Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 ayı bitirdim şimdi en geç 3 ay daha beklemem gerekiyor yani değil mi? :)
Annemde öyle olmuştu :)
ne zormuş ya :))
birşey daha sorayım mı canım? peki mahkeme gününü kaç ay sonrasına verdiler?
hmm o şekilde :) tmm umarm bana da yakın zamanda gelir, çünkü barodan bekletiyorlar beni :)
Nasılsınız canlarm.. Sinirlerim çok bozuk sizlerle dertleşeyim dedim..
Nasıl akrabalarım var anlamadım hala.. Teyzem tel açmış anneme. Yok anneme takılar getirilmiş de ondan bizim iş bozulmuş. Yok yuvamı annem yıkmış. Yok çocuğa iktidarsız diye iftira atıyomuşuz çok büyük günahı varmış.. Ne diyim ben bunlara ya.. Annemle kararlaştrdk nikahta akrabaların taktıklarını geri vercez teker teker.. Şeytan diyo bilezkleri de çıkar ver herkesin çenesi kapansın. Ama o zaman iyice enayi durumuna düşcem..
Valla sinirlerim çok bozuldu.. :s
sende böyle teyze varken erkek tarafının bişey yapmasına gerek yok zaten, sanki o 2 ayı seninle birlikte yaşadı, kim ister yuvası yıkılsın baba evine dönsün
Nasılsınız canlarm.. Sinirlerim çok bozuk sizlerle dertleşeyim dedim..
Nasıl akrabalarım var anlamadım hala.. Teyzem tel açmış anneme. Yok anneme takılar getirilmiş de ondan bizim iş bozulmuş. Yok yuvamı annem yıkmış. Yok çocuğa iktidarsız diye iftira atıyomuşuz çok büyük günahı varmış.. Ne diyim ben bunlara ya.. Annemle kararlaştrdk nikahta akrabaların taktıklarını geri vercez teker teker.. Şeytan diyo bilezkleri de çıkar ver herkesin çenesi kapansın. Ama o zaman iyice enayi durumuna düşcem..
Valla sinirlerim çok bozuldu.. :s
Canım takma kafana..Teyzen kendine baksın..Annenin nasıl günahını aldığını düşünsün..![]()
Milletin ağzı torba değil ki büzesin..
Ben nişanlıydım Halam aradı beni daha nişanlımı (eşimi) hiç görmemiş ne sesini duymuş ne fotosunu görmüş,hakkında hiç bir şey bilmez..Kalıp bana demez mi "o çocukla evlenmeni istemiyorum onu hiç gözüm tutmadı,bu evliliği tasvip etmiyorum" diye." Hala sen hiç görmedin ki "dedim "görmeme gerek yok" dedi
![]()
konuşurlar işte..her şeyi çok bilirler ya..
![]()
a aa.. demek sadece bende yok bu modellerden :) sırf yorum yapacaklar ya.. halan da ayrı bir alemmiş ne diyeyim Allah sana da kolaylık versn cnmmm :)
şubat 2012 de evlendim 8 ay evlilikten sonra ekim ayında evi terkettim. 1 ay önce boşanma dilekçesiyle aile mahkemesine başvurdum daha sonra avukat tuttum. evden ayrılırken sadece kıyafetlerimi aldım ancak birkaç parça kıyafetim ve çeyizlerim halen o evde duruyor. karşı tarafla 3 aydır hiçbir şekilde görüşme olmadı. avukatım eve gidip eşyalarımı alabileceğimi söyledi ama ben herhangi bir haksız iftiraya uğramaktan çekindiğim için bu konuyu araştırmaya çalışıyorum. haber vermeden eve gidip sadece kendi özel eşyalarımı ve çeyizlerimi alsam bunun bana bir zararı olur mu?
ayrıca 3 aylık evliyken MS hastalığı tanısı kondu stresin tetiklediği bir hastalık. eşim sürekli küfür ve hakaret ediyordu çok mutsuz bir evlilik hayatım oldu. hastalık ile ilgili raporlarımı mahkemeye sunmak doğru olur mu?
şimdiden teşekkürler...
tek 2000 le kalmayacakki altınlarınız bitene kadar gözü onlarda olur bence hırsı bundan. benim kocamda öyleydi altınları bitirdi rahatladı. derdimiz kalmadı![]()
Canım takma kafana..Teyzen kendine baksın..Annenin nasıl günahını aldığını düşünsün..![]()
Milletin ağzı torba değil ki büzesin..
Ben nişanlıydım Halam aradı beni daha nişanlımı (eşimi) hiç görmemiş ne sesini duymuş ne fotosunu görmüş,hakkında hiç bir şey bilmez..Kalıp bana demez mi "o çocukla evlenmeni istemiyorum onu hiç gözüm tutmadı,bu evliliği tasvip etmiyorum" diye." Hala sen hiç görmedin ki "dedim "görmeme gerek yok" dedi
![]()
konuşurlar işte..her şeyi çok bilirler ya..
![]()