tlfk özelden mesaj atamıyorum yeni üyeyim diye burdan yazıyorum duy sesimi :)
"beni çok duygulandırdın çok teşekkür ederim.. çevremdekiler kafamı karıştırıyor mantığım bitsin istiyor ama içimde bir yerler inanmak istiyor.. tam bitirdim dedm bugn karşıma çıktı konuda anlatacağım birazdan.. sadece birşeyi çok iyi anladım ki mütevazilik ettikçe insanlar seni aşağıda görüyorlar kıymet bilmiyorlar. bundan sonra daha dikkatli olacağım inşallah. umarım 6 yıllık beraberliğin de çok hayırlı sonuçlanır inşallah çok mutlu bi yuvan bi bebeğin olur yanımda oldun ya bu zor günümde.. akrabalarımdan bile yanımda bulamadıklarım var çünkü.. gerçekten çok duygulandım. ablana da sana da mutluluklar diliyorum çok teşekkür ederim :)"
son gelişmeleri anlatayım kızlar çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için tekrar tekrar okudum hepsini. bir şansı daha haketmediğini düşünmekle beraber içimde ufak sevgi kırıntıları kafamı karıştırıyor.
bugün ananemler görüştü benimle. eşim onlara gitmiş. çünkü ailem çok sert çıkıyor haklı olarak. onlara bir ton sözler verildi. beyefendi de dedemi filan yumuşak bulmuş onlarla görüşmüş. tamam altınına filan dokunmayacağım bizde boşanmak ayıptır mezara kadardır filan demiş. sonra beni çağırdı ananem. bunları anlattı. dedim aklı nerdeydi 12 gündür. TAHMİNİMCE AKRABALAR ARALARINDA PARA TOPLAYARAK YARDIM EDECEKLER. bu direk aklıma geldi ananeme söyledim böyle mi yaptınız yoksa diye. yüzü dondu bi anda yok filan dediler ama bence kesinlikle böyle yaptılar, gururumu düşünmeden.. bu niyette olsaydı aile meclisinde beni suçlayarak konuşmazdı çünkü.. "güvenmiyoduysa evlenmeseydi" demişti o akşam.. sanki yalancı olduğu anlında yazıyormuş gibi..
bir de ananemlere şunu demiş: "saf kız, ziyan olmasın." bu laf da çok kırdı beni.. kendi tip bakımından, maddiyat bakımından ve daha bir çok yönden benden aşağıda. ama ben bunlara önem vermedim mütevazilik ettm hep. ama bu lafından sonra ne kadar hata yaptığmı anladım.. "sana ihtiyacım var sensiz yapamam" dese belki dönerdim ama, hala bana acıyormuş gibi yapıyor inanılır gibi değil..
ananemleri azarlamak zorunda kaldım az buçuk :)
eve geldim aradı görüşmek istediğini söyledi. kabul etmedim. beni dedemlerden almadın ailemle görüşçektin benimle görüşecektin dedim. burda herkesin ortasında ayrılığmzla alakalı olmayan konuları açıp burda bana nefret kustun dedim. "ben de hata yapmış olabilirim" dedi. çok hata yaptın bana dedim.. kapattım.
sonra mesajlar attı bugünün bir önemi var benim içn buluşalım filan gibilerinden. birkaç mesaj sonra da, hevesimi kursağımda bıraktın diye mesaj attı. yok oldu ortadan.
gelip çekip kolumdan götürsene. yok buna bile gücü yok.. zaten ailem kesinlikle istemiyor daha.. keşke böyle olmasaydı diyorum. keşke o kadar hatayı yaptı bari bir kere adam gibi özür dilemeyi becerebilseydi diyorum..
işte son olanlar bunlar. valla sizin de içinizi şişirdim kaç gündür hakkınızı helal edin
ama sonuç nolursa olsun ayağa kalkacağım inşallah. unutmam için çoook destek oluyor eşim :)