- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldatma yok kumar yok içki yok demişsiniz ama sadece bunlar mı sorun oluyor evllikte ?
Ya bir erkeğin maddi açıdan eşine güven vermesi? Güven de bir gereklilik değil mi?
Konu sahibine takılan altınlar onun tasarrufundadır istediğini yapar.İster bankaya yatırır ister eşine verir ister başka şekilde tasarruf eder.
Adam nişanlı iken güven vermemiş birazda o yüzden gitmiş gizli gizli hesaba yatırmış altınları.. Görünüşe göre doğru bir harekette bulunmuş.
Tek hatalı bulduğum konu evi terketmesi..
Birinin evi terketmesi gerekiyorsa bu erkek olmalıdır kadın değil..
Kadınlar evlerini daha çok sahiplenmeli ki, erkek her canı istediğinde kovma hakkını kendinde görmesin..
en kucuk bıseyde aılenın evıne gıtmende yanlıs sen sımdı qıttın esın sana derse ben senı babanın evıne getırmedım sen kendın gıttın kendın gelıcen dıye ne yapıcan ? alıcan valızını kendı evıne tıpıs tıpıs gıdıcen bu sefer bı kavga ettıgınızde esın sen kendı ayaklarınla geldın ben senı babanın evınden almadım kı dıcek bak bunları hep dusun ... bunlar hayatta yasanmıs örnekler benım yasımda 22 ama evlılık bıraz ınsanı olgunlastırması gerekıyo evlılık ole kolay basıt bısey deqıl canımmm bu sekılde kendını yıpratmaktan baska bısey yapmazsın aynı sekılde evlılıgınıde yıpratırsın
benim eşimin ailesi bana bir iğne dahi almadı düğünde takılan takılar dahilll.... iki bilezik için evlilik mi biter tüküreyim o bileziğe yaa... kocanda da çok hata var sende de...
katılıyorummm
hayır en azından ikinci elde olsa eşyalarını almışlar bana kimse onu da almadı
işte kimse kolay yuva kurmuyoki neden 2 aylık olan evliliği bukadar çabuk bitiryo anlamadım daha bir birlerini tanımıyolar bile her nekadar tanıyorum densede evlendikten sonra bir alışma evresi vardır güven zamanla oluşur ama bu evlilikte güvenmiyorum bitti olayı var 2 bilezik için yuva yıkılmaz eğerki eşi zaman içinde kendini farklı birşekilde gösterirse yani evine tutumu bu şekilde devam edrse ozaman düşünülür ama evlendim altınlar benim sen ne halin varsa gör mantığı var
ona takılan altınların satılmasına izin verdim cümleside hiç hoş değil bence
kocasındada hata var ama bavulu bile taşımış öyle kolay yıkılmaz bi yuva... baştan hatalı bi evlilik bana göre
konuştum günlerce konuştum inanın bi anlık bi sinirle kalkışmadım bu işe. ama gizlemekte devam ediyor..