Kaynanamı evden nasıl çıkarırım?Acilll

En başta eşimin de 1,5 milyona yakın kredi borcu var dediniz , ee 1,5 ta kaynınızın taktığı borç etti 3 milyon.

3 milyon sadece eşinizin borcu ise , kiranın 10 bin olduğu yerde ev etsin etsin hadi 3 milyon siz kendi borcunuz için satıyorsunuz işte evi.

Toplam o zaman 4, 5 milyon içerdesiniz
Neyse arkadaşım umarım tez zamanda öder kurtulursunuz ben anlamadım sizin hesabı.
Eşimin 1.5 abisinin 1.5 borcu var toplam3 yani. Evet zaten borç için satacağız dedim. 4.5 falan değil toplam 3 ve satınca hepsi kapanıyor

Kuyumcu meselesine bir konuda aciklik getirmek istiyorum.

Bugun hem altin aldim hem de sattim, sattigim altinlarin parasini babamin hesabina yollamam gerekiyordu. Kuyumcuya hesaba gecin dedim, hesap sahibi kim diye sordu babam dedim, tamam kimliginizi alayim dedi, bakti soyadlarimiz farkli hesap sahibi gerekiyor diyerek babamı bekledik, Allah'tan yanima geliyordu.

Satin aldigim altini da kendi hesabımdan nakit yollayarak aldim ve yine imzami aldilar. Satis belgesi doldurdular vs.

Yani demem o ki esinizin abisi esinizin kartiyla nasil altin alabilmis, bunu anlayamadim. Esinizin abisinin ailece tanistiklari ve dolandiriciligina ortak cikacak kuyumcu tanidigi mi var? Abi sahte imzayla esiniz gibi davranmis olabilir, bunlari bir esinizle paylaşın, yani hani sikayet edemeyiz kanitli delilli degil dediginiz icin ozellikle anlattim bunlari, belkide delil vardır ortada, siz farketmemissinizdir.

(yaptığım alis ve satis islemi sizinkisi gibi yuksek meblagda degildi ustelik)

Tabi ki o limiti hiç kullanmadim, etim ne budum ne 😸 demek istediğim bankalar limitleri gereksiz yüksek tutuyor. 1.5 milyon özellikle ticaret yapanlar için yüksek bir limit değil. Ben kocasinin nasıl dolandırıldığını, adina nasıl altın alınıyor onu da anlamadım. Bu kadar kolaysa gideyim bende alayım bari 😂😂😂
Bende zaten bunu kastettim aslinda muhendis, tamam bankalar hesapsizca limit yukseltiyor ama esi de bos biri degil bana kalirsa baksana 250 binlik ödemeleri falan tek kalemde yapabiliyor.

Kuyumcu meselesine bir konuda aciklik getirmek istiyorum.

Bugun hem altin aldim hem de sattim, sattigim altinlari babamin hesabina yollamam gerekiyordu. Kuyumcuya hesaba gecin dedim, hesap sahibi kim diye sordu babam dedim, tamam kimliginizi alayim dedi, bakti soyadlarimiz farkli hesap sahibi gerekiyor diyerek babamı bekledik, Allah'tan yanima geliyordu.

Satin aldigim altini da kendi hesabımdan nakit yollayarak aldim ve yine imzami aldilar. Satis belgesi doldurdular vs.

Yani demem o ki esinizin abisi esinizin kartiyla nasil altin alabilmis, bunu anlayamadim. Esinizin abisinin ailece tanistiklari ve dolandiriciligina ortak cikacak kuyumcu tanidigi mi var? Abi sahte imzayla esiniz gibi mi davranmis bunlari bir esinizle paylaşın, yani hani sikayet edemeyiz kanitli delilli degil dediginiz icin ozellikle anlattim bunlari.

(yaptığım alis ve satis islemi sizinkisi gibi yuksek meblagda degildi ustelik)
kartıyla altın almıyor. Eşimin adına alıyorum diyip altın alıyor. Dediğim gibi eşim zaten kuyumcuyla falan iş yapıyor sürekli bi alım satım içindeler falan o yüzden. Oturduğumuz yerde herkes birbirini tanıyor hemen hemen o yüzden bu işler böyle işliyor burda

Bende zaten bunu kastettim aslinda muhendis, tamam bankalar hesapsizca limit yukseltiyor ama esi de bos biri degil bana kalirsa baksana 250 binlik ödemeleri falan tek kalemde yapabiliyor.
Keşke bende şak diye 250 bin TL ödeyebilsem, 3 milyona ev satsam ama dolandirilmasam 😂
Bu işin altından ne çıkacak çok merak ediyorum 😅

Eşimin durumu dediğim gibi iyi zaten Dediğim gibi sıkıntı olan şey bütün ödeme tarihlerinin aynı zamana gelmesi. Yoksa zaten hallediyorduk. Ama şimdi ödemezsek faizile daha da artacak 3 iken 3.5-4 olacak sorun o

kartıyla altın almıyor. Eşimin adına alıyorum diyip altın alıyor. Dediğim gibi eşim zaten kuyumcuyla falan iş yapıyor sürekli bi alım satım içindeler falan o yüzden. Oturduğumuz yerde herkes birbirini tanıyor hemen hemen o yüzden bu işler böyle işliyor burda
Anladim, kucuk yerde unutulan bir takim resmi islemlerden bahsediyoruz. Sizin icin ozellikle kuyumcuyla konustum bugun, belki bir yerden yakalarda kurtarirsiniz diye ama olmadi.
Eşimin durumu dediğim gibi iyi zaten Dediğim gibi sıkıntı olan şey bütün ödeme tarihlerinin aynı zamana gelmesi. Yoksa zaten hallediyorduk. Ama şimdi ödemezsek faizile daha da artacak 3 iken 3.5-4 olacak sorun o

Allah kazancinizi daim etsin.

Bu abinin olayi nedir peki, niye boyle dolandiriyor insanlari, kumar falan mi oynuyormus?

Anladim, kucuk yerde unutulan bir takim resmi islemlerden bahsediyoruz. Sizin icin ozellikle kuyumcuyla konustum bugun, belki bir yerden yakalarda kurtarirsiniz diye ama olmadi.

Allah kazancinizi daim etsin.

Bu abinin olayi nedir peki, niye boyle dolandiriyor insanlari, kumar falan mi oynuyormus?
Eşim de bilmiyor. Karısı da işin içinde. Ben kendilerine ev falan aldıklarını düşünüyorum ama kendi üstlerine alsa eşim görürdü ne yaptıkları bilmiyoruz. Eşim de bilmiyor ama iyi para yoldular yani

Eşim de bilmiyor. Karısı da işin içinde. Ben kendilerine ev falan aldıklarını düşünüyorum ama kendi üstlerine alsa eşim görürdü ne yaptıkları bilmiyoruz. Eşim de bilmiyor ama iyi para yoldular yani
Yuzlestiler mi hic? Yani bi paramı almissin ver vs tartışmaları oldu mu?

Yuzlestiler mi hic? Yani bi paramı almissin ver vs tartışmaları oldu mu?
Evet yılbaşında falan beraberdik. Eşim yüzlerine diyo siz beni dolandırdınız falan onlarda gülüyo bahane buluyor. Yaaa tamam neyse falan deyip geçiştiriyor. Eltim hemen ağlama moduna geçiyor Yani az üstlerine gitsen sen haksız oluyorsun

Back