• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık evliliğim bitiyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi saft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende okuyamadim bütün sayfalari, konuyu kisaca özetliyebilirmisiniz?

Kısaca düzmece evlilik olduğunu düşünülüyor hem biz yorumcular hem de konu sahibesi tarafından.
Maddi çıkarlar oldukça fazla gözetilmiş ve erkek tarafının bazı şeyleri ört bas edip, millete 'bakın bizim oğlan da yuvasını kurdu, normal bir ailesi var' imajı verilmek istenmiş.

Konu sahibin başını yakarak kendilerini yukarı çıkarmaları; en kısası bu.

neyseki evliliğiniz çok kısa sürmüş.. uzun yıllar kandırsaydı sizi ve çocuk da olsaydı o zaman herşey çok daha çıkılmaz hal alırdı ve çocuk olduğu için ömür boyu onunla muhattap olmak zorunda kalırdınız, kötü şeyler yaşamışsınız ama unutması çok kısa sürer çünkü iyi anılarınız olmamış nesine üzüleceksiniz, bu size bir tecrübe olur, kafanıza göre biri olunca da evlenirsiniz, geçmiş olsun

Bende tüm sayfalari okuyamadim ama merak etmedim de degil.

Ne zavalli insanlar var ya , nasil bu kizin hakkini ödeycekler.

Canim sen kurtulduguna sükr et, gerisi oldu bitti...
Yeni güzel hayat seni bekliyor.
Gecmis olsun

Oturdum bütün sayfaları okudum.
2 aylık evliliğin bu şekilde sonuçlanması çok üzücü lakin böyle bir evlilikte sürdürülemezdi zaten.
Böyle bir eşten kurtulduğunuz için çok sevindim, akrabalarınızdan gelen tepkilerin sizi yıpratıyor olmasına çok üzüldüm.
Hakkınızda hayırlısı olsun...

22 yaşındayken gidpte babn yaşında adamla evlenirsne böyle olur

oturdum bütün sayfaları okudum.

şu ana kadar hiç yorum yazmamıştım bu konuyla ilgili. Üüzüldüm, korktum henüz bekar biri olarak.

saft, Allah bundan sonraki hayatında iyi insnlar karşına çıkarır inşallah. Boşanma kararını doğru buluyorum.

Gelişme var mı?

oturdum bütün sayfaları okudum.

şu ana kadar hiç yorum yazmamıştım bu konuyla ilgili. Üüzüldüm, korktum henüz bekar biri olarak.

saft, Allah bundan sonraki hayatında iyi insnlar karşına çıkarır inşallah. Boşanma kararını doğru buluyorum.

Gelişme var mı?

aminnnn canım, Allah seni direk iyilerle karşılaştırsın hayırlısyla :)

Gelişme yok henüz mahkemeden gün bekliyorum.

Beni görüp ümidini yitirme, bütün erkekler kötü değildr, bana böylesi denk geldi vardır bir hayır :)

Son düzenleme:
aminnnn canım, Allah seni direk iyilerle karşılaştırsın hayırlısyla :)

Gelişme yok henüz mahkemeden gün bekliyorum.

Beni görüp ümidini yitirme, bütün erkekler kötü değildr, bana böylesi denk geldi vardır bir hayır :)

inşallah sen de bundan sonra mutlu olursun.
ben sözlüyüm. Hem de 8 yaşındayken "ben büyüyünce bu kızla evlenicem" diyen biriyle:) çok şükür şimdiye kadar hiçbir sıkıntımız olmadı ama evlendikten sonra belli olur herşey...

inşallah sen de bundan sonra mutlu olursun.
ben sözlüyüm. Hem de 8 yaşındayken "ben büyüyünce bu kızla evlenicem" diyen biriyle:) çok şükür şimdiye kadar hiçbir sıkıntımız olmadı ama evlendikten sonra belli olur herşey...

aminn sen de mutlu ol inşallah :)

Ne güzel. Sözde nişanda nasıl gidiyorsa öyle gitme ihtimali de var, ben buna örneğim.
Ama evlenir evlenmez değişen versiyonları da var. Sen dua et bol bol. İnş iyi olur :)

sen bu forumda dirayet gösteren ender kadınlardan birisin, 66 sayfa olmuş konuyu takip ediyorum sürekli yorum yazmasamda,sen tek bi gün bile geri mi dönsem acaba yanlış mı yapıyorum acelemi ettim gibi bi kafa karışıklığına düşmedin, baştan beri kararlıydın,güçlüydün,hayata küsmedin, sadece deden densizlik yaptığında üzüldüğünü hatırlıyorum,burdaki kadınlara örnek olmanı diliyorum, evi terkediyolar sonra bi seni seviyorum lafına tav oluyolar sonra aynı tas aynı hamam,halbuki evi terketmek en son çaredir ve sonrasında kökten çözüm gerektirir, evlilikleri oyuncak etmemek lazım, bazı şeylerin oluru yok, sen bunu gördün ve noktayı koydun,çok güçlü ve hayran olunası bi kadınsın bana Elmayrayı hatırlatıyosun ki onu da çok seviyorum dilerim size masal tadında bi aşk yaşatacak erkeklerle tanışırsınız ikinizde...

Merhaba ben de kararınızı destekliyorum sonuna kadar haklısınız.Eşinizi deailesi dolduruyor gibi görünüyor söz konusu borç değil altınların sizde durması.
İnsanları iyi tanımak lazım gerçekten de. Böyle maddi olayların duyguların önüne geçmesi hiç hoş değil ama bir noktada da haklı olarak geleceği düşünüyorsunuz. Yaşınız cok genç.Allah iyilerle karşılaştırsın hiç moralinizi bozmayın.. <3

konunuzu okudum diger arkadaslarin sonuna kadar yorumlarini okuyamadim...

su anda size soyleyebilecegim tek sey var o da arkaniza bakmadan bu isi bitirmenizdir...

boyle bir erkekten hayir gelmez kardesim...

kari koca dedigin kurusu kurusuna ekmegini parasini paylasir haber verir...

ha vermiyorsa da pasalar gibi evini gecindirir karisi ona o da karisina boyle saygisizlik yapmaz...

karinin altini ne demek yaa? hadi olum kalim olsa hastalik olsa allah korusun tamam da ulan ne bicim bi davranistir bu yaaa?

gerekirse sen bir iki bilezik daha yapip karina vereceksin...

karin da calisiyorsa sana alacak sevindirecek hediyedir ihtiyactir...

benim kocam Allah var cok cok iyi bir insan ama biz tup bebek dusunuyoruz biraz birikmisim var benim altin olarak cok degil... bugun ben bile dunya halidir ne olacagimiz belli olmaz deyip kocama diyorumki

altinlari bozduracagimiza bir iki ay daha erteleyip biriktirelim tedavi paramizi....

yani ne bileyim... sastim kaldim ben bu erkeklere yav...

evini gecindiremeyeceksen sorumsuz olacaksan aldigini anana babana verip hadi verdin kendi evini idare edemeyeceksen neden evlenirsin be adam?

verme altinini kardesim... sana koca kitligi mi var bu dunyada bee bosver... bu adamdan hayir gelmez.

sen bu forumda dirayet gösteren ender kadınlardan birisin, 66 sayfa olmuş konuyu takip ediyorum sürekli yorum yazmasamda,sen tek bi gün bile geri mi dönsem acaba yanlış mı yapıyorum acelemi ettim gibi bi kafa karışıklığına düşmedin, baştan beri kararlıydın,güçlüydün,hayata küsmedin, sadece deden densizlik yaptığında üzüldüğünü hatırlıyorum,burdaki kadınlara örnek olmanı diliyorum, evi terkediyolar sonra bi seni seviyorum lafına tav oluyolar sonra aynı tas aynı hamam,halbuki evi terketmek en son çaredir ve sonrasında kökten çözüm gerektirir, evlilikleri oyuncak etmemek lazım, bazı şeylerin oluru yok, sen bunu gördün ve noktayı koydun,çok güçlü ve hayran olunası bi kadınsın bana Elmayrayı hatırlatıyosun ki onu da çok seviyorum dilerim size masal tadında bi aşk yaşatacak erkeklerle tanışırsınız ikinizde...

Çok teşekkür ederim canım estağfurullah diyeyim, Allah kurtardı :)

Uzun zamandır görüşemiyoruz forum kardeşlerim :) İyisinizdir inş..

Bende gelişme yok hala mahkeme günü bekliyorum, onu soracaktım. Ekim'de dava açtım ve hala gün belli değil. Ne kadar daha beklerim bileniniz var mı?

Çok teşekkür ederim canım estağfurullah diyeyim, Allah kurtardı :)

Uzun zamandır görüşemiyoruz forum kardeşlerim :) İyisinizdir inş..

Bende gelişme yok hala mahkeme günü bekliyorum, onu soracaktım. Ekim'de dava açtım ve hala gün belli değil. Ne kadar daha beklerim bileniniz var mı?

canım bu süre anlaşmalı ya da çekişmeli olmasına göre değişiyo galiba,boşanma aşamasında olan ya da boşanan arkadaşlar tecrübelerini yazarlarsa aydınlatıcı olur

Back