Bence bu yaşlarinizin tadini cikarin cocuk icin en ideal yaslar 35-36 bence evlilik ve düzen oturuncaEvet şuan ev ısı ve ders anca gıdıyor. 2günde işe gıdıyorum. Kpss yalan olur bunun farkındayım
Aslında bende öyle ıstıyorum. Şuan hıc hevesım yok zaten. Ki ınsanlar yok hamıle mı dıye sormaya baslamısBence bu yaşlarinizin tadini cikarin cocuk icin en ideal yaslar 35-36 bence evlilik ve düzen oturunca
Kötü niyetli degilim. Ayrıca 1gün izinde eşiniz sizi sürekli götürse tepkiniz nolurdu acaba. Ayrıca tek maas suan zor gecınıyoruz.kıt kanaat. Insanlar bunu anlamıyorValla diğer konularınızı da okudum, resmen kötü niyetlisiniz. Hayat görüşleriniz uymasa da kvnizin kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum. Eşiniz de anneci değil. Valla eşinizin Allah yardımcısı olsun
Bakın ders çalışma konusunda haklısınız, tabiki bu tempoyla sürekli kvnize gidemezsiniz. Ama karşıdaki kadın sizinle aynı bilişsel seviyede ve düşüncede değil. Sizi kötü niyetli çağırmıyor. Kvniz aile olmanın kendince gerektirdiklerini yapıyor. Haftada bir iki kere 2-3 saat gidin yemek için harcıcağınız vakti orada yemek yiyerek geçirin, bide yanınıza yemek koymasını isteyin. Annecim teşekkürler sen olmasan bu sınava hazırlanmazdım diyin. Eşiniz mutlu siz mutlu karnınız tok dinlenmiş şekilde güzel niyetlerle ayrılın. Bi işi yapmanın binbir türlü yolu vardır.Kötü niyetli degilim. Ayrıca 1gün izinde eşiniz sizi sürekli götürse tepkiniz nolurdu acaba. Ayrıca tek maas suan zor gecınıyoruz.kıt kanaat. Insanlar bunu anlamıyor
Tamamda bak gıtsek de eşim ayrı odada kardesıyle ve ben annesıyle patlıyorum. Sürekli gıdınce sıkılıyorum ısteBakın ders çalışma konusunda haklısınız, tabiki bu tempoyla sürekli kvnize gidemezsiniz. Ama karşıdaki kadın sizinle aynı bilişsel seviyede ve düşüncede değil. Sizi kötü niyetli çağırmıyor. Kvniz aile olmanın kendince gerektirdiklerini yapıyor. Haftada bir iki kere 2-3 saat gidin yemek için harcıcağınız vakti orada yemek yiyerek geçirin, bide yanınıza yemek koymasını isteyin. Annecim teşekkürler sen olmasan bu sınava hazırlanmazdım diyin. Eşiniz mutlu siz mutlu karnınız tok dinlenmiş şekilde güzel niyetlerle ayrılın. Bi işi yapmanın binbir türlü yolu vardır.
Yaa daha cok baskı yapacaklar bu yuzden ıstemıyorumistemiyosan asla baskılara boyun eğme çocuğa yazık oluyor sonra mutsuz evlilikten nasibini alan mutsuz bireyler büyüyor
Test kitabınızı götürün, kv tv izlesim siz test çözün. Ya da eşinize birlikte oturmak istediğinizi yoksa sıkılıdşınızı söyleseniz olmaz mı?Tamamda bak gıtsek de eşim ayrı odada kardesıyle ve ben annesıyle patlıyorum. Sürekli gıdınce sıkılıyorum ıste
Valaa en son gıttıgımızde eşimle kardeşiyle oturduk. Bırdaha baskı yapmadı kv zatenTest kitabınızı götürün, kv tv izlesim siz test çözün. Ya da eşinize birlikte oturmak istediğinizi yoksa sıkılıdşınızı söyleseniz olmaz mı?
Atanmadan yapmaEşim iki kardeş. Bir kaynım var. O da bekar. İlk gelinim. Bu yüzden sürekli mıç mıç olmak isteyen eş ailesi ile baş ediyorum. Şöyle ki nişanlıyken kv hemen çocuk yapın yaşınız geçiyor dedi. Evlendik ilk hafta ilk torun çok tatlı falan diyor. Geçen başım agrıyor migren tuttu yoksa hamile misin diyor. Oturmaya gittik geçen ballandırarak anlatıyor. Rüyasında beni hamile görmüş.
Yaa bu kadın insanı aşırı darlayan biri. Gündüz kpss çalışıyorum. Artık telefonum full kapalı. Şimdi bebek baskısına başladı. Atanmaya çalışıyorum. 29 yaşındayım. Ayrıca eşim yok lohusalıkta annem gelir 40 gün diyor. Ki ben 40 gün kafayı yerim. Evi terk ederim. Çok ciddiyim. Sırf bu lohusalıkta, eşimin anneci liginden, henüz atanamadım ayrıca,çocuguma ya annem baksın ya kreşe vereyim istiyorum. Açıkçası 33 34 en az ya da hiç istemiyorum. Kadın o zaman daha da darlıycak. Böyle anneci eş varken ve kv böyle yapışmışken çocuk yapar mıydınız. Şuan hiç istedim yok. Atandıktan sonra başka şehirde olursakta lohusalıkta kimse gelmemesi şartıyla yoksa evden gidecegimi söyliyecegim.Bilmiyorum daraltıyor bu baskılar beni. Çocuk baskısı, korona vakti evime birilerini getirmek istiyor. Hayır evi görseler nolacak.eşimle kavga ede ede 2 hafta bir gidiyoruz onlara. Sürekli laf yapıyorlar gelmiyoruz dıye. Kötü gelın olmak istemiyorum ama cok sıkıyorlar
Tabıkı suan evle anca yuruyor kpss. Ayrıca atanınca ıstıyorum. Yoksa atanmak hayal olarak kalır.Kv güvenip çocuk yapma, istemediğini de imadan anlamıyorsa açık açık şuan düşünmediğini söyle. Atanmak istiyorken çocuk olursa ve atanamazsan çalışmak hep içinde kalır
Atanmadan ıstemıyorum kesınlıkleAtanmadan yapma
tek izin günü var eşimin pazar. ve biz her pazar sabahı kvde de kahvaltıdayız. ne olmuş incilerim mi döküldü?Kötü niyetli degilim. Ayrıca 1gün izinde eşiniz sizi sürekli götürse tepkiniz nolurdu acaba. Ayrıca tek maas suan zor gecınıyoruz.kıt kanaat. Insanlar bunu anlamıyor
Evet gidince aksama kadar orda kalıyoruz. Ayrıca eşimle baş basa zaman gecırmek ıstıyorum. Ayrıca neden onun annesıne gıdıyoruz benım anneme gitmiyoruztek izin günü var eşimin pazar. ve biz her pazar sabahı kvde de kahvaltıdayız. ne olmuş incilerim mi döküldü?
hatta mutlu bile oluyorum, kendi mutfağım dağılmıyor, hazır çaya sofraya gidiyorum diye.
Şuan şükür eşim gıdelım dıye baskı yapmıyor. Annesı de bıraktı baskıyı. Ama 2hafta öncesine kadar baskı yapıyordu. Bugun eşim izinliydi ve aileme gıdelım demedıkusura bakmayın ama evlendiğiniz ilk günden beri sürekli dert yanıyorsunuz her şeyden.
bu kadar sorunluysa bırakın, gidin.
her şeyi kafaya takıyorsunuz. eğer burada anlattığınız gibi eşinize de aynısını yapıyorsanız adanamı soğutursunuz.
ne olmuş kv çocuk yapın dedi diye.
he he deyin geçin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?