Ailesinin ödeyeceği borçları ödeyeceğimizi bile bilsem itiraf etse, ailesine tavrım iyice değişirdi ama eşimi sahiplenirdim. Ama ailesiyle bir olduğu için bu duruma geldik. Hala kendini evinin oğlu sanıyor ev reisi olamadı :)
Bugün doğumgünüm belki dedim yemeğe filan çıkarır ama sadece gece attığı mesajla kaldı :)
Tek derdi altınmış ben yokmuşum iyice dank etti yani.
İyiyim ama, dün ikinci bir üniversite içn kayıt yaptım bir kursa yazıldım, iş başvuruları yapıyorum. Boşanıp önüme bakmayı düşünüyorum. Belki bundan sonra karşıma beni sahiplenecek biri çıkar :) nasip..
tedbir her zaman iyidir tabi. iyi yapmışsın. bi lafı vardır büyüklerin. 50 yıllık bile evli olsan bi gözün açık uyuyacaksın. bunun antropozu var bunalımı var. çocuklarını büyütür gençliğini verirsin gider biri için seni ortada bırakır hiç bir türlü güven olmaz erkek milletine. bizim bi tanıdığın başına geldi en basiti. kadın acı içinde vefat etti. kocası 25 yıllık görüştüğü kadınla şimdi hayatını yaşıyor.
ay inanmıyorum ya.. insanlar ne kadar çiğ. para için nasıl bu kadar düşülebiliyor.. insan torununa takılana göz diker mi.. baya benzettim durumumuzu. demek çocuk olması da değiştirmiyor nasıl başlıyorsa öyle gitmiş. Allah yardımcısı olsun üzüldüm gerçekten. ama bi tek avantajı var ki kocası yanında. demek kızı seviyor.
bizde o yok
güya bensiz yapamaz, beni asla bırakmazdı. ama ailesini seçti :)