Ciddi anlamda cok uzuldum
Koca koca insanlar ne kadar ucuz numaralarin pesine dusuyor
Aileler evlatlarinin huzurunu dusunecegi yerde uc bes kurusun pesine dusecek kadar nasil cahillesebiliyor
Altin pesinde olmadiginin, esine guvenemedigin icin gittiginin farkindayim
Bu konuyu evde yeterince koonusup da gittiyseniz tmm ama fevri bir karar sonucu gittiysen kol kirilir yen icinde kalir demek istiyorum
Cunku siz barisirsiniz belki ama aileler unutmaz cevre unutmaz
Bence esin ailesiyle asil ailesi olan senin aranda dengeyi kuramamis
Olgunlasamamis maalesef. O kac yasinda demistin?
Ailesini yonetemeyen bir erkek evlat kendi ailesini de zor yonetir bana gore
Bu acidan donsen bile biraz ugrasacaksin cnm
Ama biraz daha kanina girerek yontabilirsin belki
Eger seviyorsan kirgin olan sensen bile biraz emek vermeye deger bence
Nisanli olsan ya da sevgili olsan birak git dusunme derdim ama soz konusu evlilik ise bence kestirip atmadan once her yol denendiginden emin olunmali
Yasin cok genc muhtemelen yeniden evlenirsin ve anlattigin gibi ozelliklerle hic zorlanmazsin ama kimse dort dortluk degildir yeni sorunlarla karsilasabilirsin
Bence onemli olan basedebilecegin sorunlara emek vermektir cunku hicbir zmn mukemmel olmaz hayat
Esinle bir sure cok hircin vurdulu kirdili tartisma bence cunku bu ona seni anlamaya calismamak icin koz verir
Kirgin ve uzguin oldugunu anlat sadece
Gercekten borcumuz olsa senin icin calisir oderim ben seni sevdim ama bu guvensizlik duygusuyla icim acisa da yurutemem anafikrini hissettir ona
O sizin bir aile oldugunuzun farkina varamamis maalesef
Ailene yardim ediyorsan bile durustce soylemeni boyle gizli supheli isler yapmamani beklerdim diye de cesaretlendirebilirsin
Bence bir sure cabala tatlim
Icinde hala azicik umut ve sevgi varsa cabala
Evet esinin yontulacak taraflari var ve yaptigi cok cocukca ama evlilikler kolay kurulmuyor
Bu arada YENI YAsIN KUTLU OLSUN UMARIM DUNDEN BERI HISSETTIGIN GIBI HUZURLU VE GUCLU OLURSUN OMUR BOYU