Çok iyiyim canımmm henüz görüşemedim yarın inşallah arayıp soracağım. sorun çıkarmayacağını söylemişti ya, dün tekrardan aradı beni, dava bilgileri ona msj olarak gitmiş, neden 2 dosya adı var diye sordu
tazminat açtığımı sandı sanırım korkmuş anladığım kadarıyla
zaten telefonda da itiraf etti, ses kaydına aldım. "böyle olacağını bilseydim evlenmezdim seninle" diye. dedm ben sana kına günü altın maltın vermeyeceğimi zaten söyledim niye evlendin o zaman dedm. demek ki nasılsa elinden alırım diye düşündün..
resmen bu işin ticaret olduğunu itiraf etti yani.
bu arada iyi bir haber daha :) bugün doktora gittim. kızlığımın zedelendiğini ama tam anlamıyla bozulmadığını, esnek olduğunu söyledi. tabi bundan sonra kan gelmeyecekmiş, zaten de gelmemişti. bugün çok mutlu oldum bu nedenle. en azından tamamen bitirememiş :))
regl olmama rağmen de içimde arada vesvese oluyordu ultrasona da girdim hamilelik de yok :)
saygıdan ismiyle bile hitap edemezdim öyle söyleyeyim :) ama öyle bir bitirdi ki bu saygıyı jet hızıyla. yaptıklarını görünce sevgi de kalmadı haliyle.
bi de yapımda var, bir insanın bi hatasını dahi affedemiyorum. buna çok şans verdim bu kadar hatayı hiç affedemeyeceğim :)