annelerimiz boşuna demiyor ya allah kıymet bilenlerle karşılaştırsın diye.demekki senin eşin öylellerinden ne güzel immortalwoman
amin cnm ama bişey diyeyim mi allah ta eşimin hep gönlüne göre veriyor.tabiikide onunda eş olarak bazı eksiklikleri var anlaşamadığımız durumlar var mukemmel 4*4 lük bir eş kimse değil bende değilim ama maddiyat yuzunden bu zamana kadar hiç sorun etmedik birbrimize.beni seviyor ben üzülmeyeyim diye benim için ailem için hersey,i yapıyır bende onun ve ailesi için yapıyorum.k.p im eltime 5 bilezik set birde 2 tam altın takmış.dedim ya herseyimi yaptılar birtek setim yapılmadı onada paraları yetmedi ama 1 sene sonra adam beni aldı kuyumcuya soktu begendiğğini alcam dedi eltime ne yaptıysa banada yapacakmış olmazmış.istemedim asla kabul etmem dedim allah bin kere razı olsun baba dedim sen zaten benim yuvamı kurdun kızın belledin daha da bişey istemem dedim.alırsan eger konusmam yuzune bakmam dedim kendimi kötü hissederim dedim olmaz dedi olacak dedim baba istemiyorum kırma beni dedim.yemin verdim istemedim.eşimededim böyle böyle istemedim bana dediki altınları bozdurduk borclarını kapattık diye almadın demi dedi eğer o yuzden istemediysen konusmam senle dedi.bende dedim askım inan gerek yok babam 1lira masraf etmedi zaten eziliyrum bunun altında sette olmayıversin dedim.bana sarıldı dediki ben seni aldım hayatıma gerisi teferruat dedi.eniştesini işten çıkardılar kaç ay işsiz adam kimsenin haberi yoktu ablası burnundan kıl aldırmaz o kadar zor durumda aman laf edecekler aman şoyle yapacaklar diye ihtiyacı oldugu halde o kadar sıkıntı cekmişte bize kimseye gelmedi.tesdufen öğrendik eşim günlerce uyku uyumadı üzüntüden yemek yiyemedi ablasını yegenini düşünmekten.paramız var allaha şükür dedimki aşkım ablana 1000 200 neyse verelim istemez o ama deneyelim dedim.nasıl sevindi tamam dedi kimseye belli etmeden hani bir elin verdiğini diğeri görmezmiş ya oyle verdikte almadı bide dediki gerek yok sağolun.bizde duydukki baskasından bugun alsdam yarın lafını yapacaklar almam demiş.ama noldu eniştesi o kadar iyi bir adamki bir kaç gün sonra aradı adam mahvolmuş artık bizde hemen verdik hemde verdiğimizi çok buldu ödeyemem dedi yarısını aldı zorla tamamını verdik.aman dedi sakın ablanız duymasın nolur dedi soz verdik ki zaten soylemezdik bile.aradan 1 2 ay gecti enişte iş buldu rahat çıktılar parayı getirdi bize bir kısmını eşim dediki enişte asla almam ben aynı durumda olsam sen bana yardım etmezmiydin dedi.almadı.almamasıda gerekirdi zaten hala borç ödüyorlar.ama eşim hep bu gönül zenginliğinden iyi niyetliliğinden kazanıyor.allaha şükür işlerimiz rast gidiyor hayır dua bile yeter bize.