- 19 Temmuz 2008
- 258
- 83
- 318
Arkadaslar konu sahibi bosanma sürecinde, sayfalari okumadiniz sanirim.
Isin icinden cok baska seyler cikti, konu altin felan degil yani artik
Bende okuyamadim bütün sayfalari, konuyu kisaca özetliyebilirmisiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar konu sahibi bosanma sürecinde, sayfalari okumadiniz sanirim.
Isin icinden cok baska seyler cikti, konu altin felan degil yani artik
Bende okuyamadim bütün sayfalari, konuyu kisaca özetliyebilirmisiniz?
22 yaşındayken gidpte babn yaşında adamla evlenirsne böyle olur
Herkesin kendi tercihi, size mi kalmış acaba bunu söylemek?
Kac yas varmiski aralarinda? Benimde esimle aramda 11 yas var
oturdum bütün sayfaları okudum.
şu ana kadar hiç yorum yazmamıştım bu konuyla ilgili. Üüzüldüm, korktum henüz bekar biri olarak.
saft, Allah bundan sonraki hayatında iyi insnlar karşına çıkarır inşallah. Boşanma kararını doğru buluyorum.
Gelişme var mı?
aminnnn canım, Allah seni direk iyilerle karşılaştırsın hayırlısyla :)
Gelişme yok henüz mahkemeden gün bekliyorum.
Beni görüp ümidini yitirme, bütün erkekler kötü değildr, bana böylesi denk geldi vardır bir hayır :)
inşallah sen de bundan sonra mutlu olursun.
ben sözlüyüm. Hem de 8 yaşındayken "ben büyüyünce bu kızla evlenicem" diyen biriyle:) çok şükür şimdiye kadar hiçbir sıkıntımız olmadı ama evlendikten sonra belli olur herşey...
sen bu forumda dirayet gösteren ender kadınlardan birisin, 66 sayfa olmuş konuyu takip ediyorum sürekli yorum yazmasamda,sen tek bi gün bile geri mi dönsem acaba yanlış mı yapıyorum acelemi ettim gibi bi kafa karışıklığına düşmedin, baştan beri kararlıydın,güçlüydün,hayata küsmedin, sadece deden densizlik yaptığında üzüldüğünü hatırlıyorum,burdaki kadınlara örnek olmanı diliyorum, evi terkediyolar sonra bi seni seviyorum lafına tav oluyolar sonra aynı tas aynı hamam,halbuki evi terketmek en son çaredir ve sonrasında kökten çözüm gerektirir, evlilikleri oyuncak etmemek lazım, bazı şeylerin oluru yok, sen bunu gördün ve noktayı koydun,çok güçlü ve hayran olunası bi kadınsın bana Elmayrayı hatırlatıyosun ki onu da çok seviyorum dilerim size masal tadında bi aşk yaşatacak erkeklerle tanışırsınız ikinizde...
Çok teşekkür ederim canım estağfurullah diyeyim, Allah kurtardı :)
Uzun zamandır görüşemiyoruz forum kardeşlerim :) İyisinizdir inş..
Bende gelişme yok hala mahkeme günü bekliyorum, onu soracaktım. Ekim'de dava açtım ve hala gün belli değil. Ne kadar daha beklerim bileniniz var mı?