• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık evliliğim bitiyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi saft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
resmen gözünü altınlarına dikmiş,verme kız,2bin lirayı ödeyemen adam adam değil,altınları almak tek derdi,direk söyleyemiyor borc bahane ediyor,gitsin kredi çeksin taksit taksit oraya ödesin,nasıl eş bu kredi ekstralarını bile göstermiyor çok garip,sakın verme altınlarını .....

iyice tanımadan evlenirsen böyle olur. en az 2-3 sene sevgililik dönemi yasamak lazım. belki daha fazla.

iyice tanımadan evlenirsen böyle olur. en az 2-3 sene sevgililik dönemi yasamak lazım. belki daha fazla.

bunun süreyle alakası olduğunu sanmıyorum, bir tanıdığımız 8 yıl sevgililik dönemi geçirdi. evlendikten 3 ay sonra gelip evlilik bu muydu dedi.. insanlar çok iyi oynuyorlar. imtihan meselesi. Allah hayırlılarıyla karşılaştırsın.

bu arada özelden mesaj yollayamıyorum hepimizin kurban bayramı mübarek olsun :)

Son düzenleme:
:))) hem de nasıl biliyor musun nasıl bir dedikoducu :D ve bunlarla birbirlerini hiç çekemiyorlar. beni de uzak tutuyolardı o kadından. planım aynen şu:

"ben olanları farkındaydım, aslında seninle de konuşmak istedim ama beni uzak tuttular senden hala. içten içe biliyordum ama en dobralarının sen olduğunu. seninle dertleşmek istedim. yeğenin eşcinsel :D:D:D"

valla o kdr derdimi dinlediniz size borçluyum bunu :D büyük ihtimal de dayanamayıp anlatacağım ona boşanalım da bir :D

Bence onlar rezil olmayi coktan hakkettiler,
ayrica bunu yapmani neden istiyorum biliyormusun ??
Birdaha hic bir kizin günahina giremesinler diye,
adamlar evleniyor bosaniyor, yada sevgili ediniyor,
escinsel olduklari vs vs ortaya cikiyor,
ama kizlar sessiz kaliyor, noluyor ?
Gidiyorlar yeni bi kurban buluyorlar,
e arastirsalar bile aile hakkinda bisey cikmiyor, niye cünkü herkes sustu
hicbir kizin yanina bile yaklasamasinlar artik.. pislikler

bu arada hayirli bayramlar sana ve herkese :))

Bence onlar rezil olmayi coktan hakkettiler,
ayrica bunu yapmani neden istiyorum biliyormusun ??
Birdaha hic bir kizin günahina giremesinler diye,
adamlar evleniyor bosaniyor, yada sevgili ediniyor,
escinsel olduklari vs vs ortaya cikiyor,
ama kizlar sessiz kaliyor, noluyor ?
Gidiyorlar yeni bi kurban buluyorlar,
e arastirsalar bile aile hakkinda bisey cikmiyor, niye cünkü herkes sustu
hicbir kizin yanina bile yaklasamasinlar artik.. pislikler

bu arada hayirli bayramlar sana ve herkese :))

hayırlı bayramlar canımm :))

aynen hem başkasını yakamasın hem intikamım alınmış olsun :)

sanırım annesi de biliyor bu durumu öyle tahmin ediyorum. işbirliği içindeydiler çünkü.

Ben buna inanmiyorum
Esimle 3ayda nisanlanip 3ayda evlendim 3yildir evliyiz cok sukur gayet de mutluyuz
Arasira tabi ki flort donemindekinden farkli oluyor
Karsindaki saft.in esi gibi rol kesen karaktersiz biriyse 3 sene de ciksan 3ay da ayni bence

SAFTcim aklimdan gecerdi de diyemezdim
Benim kuzenimin esi de senin esin, umarim eski olacak esin gibiydi
Bir ben degil sulalede birkac kisi escinselliginden suphelenmisti
Gerci kuzenimin demesine gore arasira o is oluyor zaten 2 cocuklari var
Ama detaylara girince adam adama benzemiyor nasil tarif edilir nasil detay verilir bilemedim ama senin de benzer bir durumdan gecmis olma ihtimalin yuksek

Gerci o istiyor ama sana kiyamiyordu sanki
Of gunahini da almak istemem ama oyle olursa uzulmemek arkana hic bakmamak daha kolay olur

bencede altınlarını kesinlikle vermemeliisin bence bi işin altına girip borç yapmışsa bedelinide ödemeli diye düşünüyorum yoksa bunun sonu gelmez daha nelere göz diker yaşım 22 demişsin daha çok gençsin üniversitede bitirmişsin kendine bir yol çizip hayatına devam edebilrsn sonuçta :26: hakkında hayırlısı olur umarım

Ben buna inanmiyorum
Esimle 3ayda nisanlanip 3ayda evlendim 3yildir evliyiz cok sukur gayet de mutluyuz
Arasira tabi ki flort donemindekinden farkli oluyor
Karsindaki saft.in esi gibi rol kesen karaktersiz biriyse 3 sene de ciksan 3ay da ayni bence

SAFTcim aklimdan gecerdi de diyemezdim
Benim kuzenimin esi de senin esin, umarim eski olacak esin gibiydi
Bir ben degil sulalede birkac kisi escinselliginden suphelenmisti
Gerci kuzenimin demesine gore arasira o is oluyor zaten 2 cocuklari var
Ama detaylara girince adam adama benzemiyor nasil tarif edilir nasil detay verilir bilemedim ama senin de benzer bir durumdan gecmis olma ihtimalin yuksek

Gerci o istiyor ama sana kiyamiyordu sanki
Of gunahini da almak istemem ama oyle olursa uzulmemek arkana hic bakmamak daha kolay olur

Canım 2 bilezik yüzünden evlilik mi biter bence bu adamın gözü dışarda :19: Bu arada eşin eşcinsel mi ?????????? anaaaam hiç bişe anlamadım ya hu... Bu arada yeniden hayat kurbailir miyim demişsin ... Elbette kurarsın bak ben kurdum hemde göbüşümde bebişim bile varrr :1:

canım uzun zamandır konuyu takip etmemiştim adam eşcinsel mi çıktı?
belliydi zaten,düzmece bi evlilik gibiydi zaten ilk yorumlarımda kırılma ama sanki altın için oğullarını evlendirmişler demiştim, kadınım diyip sahiplenmediki adam seni

canım uzun zamandır konuyu takip etmemiştim adam eşcinsel mi çıktı?
belliydi zaten,düzmece bi evlilik gibiydi zaten ilk yorumlarımda kırılma ama sanki altın için oğullarını evlendirmişler demiştim, kadınım diyip sahiplenmediki adam seni

Nasıl yaniiiiiii...............Okuduklarım doğrumu saft bende daha bugün kendi kendime dedimki bu kızcağızın sesi soluğu çıkmadı özelden mesajmı atsam sonuç ne oldu ne bitti.Ama şuan üstteki eşcinsel kelimesini hafızam almadı inanmakmı istemedim bilemiyorumki eyy allahım yaa ne günlere kaldık böylee geriye gidip yorumları okuycam o kadar şaşırdımki geri sayfalara bakmadan cevap yazdım.....

Nasıl yaniiiiiii...............Okuduklarım doğrumu saft bende daha bugün kendi kendime dedimki bu kızcağızın sesi soluğu çıkmadı özelden mesajmı atsam sonuç ne oldu ne bitti.Ama şuan üstteki eşcinsel kelimesini hafızam almadı inanmakmı istemedim bilemiyorumki eyy allahım yaa ne günlere kaldık böylee geriye gidip yorumları okuycam o kadar şaşırdımki geri sayfalara bakmadan cevap yazdım.....

ablacım hani günahını almak da istemiyorum ama büyük ihtimal.. yani şuna kesin eminim cinsel yönden bir psikolojk sorunu var. cinsel isteksizlik had safhada.

geçen bana nasıl daha kolay boşanabiliriz diye anlatınca.. o zaman durdum düşündüm, benimle niye evlendi, takıları vermeyeceğime ahdım vardı kına günü niye gitmedi neden evlendi derken..

aklıma böyle bi sorunun olduğu geldi..

şu kadarını diyeym, özel olacak ama, daha yeni evliyken, hiç bir erkek iş dönüşü kendisni havluyla karşılayan karısına "hadi çabuk giyin annemlere gidiyoruz" demez..

yanlış mıyım? daha birçok örneği var da usulen bunu anlatayım dedm... belki inanmak istemeyenler vardır..

hm bir de evliliğin ilk günü kız kardeşini eve getrmeye kalkmıştı.. daha neler neler..

Son düzenleme:
Kafam çok karışık durumumu anlatayım.. Şu anki eşim bana evlenirken bir ton sözler verdi borçsuz evlenilecek altınlarına dokunulmayacak tarzı. Kavgalar yaşadık. Nişan aşamasında erkek tarafını hiç zorlamadık. Ne takarsanız şanınızdandır dedik. Eşyaları ucuz ucuz aldırdık beğenmediğim halde. Evimde şu an tülüm halım bile eksik. Kaynanam evime ikinci el tül bile teklif etti düşünün o kadar aşağıda gördüler beni. Üni mezunuyum eşimden 10 yaş küçüğüm ailemin bi ton kişi önünü keser parmakla gösterilirdim. Buna rağmen yuva kurmak kolay değil diye ailecek iyi niyet gösterdik. Biz iyi oldukça onlar bunu fırsatlara çevirdiler..

Her neyse uzun badüreler atlatarak evlendik. 2 ay eşimle altınlar için tartışmalar yaşadık. Ben onları gizli gizli hesabıma yatırdım. Ona takılanları satmasına izin verdim. Ailesinin ödemesi gereken birçok borcu da ödediğimizi biliyorum bana söylemiyor ama.

Neyse 2 ay sustum sustum, kira ödenmemiş, faturalar, taksitler duruyor. Eşim altın istedi. Evi döndüremiyormuş 2000 tl lazımmış. İnanmadım. Kredi kartı ekstrelerini istedm hesap vermek zorunda değilim dedi. Maaşını gördüğüm yok. Ailesine de tahminimce yardım ediyor ama evlenmeden önce böyle bişeyin olacağını söylememişti. Dayandım dayandım günlerce tatlı dil gösterdm olmadı, bağırdım çağırdım olmadı. Vermem dedikçe üstüme geldi. En sonunda kart ekstrelerini bana ver kartların bende dursun maaşın bende dursun ben göreyim nereye ne ödediğimizi böyle gizli saklı olmaz dedim. Kabul etmedi. Gerekirse kuru ekmek yiyelim sıkalım dişimizi ödeyelim dedim. Yine kabul etmedi. O altınları daha kötü günler için saklıyorum dedim. Altın dediğim de toplamda 6 bilezik taktılar. Şu an iki tane istiyor. Bunun sonunun gelmeyeceğinin farkındayım. Hem ailesinin sorumluluklarını ben ödeyeyim hem takılarımı vereyim hem de onlar gelin aldık diye ortada gezinsinler. Benim için para mesele değil ama gurur yaptım bunu.

Dayanamadım dedim böyle gidecekse boşanırım dedim böyle evlilik olmaz. Yolun yarısında beni akşam vakti ortada bıraktı gitti. Ailemin yanına gidersem beni geri yollamazlar dedim. buna rağmen yolladı. Ve 9 gün aramadı namussuzluk yapmışım gibi. 9. gün aradı "Bekliyorum gelmiyosun nolcak bu işin sonu borcum var işte." gibilerinden laflar etti. Ben sandım ki pişman olur üzülür hala aklı takılarda. 2000 tl bi erkek için nedir bulamıyorsan ek iş yap dedim. Bana mı güvendin de evlendin dedim. Beni ortada bıraktın iki teneke için dedim yüzüne kapattım.

Sonra komşum ve kardeşim eşyalarımı almaya gitti evimden. Telefon açtı anahtarı birine bırakması için evdeyim gelin dedi. Ve eşyalarım toplanırken engel bile olmadı. Hatta yardım olsun diye valizimin birini kapıya kadar taşımış :( Komşum senin ailen yok mu 10 gündür nerdesin al aileni gel dedi diye dün ailesini alıp geldi.

Pişmanlık beklerken ben hala, ayrılığımızla alakalı olmayan konuları açtı kendini kurtarmak için beni burda ortaya attı, sahip çıkmadı. Hala borcu olduğunu söylüyor. Hala takı istiyor. Bir de pişkin pişkin davrandı yalanlar söyledi yine. Ne kadar kızsa da 5 dk sonra gülerdi, dün yüzünden nefret akıyordu...Kaynanam alttan alttan dolduruyor, nişanda başıma gelmişti sanırım bu da onun işi. O bana bu kadar kinlenmezdi :( Ya da ben sevgisine çok güvenmişim...

Şimdi ne yapayım kızlar? Yaşım henüz 22. Başka bir hayata devam edebilirim ama bunun düzelme ihtimali var mıdır dersiniz? Kredi al diyoruz tavana bakıyor. Hiç bir çözüme yanaşmıyor tek istediği altın. Bunun derdini ben anlayamadım anlayan var mı :(

canım bu kadar pişkinde olmazki bi adam.başta nasılsa sondada öledir.senin ömrün kendini yiyip bitirmekle gider ayrıl gitsin ondan adam olmamışki kocada olsun..daha cok gencsin eğer döenersen çooookk pişman olursun yarın çocukta olunca elin kolun iyice bağlı olur.

ablacım hani günahını almak da istemiyorum ama büyük ihtimal.. yani şuna kesin eminim cinsel yönden bir psikolojk sorunu var. cinsel isteksizlik had safhada.

geçen bana nasıl daha kolay boşanabiliriz diye anlatınca.. o zaman durdum düşündüm, benimle niye evlendi, takıları vermeyeceğime ahdım vardı kına günü niye gitmedi neden evlendi derken..

aklıma böyle bi sorunun olduğu geldi..

şu kadarını diyeym, özel olacak ama, daha yeni evliyken, hiç bir erkek iş dönüşü kendisni havluyla karşılayan karısına "hadi çabuk giyin annemlere gidiyoruz" demez..

yanlış mıyım? daha birçok örneği var da usulen bunu anlatayım dedm... belki inanmak istemeyenler vardır..

hm bir de evliliğin ilk günü kız kardeşini eve getrmeye kalkmıştı.. daha neler neler..

yuh diyorum gercekten,
resmen senden köse bucak kacmis iste :47:

yuh diyorum gercekten,
resmen senden köse bucak kacmis iste :47:

sürekli hem de, başbaşa kalmayalım diye uğraşıyordu, kaldığımızda da benden başka herşeyle ilgileniyordu.

birgün orman gezisine indik küçük yeğenini aldı yanına, onun elinden tuta tuta önden önden yürüdü. ben arkada bakıyorum sadece.. daha birsürü örneği var..

20 yıllık evliymişiz gibi davranıyosun diyodum, ne alaka diyordu bir de..

evet son gelişmeler geldi. annem konuştu kendisiyle demin. noterden filan birşey imzalamayacağızı söyledik. dedi ki "olur da bana daha sonradan dava açarsınız diye noterden onaylatmak istiyorum, kağıda dökülmesi lazım." dedi :D

annem de, ben bugüne kdr sana verdiğim her sözde durdum, dava filan açılmayacak sana, zaten anlaşmalı değil çekişmeli boşanıyosunuz dedi. vatandaş da "ben de uzaması taraftarı değilm 3-5 yıl sürsün istemiyorum" diye belirtti :D

durumlar böyle yani :)

Son düzenleme:
evet son gelişmeler geldi. annem konuştu kendisiyle demin. noterden filan birşey imzalamayacağızı söyledik. dedi ki "olur da bana daha sonradan dava açarsınız diye noterden onaylatmak istiyorum, kağıda dökülmesi lazım." dedi :D

annem de, ben bugüne kdr sana verdiğim her sözde durdum, dava filan açılmayacak sana, zaten anlaşmalı değil çekişmeli boşanıyosunuz dedi. vatandaş da "ben de uzaması taraftarı değilm 3-5 yıl sürsün istemiyorum" diye belirtti :D

durumlar böyle yani :)

ulan esolesek bizde cok merakliydik nolur 3-5 sene sürsün diyeydin
ayyyyyyyy sinirlerim zipliyor :47:

ulan esolesek bizde cok merakliydik nolur 3-5 sene sürsün diyeydin
ayyyyyyyy sinirlerim zipliyor :47:

boşver canım en azından Allah'a bin şükür ki böyle birinden kurtuldum iyi ki çocuk olmadan gördüm gerçek yüznü.

evi boşaltmadığına göre tahminimce evlenecek orda. kira ödüyor hala. çünkü canını verir de 5 kuruş fazladan para vermez.

aa size bir anımı daha anlatayım :D yeni evliyiz yine. alışveriş içn para verdi, arttırdığım miktarı masanın üzerine koydum. ertesi gün bi baktım ortada kuruş yok :D sıyırmış götürmüş hepsini. akşam sordum dedm başıma bişey gelse ben napıcam evde 5 kuruş yok. ekmek almam gerekse napıcam ben. bakıyo yüzüme :D

boşver canım en azından Allah'a bin şükür ki böyle birinden kurtuldum iyi ki çocuk olmadan gördüm gerçek yüznü.

evi boşaltmadığına göre tahminimce evlenecek orda. kira ödüyor hala. çünkü canını verir de 5 kuruş fazladan para vermez.

aa size bir anımı daha anlatayım :D yeni evliyiz yine. alışveriş içn para verdi, arttırdığım miktarı masanın üzerine koydum. ertesi gün bi baktım ortada kuruş yok :D sıyırmış götürmüş hepsini. akşam sordum dedm başıma bişey gelse ben napıcam evde 5 kuruş yok. ekmek almam gerekse napıcam ben. bakıyo yüzüme :D

kim evlenecek ??

sorumsuz iste belli, adam degilki bi tuhaf yaaa :47:

Back