• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık evliliğim bitiyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi saft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Karşı tarafa anlaşmalı boşanma teklif et, bir celsede bitiyor, avukatlar protokol hazırlıyor, hakimde protokolü okuyor ( nafaka istemiyorum, tazminat istemiyorum vs vs.) bunları kabul ediyor musun diyor, sende evt ediyorum dersen eşinde kabul ediyorum derse orda imzanı atıp çıkıyorsun ve boşanıyorsun hemen.

ama sıkıntı şurda ki bir yılı doldurmadan anlaşmalı boşanılmıyormuş :(

Anlaşmalı olmasa bile iki tatfta istiyorsa birinci celsede aile danışmanına yönlendiriyor hakim. Ama yine istiyorsanız 2. celsede boşuyor.
Senin için hayır diliyorum.

Bırak uyduruk perdeyi benim odalarımda perdem, televizyonum bile yoktu, çarşaf astım yine gık çıkarmadım. Olayı size komple bi özet geçeyim. Doğru dürüst hiçbir masraf yaptrmadan evlendm, hiçbir şeye gıkımı çıkarmadım 2 ay internetsiz televizyonsuz kontörsüz beş kuruşsuz duvarlara baktım da sen beni yaşatamıyosun demedim. aldığı maaşları yok etti hesap vermedi, üstüne zorla takılarımı istedi 2 ay. kuru ekmek yiyip ödeyelim borçlarını dedm kabul etmedi, yetmedi ayrıldık, çağırdım gel altınlarını da vercem ekstrelerini getir yeter dedim, yine getrmedi..

bütün konuyu takip etmiş olsanız bilirdiniz sadece takı değil çok daha fazlası vardı.. cinsel bir sürü problemi de vardı üstüne üstük paragözdü. resmen cinsel problemlerini ört bas edebilmek, çevreye birşeyleri kanıtlamak, üstüne bir de takı sahibi olmak için evlenmiş benimle.

parada pulda gözüm olsaydı okurdum canına nişanda, benimle evlenemezdi bile, durumları o kadar kötüydü, ama sorun etmedim..

neyse konunun sonuna yetişmiş, ama beni suçlayan arkadaşlara özel yazdm bu yorumu :)

olan oldu biten bitti. çok mutluyum Rabb'ime şükür.. geçti hepsi...
Suçlamak değildi niyetim, tüm sayfaları okuyama fırsatım olmadı sadece parasal konuları çok fazla dert edilmemesi gerektiğini belirtmek istedim. Nedense çok fazla talepkar olmayan, erkek tarafını zorlamayan kızların değeri bilinmiyor. Umarım bundan sonra herşey gönlünüzce olur.

Anlaşmalı olmasa bile iki tatfta istiyorsa birinci celsede aile danışmanına yönlendiriyor hakim. Ama yine istiyorsanız 2. celsede boşuyor.
Senin için hayır diliyorum.

Cidden :) çok sevindim.. İnşallah böyle olur da kurtulurum şunun soyadından :) Teşekkür ediyorummm

Suçlamak değildi niyetim, tüm sayfaları okuyama fırsatım olmadı sadece parasal konuları çok fazla dert edilmemesi gerektiğini belirtmek istedim. Nedense çok fazla talepkar olmayan, erkek tarafını zorlamayan kızların değeri bilinmiyor. Umarım bundan sonra herşey gönlünüzce olur.

Parasal konuları hiç dert etmedim ki, ne sözler verdi de tutmadı üstüne üstük :)

Hatta o durumumuzun sözde kötü olmasından yakınıyordu sırf benden para koparabilmek içn :D ben olsun geçer bu günler diyordum, fazladan birşey alsa kızıyordum canım bir dondurma çekti 2 hafta onu bile söylemedim, alt tarafı bi dondurma yani. ben o kadar sabırlı davrandım ama karşı tarafın niyeti kötüymüş.. baştan beri kötüymüş de nasip işte engel olamıyo insan bazı şeylere..

ama dediğinz gibi kıymetim bilinmedi, iyi ki de bilinmemiş, çok daha iyi planları varmış Allah'ın benim için ve çok mutluyum :)

Son düzenleme:
Bu arada demeyi unuttum son dilekçemde kocalık vasıflarını yerine getirmediği ve benimle geçirmesi gereken tüm vakti ailesiyle geçirdiği, ilgilsizliğini filan yazdım.

Adli tıp girer mi acaba işin içine :D

Bu arada demeyi unuttum son dilekçemde kocalık vasıflarını yerine getirmediği ve benimle geçirmesi gereken tüm vakti ailesiyle geçirdiği, ilgilsizliğini filan yazdım.

Adli tıp girer mi acaba işin içine :D

bunu dava dilekçesınde yazmanız gerekıyordu. sonrada bu konuda dr yanı bilirkişi incelemesı bıle yaptırabılrdınız. delillerinizde bunu sunduysanız Hakım hastaneye raporu ısteyebılır eşinizden

bunu dava dilekçesınde yazmanız gerekıyordu. sonrada bu konuda dr yanı bilirkişi incelemesı bıle yaptırabılrdınız. delillerinizde bunu sunduysanız Hakım hastaneye raporu ısteyebılır eşinizden

ilgisizlik olarak sundum, çünkü başım ağrıyor gibi bir sürü bahanesi vardı :))

ilk verdiğim dilekçeye cevap verdi, ben de ona verdiğim cevapta ekledim bunu.

ilgiszlk adı altında da rapor ister mi ki?

hayıt ıstemez. eğer erkeklık görevını yerıne getırememe gıbı bır durum söz konusu isee bunu belırtmenız gerkeıyordu dr raporu isteyecektı bu durumda Mahkeme

Konuyu bölüyorum ama Sibel sana birşey sormak istiyorum. Çekişmeli boşanmada davalı ilk duruşmaya gelir de diğerlerine gelmezse ne olur? Dava ne kadar sürer. Gıyabında görülür mü?

Son düzenleme:
bak canım,senden yaşça oldukça büyük biri olarak ve 3 aylık evliliğini senin mevzularının nerdeyse aynısııı konular yüzünden bitirmiş biri olarak yazıyorum naçizane...arkadaşlarımız sağolsun fikirlerini yazmış çizmiş.ama şunu unutma allah korusun boşanırsan eğer ne ben nede diğerlerinin umrunda olmaz,herkes hayatına devam eder,ateş düştüğü yeri yakar.çünkü boşanmak çoook zor ! yuva yıkmak çok acı...cook afedersin bu ülkede dul olmak çok zor.kii zamanında banada taktılar bu sıfatı.benden sana tavsiye lüttfeenn yıkma yuvanı,mücadele et.benim kaynanam seninkindende beterdi,anlatsam roman olur.ama onların istediği bu zaten,kocanın beynine girip kışkırtıyorlar onu.onların umrundamı olur sanıyorsun boşansanız.erkeğe hiçbişey olmuyo,benimki gitti kız aldı valla,olan sana olur.millet agzını açınca dul der afedersin.seni incitmek istemem ama bunlar acı gercekler.ver yaa altınları verr ! yine olur,yeterki allah huzur versin.ben ayrılırken 300 gr.altınımı ona bırakıp boşandım.çünkü insanın yuvası yıkılırken hiçbiri görünmüyo gözüne.ayrıldıktan sonra anladımki ben hata yapmışım,mücadele etmem gerekirmiş.sen kocana bak,gerisini boşver.sen kavga ettikçe kocan senden soğuyup kaynanangile daha çok bağlanır.karda yürü ama izini belli etme.kocana canımsın cicimsin de,kaynanangilin burnundan getir.ama kocana çaktırma bu durumu.lüttfeeennn pes etme,canımsıınn...onlara bu fırsatı verme,sevindirme düşmanlarını.kocanla otur konuş,ama güzel güzel..altınları vermek istememenin sebeplerini anlat buna ragmen hala istiyorsan al,senden yada evliliğimizden daha kıymetlı değil de.keşke zamanında birileride benim söylediklerimi söyleseydi bana,keşke saçma sapan şeyler yüzünden yıkmasaydım yuvamı.canın çok yanar,dışardan konuşmak kolay,ama öyle olmuyor,ateş düştüğü yeri yakıyor.yıkmaa yuvanııı,kaynananlarında gerisininde canı cehenneme.kurnaz ol,kocanı çek çevir

Konuyu bölüyorum ama Sibel sana birşey sormak istiyorum. Çekişmeli boşanmada davalı ilk duruşmaya gelir de diğerlerine gelmezse ne olur? Dava ne kadar sürer. Gıyabında görülür mü?
ona ulasılmazsa gıyabında olur sanırım cekısmelı 1.davamda bosanmak ıstemedım aılemın ıstegı uzerıne 2ç.haftasından ıtıbaren anlasmalı bosanmaya ıkna etmeye calıstım once ondan bosanayım dıye arsa fılan vermeye calısıyolardı anlasmalı olunca kurus almadık bosandık

ona ulasılmazsa gıyabında olur sanırım cekısmelı 1.davamda bosanmak ıstemedım aılemın ıstegı uzerıne 2ç.haftasından ıtıbaren anlasmalı bosanmaya ıkna etmeye calıstım once ondan bosanayım dıye arsa fılan vermeye calısıyolardı anlasmalı olunca kurus almadık bosandık

Yıllar sürecekmiş gibi bir his belirdi içimde! Varlığı dert yokluğu dert

evet canım e-devlette 2 gündür sorun var fakat düzelir . Ama ihmal etme, karşı taraftan hırsını alamazsın, dövsende, sövsende alamazsın. Ama hukuken canını yakarsan
hırsından nefretinden bişey kalmıyor:) tecrübeyle sabittir:)

Hayırlısı ile boşan önüne bak, 4 gün önce beni istemeye bile geldiler hemde bekar birine:) Ama düşünmediğimi epey bir sürede düşünmeyeceğimi söyledim.
Neler yaşıyoruz yahu. Hakkımızda hayırlısı.

4gün önce istemeye gelmişler..iyiymiş...bunlar şuan duygusal olarak egonuzu tatmin edebilir evet,benimde mahkemem devam ederken birsürü görücülerim falan cıkardı düğünlerde,orda burda.ne mutlu olurdum,egom şişerdi.ama öyle olmuyor o işler.kafaya birsüre sonra dank ediyor,hatalarını anlıyorsun ama geç oluyor işte.ha bunları söylerkende eski eşimi hala sevdiğimden falan değil ha ! :)) ben boşandıktan 2 yıl sonra aşık olarak evlendım ben,hemde gayet zengin,bir evin tek oğlu hiç evlenmemiş biriyle :))) coookta mutluyum,çocugumuzda oldu. eski eşim aklıma bile gelmiyor. ama o dönem yaşadıklarımı düşündüğüm zaman,mücadele edip evliliğimi kurtarsam daha kolay olurdu diye düşünüyorum.ama şuanki eşimle evlenene kadar dul mu demediler,itle kopuklamı yakıştırmadılar,adımmı çıkmadı...neler neler...allahım kimsenin yuvasını yıkmasın.

4gün önce istemeye gelmişler..iyiymiş...bunlar şuan duygusal olarak egonuzu tatmin edebilir evet,benimde mahkemem devam ederken birsürü görücülerim falan cıkardı düğünlerde,orda burda.ne mutlu olurdum,egom şişerdi.ama öyle olmuyor o işler.kafaya birsüre sonra dank ediyor,hatalarını anlıyorsun ama geç oluyor işte.ha bunları söylerkende eski eşimi hala sevdiğimden falan değil ha ! :)) ben boşandıktan 2 yıl sonra aşık olarak evlendım ben,hemde gayet zengin,bir evin tek oğlu hiç evlenmemiş biriyle :))) coookta mutluyum,çocugumuzda oldu. eski eşim aklıma bile gelmiyor. ama o dönem yaşadıklarımı düşündüğüm zaman,mücadele edip evliliğimi kurtarsam daha kolay olurdu diye düşünüyorum.ama şuanki eşimle evlenene kadar dul mu demediler,itle kopuklamı yakıştırmadılar,adımmı çıkmadı...neler neler...allahım kimsenin yuvasını yıkmasın.

Saft'ın kocası çekilecek gibi değil bence. Gençliğimi, hayallerimi sırf bana dul denmesin diye değmeyen birine harcayamazdım şahsen...

Madem evlendiniz, mutlusunuz, neden ilk evliliğimi bitirmeseydim diyorsunuz? Anlayamadım ben sizi hiç...

bak canım,senden yaşça oldukça büyük biri olarak ve 3 aylık evliliğini senin mevzularının nerdeyse aynısııı konular yüzünden bitirmiş biri olarak yazıyorum naçizane...arkadaşlarımız sağolsun fikirlerini yazmış çizmiş.ama şunu unutma allah korusun boşanırsan eğer ne ben nede diğerlerinin umrunda olmaz,herkes hayatına devam eder,ateş düştüğü yeri yakar.çünkü boşanmak çoook zor ! yuva yıkmak çok acı...cook afedersin bu ülkede dul olmak çok zor.kii zamanında banada taktılar bu sıfatı.benden sana tavsiye lüttfeenn yıkma yuvanı,mücadele et.benim kaynanam seninkindende beterdi,anlatsam roman olur.ama onların istediği bu zaten,kocanın beynine girip kışkırtıyorlar onu.onların umrundamı olur sanıyorsun boşansanız.erkeğe hiçbişey olmuyo,benimki gitti kız aldı valla,olan sana olur.millet agzını açınca dul der afedersin.seni incitmek istemem ama bunlar acı gercekler.ver yaa altınları verr ! yine olur,yeterki allah huzur versin.ben ayrılırken 300 gr.altınımı ona bırakıp boşandım.çünkü insanın yuvası yıkılırken hiçbiri görünmüyo gözüne.ayrıldıktan sonra anladımki ben hata yapmışım,mücadele etmem gerekirmiş.sen kocana bak,gerisini boşver.sen kavga ettikçe kocan senden soğuyup kaynanangile daha çok bağlanır.karda yürü ama izini belli etme.kocana canımsın cicimsin de,kaynanangilin burnundan getir.ama kocana çaktırma bu durumu.lüttfeeennn pes etme,canımsıınn...onlara bu fırsatı verme,sevindirme düşmanlarını.kocanla otur konuş,ama güzel güzel..altınları vermek istememenin sebeplerini anlat buna ragmen hala istiyorsan al,senden yada evliliğimizden daha kıymetlı değil de.keşke zamanında birileride benim söylediklerimi söyleseydi bana,keşke saçma sapan şeyler yüzünden yıkmasaydım yuvamı.canın çok yanar,dışardan konuşmak kolay,ama öyle olmuyor,ateş düştüğü yeri yakıyor.yıkmaa yuvanııı,kaynananlarında gerisininde canı cehenneme.kurnaz ol,kocanı çek çevir

Konu sahibine acızane olarak hatırlatmak istediğim şu ki; tecrübe sahibi kişilerin sözlerine dikkat kesilip biraz da o acıdan düşündükten sonra karar vermeniz belki sizin açınızdan daha iyi olabilir. Alıntısını yapmış olduğum paragrafta da tecrübe konuşuyor.
Paylaşmış olduğu yapıcı tavsiyelerinden dolayi Allah kendisinden razı olsun...

Son düzenleme:
Neyin borcu ki? kumar?

hem nasil olurda gizli sakli olur aldigi maas?

kira niye yatirilmamis? onun parasi nereye gitmis??

esin kendine bakar mi? kilik kiyafetine?

benim aklıma da kumar geldi şimdi.

kumarcının evi olmaz.ama denemeden anlaşılmaz. 2 aylık evlilik biterse ilerde pişman olursun.biraz sabret cocuk yapma.yakında ne oldugu ortaya cıkar

dava gıyabında görülür. sadece bırkaç celse daha uzar o kadar. ama davacı mutlaka katılmak zorunda yada mazeret vermelı. aksı takdırde dava düşer

Ben senin yerinde olsaydim verirdim! Nedenleri...Henüz iki aylik evlisin
Aslinda böyle tartismamar olmamasi lazim...bir ver bakalim bir dene...ozaman ne olacak...
Rabbimin yaninda borsey kalmaz
O altinlar zaten senin nikahinin altinda...seni zorlayarak elinden
Alsalar neye yariyacak?onlara o 2000cikar 5000e...sen merak etme icini ferah tut
Ve gercekten bir dene...heee baktin ardi kesilmiyor ozaman sen bilirsin isini!!ama sakin
Sakin cocuk düsünme bacim!!ilk önce bir tart bic ondan sonra ALLAH KERIM

konu sahibi arkadaş çalışıyor mu ev hanımı mı? bütün sayfaları okuyamadım. Eğer çalışmıyorsa , benim anladığım kadarıyla o altınları kaynana istetiyordur, çünkü eşyayı da onlar almış sanırım. Bari taktığımızı geri alalım diyor aklınca, eğer eşinize de çok baskı yapıyorsa kurtulmak için o da ısrarla istiyor olabilir.

Arkadaslar konu sahibi bosanma sürecinde, sayfalari okumadiniz sanirim.
Isin icinden cok baska seyler cikti, konu altin felan degil yani artik

Back