• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık evliliğim bitiyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi saft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi geçmiş olsun yüzün hep böyle gülsün güzelim benim, sen bu faslı evlilikten bile sayma,evcilik oyunuydu bitti, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni

amin canım benim senin de yüzün hep gülsün inş :) aynen evcilik oynadım sadece başı ağrıyan bir kocayla :)))

"Bu nasıl bir hadsizlik, nasıl bir kendini bilmezliktir, maddi manevi tazminat davası açmam için beni tahrik etmeye mi çalışıyorsun?" diye sorsaydınız.

Ne tuhaf insanlar, siz onların ayıbını örtüyorsunuz, onlar ne yapıyor... Çok şaşırdım.

sordum, daha da hırslandırıyorsun beni böyle dedim. bi de niye belden aşağı vuruyormuşum bana yakışmamış böyle diyor :))

Arkadaşlar ben eşimin beni sevdiğini biliyorum. Ben de onu çok seviyorum. Ben öyle hani evliliğim bitiyor havasında değilim. Biz çok zor şartlarda evlendik. Çok zor şeyler yaşadık. Maddi ve manevi çok şeyle uğraştık hala da uğraşıyoruz. Bu sıkıntıları atlatmak her şeyi düzeltecek ama ben yoruluyorum. Çok ama çok yıprandım.

Eşim atanamadığı için bunalımda. Eşimin ataması olmadığı için kendini kapattı.Ücretli öğretmenlik yapıyor. okuldan eve evden okula gidip geliyor. Gelince de yorgun oluyor uyuyor bir iki saat. o yüzden de gece geç saatlere kadar oturuyor. Aynı saatte yatmamız imkansız gibi oldu. Yalnız uyumak çok keyfimi kaçırıyor.

Eşim bir de bilgisayar bağımlısı. Okuldan geldiğinde bilgisayara takılıyor.Kendi yaptığı site var bütün gün onunla uğraşıyor. o bir koltukta bilgisayara takılıyor ben de diğer koltukta ya kitap okuyor, yazılı okuyorum ya da tv izliyorum. İlgisizlik beni bunaltıyor. Sanki evli gibi değil de ev arkadaşı gibiyiz. Ama yine de herşeye rağmen eşimin yanındayım. En ufak bir kırgınlık beni çook yaralıyor. Kavgaya tahammülüm yok. Kafam bozulsa onun yanından kalkıp oturma odasına gidiyorum. Birazdan arkamdan geliyor. il

Sizce evlilik nedir? O kadar zorluğa rağmen eşin yanında olmak mı yoksa eşinle birlikte günlük gülistanlık vakit geçirmek mi.Bakalım sabrın sonu selamettir. bunlar düzelecek biliyorum.

bu arada demeyi unuttum, "kendine iyi bak, baş ağrıların için de bol bol aspirin iç" dedm :DDD

hahaha ay cok iyi demissinnnn :)))

bu adam varya mikrobun önde gideni,
halinden hareketlerinden utanacagina, bide bütün sucu üzerinemi atmaya calisiyor ??
O söyleidklerini degistirsin, yoksa sende bütün foyasini ortaya cikar,
ayrica akrabalarinda ayri tuhafmis,
yok iftira atmasin, yok tazminat davasi acilmiyacak, sanki erkek tarafi gibi konusuyorlar,
hic dinleme onlari bosver

Arkadaşlar ben eşimin beni sevdiğini biliyorum. Ben de onu çok seviyorum. Ben öyle hani evliliğim bitiyor havasında değilim. Biz çok zor şartlarda evlendik. Çok zor şeyler yaşadık. Maddi ve manevi çok şeyle uğraştık hala da uğraşıyoruz. Bu sıkıntıları atlatmak her şeyi düzeltecek ama ben yoruluyorum. Çok ama çok yıprandım.

Eşim atanamadığı için bunalımda. Eşimin ataması olmadığı için kendini kapattı.Ücretli öğretmenlik yapıyor. okuldan eve evden okula gidip geliyor. Gelince de yorgun oluyor uyuyor bir iki saat. o yüzden de gece geç saatlere kadar oturuyor. Aynı saatte yatmamız imkansız gibi oldu. Yalnız uyumak çok keyfimi kaçırıyor.

Eşim bir de bilgisayar bağımlısı. Okuldan geldiğinde bilgisayara takılıyor.Kendi yaptığı site var bütün gün onunla uğraşıyor. o bir koltukta bilgisayara takılıyor ben de diğer koltukta ya kitap okuyor, yazılı okuyorum ya da tv izliyorum. İlgisizlik beni bunaltıyor. Sanki evli gibi değil de ev arkadaşı gibiyiz. Ama yine de herşeye rağmen eşimin yanındayım. En ufak bir kırgınlık beni çook yaralıyor. Kavgaya tahammülüm yok. Kafam bozulsa onun yanından kalkıp oturma odasına gidiyorum. Birazdan arkamdan geliyor. il

Sizce evlilik nedir? O kadar zorluğa rağmen eşin yanında olmak mı yoksa eşinle birlikte günlük gülistanlık vakit geçirmek mi.Bakalım sabrın sonu selamettir. bunlar düzelecek biliyorum.

Arkadasim bence kendine yeni bir konu ac, bu konuyu isgal etme, konu sahibine ayip olur biraz,
yeni bir konu ac, arkadaslar sana yardimci olur orda tamammi

kızlar bugün bir dilekçe yazdırdım avukata. avukat tazminat da açmamı söyledi, hakkını bırakma dedi ama bu tazminat nafaka işin içine girdiğinde, cinsellik problemlerini de açtığmda mahkeme 1 yılı geçer mi? bilgisi olan var mı :(

kızlar bugün bir dilekçe yazdırdım avukata. avukat tazminat da açmamı söyledi, hakkını bırakma dedi ama bu tazminat nafaka işin içine girdiğinde, cinsellik problemlerini de açtığmda mahkeme 1 yılı geçer mi? bilgisi olan var mı :(

Çekişmeli boşanacaksınız, muhtemelen bir yılı bulur.

bu cinsel sorunları açtığımda adli tıbba filan gidilse de mi 1 yıl yoksa daha da uzama riski var mı?

Bilirkişi değilim ama duyduklarımı anlatıyorum. İddialar tazminat için, tazminat da atla deve değil sonucta (bilmem kaç trilyon vs gibi) hakim sonuca cabuk bağlayabiliyor taraflar uzlaşmaya yakın ise.

Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli?

Bugün baroya gittim de, oradaki bayan beni yanlış mı bilgilendirdi doğru mu bilmiyorum hepten kafam karıştı. o kadar avukattan filan duydum takılar sadece geline aittir diye, bugün bayan bana ortak dedi ve mahkeme yetkisizlikten reddedecekmiş davamı. halbuki sorup da açmıştım, oturduğm yerde dava açılabiliyordu. hangisi doğru hangisi yanlış şimdi birşey deyin nolur :(((

aradan yıllarda gecse o altınları almadan rahat etmtyecek 6 sene direndim ben ve sonunda vermek zorunda kaldım.birde yemin ediyorum en kısa sürede yerine koyacam altınlarını derler ama ben daha yerine koyduklarını asla görmedim.
bence sen altınların 2sini ver diger dördünüde bozdur kendine bi hesap ac ve oraya yatır.ya sonu yok alem ediyorlar gallem ediyorlar kadının altınları kadında kalmıyoooor.2 bilezik seni kurtarmaz ver bakalım ne olacak fakat geride kalanlarıda kendine sakla ltf.

aradan yıllarda gecse o altınları almadan rahat etmtyecek 6 sene direndim ben ve sonunda vermek zorunda kaldım.birde yemin ediyorum en kısa sürede yerine koyacam altınlarını derler ama ben daha yerine koyduklarını asla görmedim.
bence sen altınların 2sini ver diger dördünüde bozdur kendine bi hesap ac ve oraya yatır.ya sonu yok alem ediyorlar gallem ediyorlar kadının altınları kadında kalmıyoooor.2 bilezik seni kurtarmaz ver bakalım ne olacak fakat geride kalanlarıda kendine sakla ltf.

Saft boşanıyor canım eşinden. Bitti evlilikleri, ayrılıyorlar.

Bugün baroya gittim de, oradaki bayan beni yanlış mı bilgilendirdi doğru mu bilmiyorum hepten kafam karıştı. o kadar avukattan filan duydum takılar sadece geline aittir diye, bugün bayan bana ortak dedi ve mahkeme yetkisizlikten reddedecekmiş davamı. halbuki sorup da açmıştım, oturduğm yerde dava açılabiliyordu. hangisi doğru hangisi yanlış şimdi birşey deyin nolur :(((

Takıların sadece geline ait olduğuna dair karar vardı sanırım, ben öyle bi haber okumuştum

Sizin sorununuz sadece borç, takı değil bence. Baştan herşeyi konuşmamışsınız, size yalanlar söylenmiş. Dürüstçe ben herşeyi borç harç yapıcam, ailem bana destek olamıycak demesi lazımdı

Bak biz sizden daha beter durumdaydık. Öyleki kayınvalidemin bana takması gereken bilezikleri bile biz eşimle aldık. Yani kendi kendime bilezik aldım ve onlar bana taktılar. İğneden ipliğe herşeyi kendimiz yaptık,baştan belliydi böyle olacağı. Sonra da düğünden sonra tek tek gitti altınlar. Benim işim olmadığı için tek maaş yetmemişti. Ben bu durumda eşime kızamazdım çünkü böyle olacağı belliydi. Ailesinin düğün yol masraflarını bile biz karşılamak zorunda kaldığımız için çok borca girmiştik. İnsan gerekirse kuru ekmek yer ama dürüstlük olmalı. Eşin senden bazı şeyleri saklamasaydı böyle olmazdı

yani sen nişanda da başıma gelmişti ve kaynanam çok sinsi dediğin için aklıma geldi kaynanan olduğu günahını almayalım ama 2000 nedir ya kredi çek yani...
neden ille de altın altın... onu da geçtm neden hesapları ortaya dökmüyor. yok hesabı kitabı sende bilsen etsen evliliğini yıkma ver derim ama gizli kapaklı bir iş var işin içinde. dediğin gibi ailesine tırtıklıyor olablr

anası dolduruyosa kızın kolundan aldırıp kendi koluna takacak bide tabi öncesindede bitakım fırıldaklar döner onlar yapmış gözükür ama eni sonu o altınlar kaynanaya kalır heralde bööle bi yol çizdiler kendilerine..konu sahibi arkadaşım bence onların istediği maskeyi takacaksın tabi eşin düzelecektir ona o zaman normal görünürsün ama ailesinede apaçık kendini belli etme kocanı gene kandırırlar ailesine çok yanaşma..onların istediği yüzde u sen artık verici olmaya başla bakalım eşine ne istiyos ver ama hesabı kitabda birlikte tutun bööle alıştır onu ve yeri geldiğindede tatlı dille vur yüzüne..son sayfaları okumadım açıkçası son gelişmeler ne bilmiyorum ama burayı görünce yazasım geldi birden..eşin kaç yaşında o yaşa kadar evlenene kadar devamlı annesinin yanında yaşadığı için annesi abluka altına almış belli

Bu cevabın en doğrusunu buradaki hangi üye verebilir ki?

Yine de bilemem tabi ki, hani aynı sizin gibi hadiseler yaşayıp davası şimdilerde görülen biri varsa, ya da avukat olan üyeler de tabi ki doğru bilgiyi verebilirler de, yine de böyle bir sorunun cevabını buradan bekleyinceye kadar hukukçulardan direk birebir sorarak öğrenirdim ben olsam belki onun için garip gelmiş olabilir sorunuz. Neyse, size kolay gelsin.

Cok tuhaf tam olarak kiminle evlenmediginizi bilmiyor gibisiniz
NE, nekadar maas aldigini borcu olup olmadigini, düsüncesini vs.

Evliliktir bu illa bol para icinde yüzmeli degilsiniz daha 2 ay olmus benimde etrafimda daha
2 ay icinde cok eksikleri olan vardi ama sizin gibi hemn sikayet etmeye baslamadilar dogrusu.

Anneside suclu olabilir esinide ama SIZde suclusunuz, o ilkte yasanan ikinci el durumlarina fln
izin vermiyecektiniz sizinde bundan memnun oldugunuzu sancaklar, söz verilmisse tutulmalidir

Sizin de para gözünüzün oldugunu düsünüyorum yoksa altinlari öyle elinizde sadece size aitmis gibi tutmazdiniz
Vede kredi alinca geri ödemesi daha zor olurdu inat yapmissiniz gurur degil,

Hemde ilerki yorumalra baktimki hicte mutsuz degilsiniz ayrilcaksiniz diye
Altin konusu kapanir sanmisdim ama hala altinlarin üzerine yorum yapiyor nasil sadece bana ait olcak diye düsünüyorsunuz..
Sevgi vede saygi olsa ne her iki taraftanda bu konular ne acilirdi nede bosanmaya varirdi durum
ILGINC..

Ya bu altınlar insanlar için ne kadar önemli bişey olmuş. 2ooo Tl için bi insan eşinin evinden gitmesine göz yumar mı nedir bu ya altın için mi evlenmiş senle ..

Çok büyük bencillik . Canım Kaç kurtar kendini Bence düzelmez.:50:

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok tuhaf tam olarak kiminle evlenmediginizi bilmiyor gibisiniz
NE, nekadar maas aldigini borcu olup olmadigini, düsüncesini vs.

Evliliktir bu illa bol para icinde yüzmeli degilsiniz daha 2 ay olmus benimde etrafimda daha
2 ay icinde cok eksikleri olan vardi ama sizin gibi hemn sikayet etmeye baslamadilar dogrusu.

Anneside suclu olabilir esinide ama SIZde suclusunuz, o ilkte yasanan ikinci el durumlarina fln
izin vermiyecektiniz sizinde bundan memnun oldugunuzu sancaklar, söz verilmisse tutulmalidir

Sizin de para gözünüzün oldugunu düsünüyorum yoksa altinlari öyle elinizde sadece size aitmis gibi tutmazdiniz
Vede kredi alinca geri ödemesi daha zor olurdu inat yapmissiniz gurur degil,

Hemde ilerki yorumalra baktimki hicte mutsuz degilsiniz ayrilcaksiniz diye
Altin konusu kapanir sanmisdim ama hala altinlarin üzerine yorum yapiyor nasil sadece bana ait olcak diye düsünüyorsunuz..
Sevgi vede saygi olsa ne her iki taraftanda bu konular ne acilirdi nede bosanmaya varirdi durum
ILGINC..

Şu yaşadıklarımı kimsenin yaşamasını istemem ama, kınayanın da kınadığı başına gelmeden ölmezmiş.

Mesele altın değil bir ton yorum var altınları verceğimi söylediğim halde şahıs beni gelip de almadı ailemin yanından.

Sorma nedenim o değildi, boşanabilmek için elimdeki tüm kozları kullanmam gerekiyor. Kaldı ki mahrem sorunları açmıyorum bile.

Evet mutsuz değilim, Allah verdi kolayını kurtardı. Eve geldkten sonra tekrardan intihar düşüncesi sarmıştı bile, 2 aya Allah öyle toparladı öyle verdi ki sabrımın mükafatını..

Neyse daha fazla anlatacak değilim kim ne isterse öyle düşünsün, kınayanın da.. neyse..

Bir arkadaşımız daha sormuş buradakiler nasıl bilsin diye, burada avukat arkadaşlarımız da var, adliyede çalışan da, ablası abisi avukat olan da..

Şu yaşadıklarımı kimsenin yaşamasını istemem ama, kınayanın da kınadığı başına gelmeden ölmezmiş.

Mesele altın değil bir ton yorum var altınları verceğimi söylediğim halde şahıs beni gelip de almadı ailemin yanından.

Sorma nedenim o değildi, boşanabilmek için elimdeki tüm kozları kullanmam gerekiyor. Kaldı ki mahrem sorunları açmıyorum bile.

Evet mutsuz değilim, Allah verdi kolayını kurtardı. Eve geldkten sonra tekrardan intihar düşüncesi sarmıştı bile, 2 aya Allah öyle toparladı öyle verdi ki sabrımın mükafatını..

Neyse daha fazla anlatacak değilim kim ne isterse öyle düşünsün, kınayanın da.. neyse..

Bir arkadaşımız daha sormuş buradakiler nasıl bilsin diye, burada avukat arkadaşlarımız da var, adliyede çalışan da, ablası abisi avukat olan da..

Canım, Ben de boşanma aşamasındayım. Avukatım düğün takılarının tamamının kadına ait olduğunu söylüyor. Hatta düğünde erkeğin taktığı takılar da buna dahilmiş. Daha önceden de bir çok dava kazanmış bu yönde. Ayrıca yargıtay kararları da mevcutmuş.

Canım, Ben de boşanma aşamasındayım. Avukatım düğün takılarının tamamının kadına ait olduğunu söylüyor. Hatta düğünde erkeğin taktığı takılar da buna dahilmiş. Daha önceden de bir çok dava kazanmış bu yönde. Ayrıca yargıtay kararları da mevcutmuş.

Allah senin de yardımcın olsun, çok teşekkür ediyorum bilgilendirmen için :) Şimdi karşı taraf dilekçesinde beni takılarla ilgili suçladı da, eğer bana ait değillerse kusurlu duruma düşebilirim az da olsa, bu olsun istemiyorum. Sanırım barodaki bayan beni yanlış bilgilendirdi dün çok üzüldüm, bir de dava kesin reddedilir yetkisizlikten dedi.. Yanlış yerde açmış-mışım..

Siz oturduğunuz yerde mi açtınız davayı?

6 ay oturulan yerde diyor, onunla 2 ay orada ikamet ettik, ama 2 aydır da ailemle oturuyorum. İyice kafam karıştı :)

Back