• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık evliliğim bitiyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi saft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aldatma yok kumar yok içki yok demişsiniz ama sadece bunlar mı sorun oluyor evllikte ?
Ya bir erkeğin maddi açıdan eşine güven vermesi? Güven de bir gereklilik değil mi?
Konu sahibine takılan altınlar onun tasarrufundadır istediğini yapar.İster bankaya yatırır ister eşine verir ister başka şekilde tasarruf eder.
Adam nişanlı iken güven vermemiş birazda o yüzden gitmiş gizli gizli hesaba yatırmış altınları.. Görünüşe göre doğru bir harekette bulunmuş.
Tek hatalı bulduğum konu evi terketmesi..
Birinin evi terketmesi gerekiyorsa bu erkek olmalıdır kadın değil..
Kadınlar evlerini daha çok sahiplenmeli ki, erkek her canı istediğinde kovma hakkını kendinde görmesin..

hayır tabiki yalnız bunlar değil sorun olan birlikte yaşadığın sürece okadar sorunlarla karşılaşırsınki incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler kocaman bir kavgaya neden olabilir

ben kesinlikle konu sahibinin eşinin yaptığını doru bulmuyorum herşey açık açık konuşulur kimsenin kimseden saklısı gizlisi olmaz gerek maddi gerekse manevi olarak eşine güven

vermesi lazım burda sorun yok:42:ben bir evliliği bukadar çabuk gözden çıkarma taraftarı değilim altın kadının ister verir ister vermez ama eğer vermeyince bu evlilik sallantıya

girecekse ben verme taraftarıyım giden birkaç altın olur ama evliliğe yuwaya şans vermiş olur bakın (eşine demiyorum evliliğe ) diyorum yanı aylarca diş tırnak çok zor

kurulan bir yuva var bunu yıkmak bıkadar kolay omamalı diyorum:31: evi terk etme konusunda hemfikiriz :13:

en kucuk bıseyde aılenın evıne gıtmende yanlıs sen sımdı qıttın esın sana derse ben senı babanın evıne getırmedım sen kendın gıttın kendın gelıcen dıye ne yapıcan ? alıcan valızını kendı evıne tıpıs tıpıs gıdıcen bu sefer bı kavga ettıgınızde esın sen kendı ayaklarınla geldın ben senı babanın evınden almadım kı dıcek bak bunları hep dusun ... bunlar hayatta yasanmıs örnekler benım yasımda 22 ama evlılık bıraz ınsanı olgunlastırması gerekıyo evlılık ole kolay basıt bısey deqıl canımmm bu sekılde kendını yıpratmaktan baska bısey yapmazsın aynı sekılde evlılıgınıde yıpratırsın

bunu da hiç anlamıyorum
olaylar vıcık vıcık
eşler aileler iki kuruş için yüz göz olmuşlar seviye yerlerde
dert ne bu kız nasıl kendisi gidecek
eşi altın arabalarla almaya gitse
sülalesini yollara dizse nolacak herşey düzelecekmi
hayır bu kız dönse zaten berbat bir hayat onu bekliyo gibi
gurunu ayak altı etse ne etmese ne

"2000 tl bi erkek için nedir bulamıyorsan ek iş yap dedim. Bana mı güvendin de evlendin dedim. Beni ortada bıraktın iki teneke için dedim yüzüne kapattım."

Şu kısım aslında bir çok şeyi özetliyor gibime geldi. Daha çok gençsiniz, eğer boşanmak sende bir yıkım olmayacaksa daha 2.aydan zorlayarak ne kadar devam ettireceksin bu evliliği?
İnsan cicim ayları geçsin diye bekler en azından ama bunlar ailecek böyleler anlattığın kadarıyla. Bir de pişman olmamış gibi geldi eşin bana, ailesini alıp resmen toplu baskı yapmaya gelmiş evine...

Aklını dinle derim ben.. ;)

Son düzenleme:
cnmm belli ki adam birisinin dolduruşuyla istiyr yoksa çözümlere yaklaşırdı.... daha şimdiden bu ne yha ne desem bilemedim ki evlilere bırakıyorumyorumumu benm tek diyeceğim ök..z kocan düzelmez daha şimdiden ne bu herşey evleninceye kadarmış... hemen ne halin varsa gör hesabında istemiyor hesabında

benim eşimin ailesi bana bir iğne dahi almadı düğünde takılan takılar dahilll.... iki bilezik için evlilik mi biter tüküreyim o bileziğe yaa... kocanda da çok hata var sende de...:19:

hayır en azından ikinci elde olsa eşyalarını almışlar bana kimse onu da almadı:1::1::1:

işte kimse kolay yuva kurmuyoki neden 2 aylık olan evliliği bukadar çabuk bitiryo anlamadım daha bir birlerini tanımıyolar bile her nekadar tanıyorum densede evlendikten sonra bir alışma evresi vardır güven zamanla oluşur ama bu evlilikte güvenmiyorum bitti olayı var 2 bilezik için yuva yıkılmaz eğerki eşi zaman içinde kendini farklı birşekilde gösterirse yani evine tutumu bu şekilde devam edrse ozaman düşünülür ama evlendim altınlar benim sen ne halin varsa gör mantığı var :25:

işte kimse kolay yuva kurmuyoki neden 2 aylık olan evliliği bukadar çabuk bitiryo anlamadım daha bir birlerini tanımıyolar bile her nekadar tanıyorum densede evlendikten sonra bir alışma evresi vardır güven zamanla oluşur ama bu evlilikte güvenmiyorum bitti olayı var 2 bilezik için yuva yıkılmaz eğerki eşi zaman içinde kendini farklı birşekilde gösterirse yani evine tutumu bu şekilde devam edrse ozaman düşünülür ama evlendim altınlar benim sen ne halin varsa gör mantığı var :25:

ona takılan altınların satılmasına izin verdim cümleside hiç hoş değil bence:19:

kocasındada hata var ama bavulu bile taşımış öyle kolay yıkılmaz bi yuva... baştan hatalı bi evlilik bana göre:19:

altınların hepsini ver bitince rahatlar sanki bu aarada barışırsan 1 yada2 sene çocuk yapma ne olur ne olmaz :34::34:

ona takılan altınların satılmasına izin verdim cümleside hiç hoş değil bence:19:

kocasındada hata var ama bavulu bile taşımış öyle kolay yıkılmaz bi yuva... baştan hatalı bi evlilik bana göre:19:

her ikisindede hata görüyorum ben biri maaşını saklar diğeri altınları saklar konu sahibinin ilk yorumunu okuduğumda ilk düşündüğüm evliliğin 2 ayında nasıl bukadar hesap kitap işlerine girmişler diye düşündüm :ssz::ssz:

17 aylık evlıyım bır ıgne almadılar bana ne gelınlık ne dugun herseyımızı kendımız yaptık borcum var dedı gozumu kapatıp verdım bılezıklerımı canı sagolsun yenıden yaptı yıne borcu oldu yıne verdım bugun yıne olsa yıne verırım 2 aylık evlılıkte bu kadar hesap kıtap olmaz yuvanı zorlukla kurdun madem nıye yolun basında vazgecıyosun mucadeleden

Bırde bosanmak oyle kolay degıl anlasmalı bosanma davalarında 1 yıl evlı kalmak zorunlulugu var davayı tek kısı acacaksada 2 yıl gıbı bır dava surecı tazmınat hayallerı kurma evı sen terketmıssın 6 ay ayrı kaldıgınızda otomatık bosanırsın ama esın 2 sahıtle 2 aylık evlıyken evı terkettıgını ve rencıde oldugunu soyler tazmınatıda o alır

kızlar kimisi altını dert ettiğimi düşünmüş. bir kere paragöz olsam nişanda canlarına okurdum. kaldı ki az daha istemediğim bi gelinliği bile giyiyordum ucuz diye. son anda aynı fiyata güzel bişi buldum da kurtardım.

aile meclisinde toplanıldı. altın dert değil benim için, ekstrelerini getirsin ödeyeyim dedm. ödicem de dedm. eşimden gık çıkmadı. 2 gün geçti görüşmenin üzerinden. ve hala ekstre getirmedi. çünkü borcu yok ben inanmıyorum olduğuna. altınları gizli yatırmamın sebebi de; nişanda takım kıyafet bile alınmadı, ziyaretlere babamın evinden götürdklerimle gittim, bu annemi çok üzdü. evimde eksikler de olduğu için, ikimizin de üzerine takılanlarla evimizin eksiklerinin giderilmesi, bana alınmayanların alınmasını istedk. SÖZ VERDİ. ailesine gitmesine karşı çıktık paranın çünkü hiç bişeye katkı sağlamadılar. aksine eşimin maaşını biriktirtmediler bile. neyse bu söz verildiği halde, nikahta kendi üzerindekileri harıl harıl bozdurdu yok etti ortadan. ben de sözünde durmuyor madem diye, bendekileri kurtardım. ikimizin geleceği için yatırım yaptım. ona kalsa bitecek çünkü.

şimdi iki gündür ekstre bekliyorum beyefendiden. ses seda çıkmadığı gibi dün gece kokunu özledim diye msj çekti. ben de bana ve evimize sahip çıkmadığın, annenin küçük oğlu olmaya devam ettiğin için herkes karısının kokusunu çekerken, sen annenin kokusunu çekersin dedm. "sana göre öyle bana göre değil tam tersi" dedi.. suçunu kabul etme gibi bir durum yok yani düzeltme çabası yok. hala yok.

bir arkadaş da demiş evi terketmekle hata yapmışsınız diye. ben bu hatalarını düzeltmediği takdirde ayrılık kararı aldığım için evi terkettm. kimse boşanma sürecinde eşiyle aynı evde durmaz. he şans verdim bekleyerek belki düzeltir diye ama, zaten şartlarımı kabul etmezse boşanacağımı söyledim.

durum bu işte.. bakalım hayırlısı olsun artık...

canım eşinle otur konuş ne borcu olduğunu falan saklamasın söylesin sana sende ver bilezikleri borcunu kapatsın sonra yine alsın yani daha 2 aylık evliyim diyorsun. bizimde düğün borçları takı borçları falan hep eşimle bana kaldı daha bir ay bile geçmeden borç günü geldi ailesi ödeyemeyeceklerini söyledi vallahi eşim istemeden ben teklif ettim altınları vermeyi daha takamadım bile 3-4 gün taktım ama zor gününde onun yanında ben olmalıydım başka yerden borç ta alabilirdi kredi olabilirdi ama eşinde varken bi başkasından almasını istemedim. 1,5 yıllık evliyiz eline para geçince tekrar aldı sağolsun yine şıkışsak yine veririm.. dediğim gibi siz bir araya gelin ve konuşun yuva yıkmak kolay ama kurmak zor

konuştum günlerce konuştum inanın bi anlık bi sinirle kalkışmadım bu işe. ama gizlemekte devam ediyor..

konuştum günlerce konuştum inanın bi anlık bi sinirle kalkışmadım bu işe. ama gizlemekte devam ediyor..

canım evlilik sırf bu nedenle bitecekse zaten sağlam bi evlilik değil gibi gelir yani nasıl sırf borç harç falan bu sebeple olmamalı bence... haa ailesine yardım yapıyor borcu yok onlara verecek diyorsan kocanla konuş anlat artık öncelik kendi yuvası eşi ama ailesininde ihtiyacı varsa göz yum derim canım

arkadaşlar konu para borç annesine para verme meselesi filan değil ki.. kocası net değil.. bulanık bile değil :) cevap vermemesi seni kaale almaması demek. kaale almaması ne evine ne eşine nede evliliğine sağgı duymadığını gösterir. borçsa borç karı koca sırt sırta verir her güçlüğe katlanır ödersin. ama ben bi borç ödeniyorsa bilmem gerek çünkü bende fedakarlık yapacaksam ki bu sadece takı tuka olayı değil ki bi ev alınır bi araba alınır deki aileler destek çıkmadı tüm borç sırtında evlendin bilirsin ki evlenrken borç yaptık sağa sola veririz el ele öderiz borcu. amaaaa hanım ver altın borcum var ver bilezik borcum var ama neye var ..... cvp yok.. yok arkadaş.. böyle evlilik böyle aile böyle hiçbir kurum olmaz.. kimse de bunu kabul etmez bir bir daha iki. 2000 tl olayı değil ki yaşanan.. ailesine para vermesi de değil ki adam bunu da demiyo dese ki annemlerin ihtiyacı var ve benim evlat olarak bu parayı altını yada herneyse bahsi geçen maddi şey he ozaman gelin hanım kabul etmez o altın para yada vs senin ailene verceme boşanırım derse ozaman amenna. ama adam böle de demiyor ki.. saygısı yok ve kokunu özledim diyecek kadar pişkin bence.. neyse kardeşim tekrar tekrar dua ediyorum Allah hakkında ne hayırlı ise o yola devam ettirsin seni dilerim pişmanlık duymazsın dilerim ilerde keşke böyle karar vermeseydim demezsin. Allah yardım etsin

Allah razı olsun destekleriniz için çok iyi anlayan arkadaşlar olmuş beni bu forumda. Çok büyük hayal kurmadım evim olsun yuvam olsun çocuğum, kocam olsun dedm. Bunu bile beceremiyorsa, o benden sonra evlense bile.. Benim gibi birini bile mutlu edemediyse daha kimseyi mutlu edemez..

dualarınız için çok sağolun esirgemeyin de lütfen :)

Back