canım haklısın dedıkleınde ama evlılıge hıc sans verılmemıs kı ben bu kadar sey anlattım kendımle ılgılı ve kocam ancak 17 ay sonunda herseyımızı harcadıktan sonra akıllandı yenı bır ıs aramaya baska sehre tasınmaya karar verdı bır muddet denemelı dıyoruz bızde olmazsa tabıkı cekmesın ayrılsın
Ben de eşyalarımı taşımaya yardım etti kısımına kadar sizin gibi düşündüm, bir daha oturup konuşulabilir, düzeltilebilir diye.
Ama bu artık onur kırıcı bir şey.
Kendi başıma gelmiş gibi düşünüyorum da...
Değil o adama, o eve bir daha dönmek, semte uğramam uğrayamam...
Bu tartışma yüzünden evden ayrılmışım, aramamış o ayrı bir dert, gelmiş hala bilezik konuşuyor apayrı ama eşyalarımın çıkmasına yardım eden cicim aylarındaki kocam...
Bu kadarı gerçekten bir hanımın onuru için çok fazla.
Evliliğin bitmesine sebep olan mevzuyu ortaya atan koca, ama evi terkeden eşinin eşyalarını yollayan, yardım eden adeta bugünü bekliyor gibi davranan ve suçluluk bir kenara resmen rahata giren yine o koca.
Hadi hanımefendi genç, bir anlık sinir ile yaptı ayrıldı evinden, dolduruşa geldi, koskoca 32 yaşındaki kocanın görevi neydi burada?
Bizim toplumumuzda erkeğin ayrı bir yeri vardır.
Kadınlar eşleri için 'evimin direği' tabirini kullanır.
Beyefendi direk olmak yerine orta yerinden ayırmış resmen yuvayı.
Hanım efendinin yaptıkları gençliğine, gururuna verilse de beyefendininki hiçbir şeye verilemiyor, bu yüzden mücadele edecek bir evlilik yok diyorum.
Konu sahibi benden genç, onun adına da üzülüyorum bu yaşında yaşadıkları, en güzel zamanında bu sorunlarla uğraştığı için, kendimi onun yerine koyarak cevap vermeye çaba sarfediyorum.
Ne güzel sizin eşiniz cıncığınıza kadar almış ama vefası, zor zamanınızda yanınızda durması takdire şayan.
Demek ki siz de mücadele edecek bir şey var, bunları görmüşsünüz, hissettirilmiş size iyi ki de etmişsiniz.
Ne kadar aldıysa sizden gün gelir geri öder, o problem değil bugün yok yarın var dünya hali bu ama hayat arkadaşlığı görevini layığı ile kötü günde göstermiş eşiniz.
Ne mutlu size.